• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

modelini görelim canım :) birde sen nekadara anlaştın?

Günaydın gelincikleeer! :)

Ay kuzu süper ya hayırlı olsun , aradan çıkardın onu da bir rahatlama olmuştur :)
Ne kadara anlaştın orayla? Of 3000Tl veresim hiç yok, çok üzülüyoruuum.

Nakit 3000e anlaştık, kiralık olcak üzerime dikilcek. Modeli yok, sadece kalıp olarak nasıl olacağına işte ne kadar kabarık olcak (ki hiç kabarık olmıycak :) ) nereye kadar dar olcak falan onlara karar verdik bir de dantelime karar verdik. Sırf dantel olcak fransız güpürü, yakası kolları ve sırtı en son provada yapılacak o an karar verilecek.

Haklısın canım 3000 az bi rakam değil ama her yer hemen hemen aynı, en düşük aldığım rakam 2800 idi. onun pazarlığı yapılmamıştı gerçi.
Valla işin maddi kısmını düşünmekten deliricem

hoşgeldin nida :):) bende ankaradayım

hey yo bu koşuş bana sarı rengi ve yeşil tencere almış birini hatırlattı:)
Her insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılar :63: 7ye kadar açığız diyor yahu benim mesai zaten 7de bitiyor uçayım mı oraya. Sonra 7.30 dedi yetişemem dedim bazen 8 de oluyor dedi nasıl iş anlamadım.

aman azcık kaldı tamam mı hersey:)

taç sipariş verdim pazartesi kargoya vercekler.inşallah yetişir ya o eksik.birde kuaförden randevu alıcam.elbisenin boyuna da bi daha bakmam gerk.takma kirpik taksam mı diye düşünüyorum bide.şimdilik bu kadar.

Ay sen de bi hoşmuşsun :KK70:

Sana bdediller oldu iyice cadı yüzünü görmeye başladık bakalım daha neler çıkacak bekliyorum :KK70:
Haha sana da teessuf ederimm yanii :KK70: nr cadiligimi gordunuz:p
Nakit 3000e anlaştık, kiralık olcak üzerime dikilcek. Modeli yok, sadece kalıp olarak nasıl olacağına işte ne kadar kabarık olcak (ki hiç kabarık olmıycak :) ) nereye kadar dar olcak falan onlara karar verdik bir de dantelime karar verdik. Sırf dantel olcak fransız güpürü, yakası kolları ve sırtı en son provada yapılacak o an karar verilecek.

Haklısın canım 3000 az bi rakam değil ama her yer hemen hemen aynı, en düşük aldığım rakam 2800 idi. onun pazarlığı yapılmamıştı gerçi.
Valla işin maddi kısmını düşünmekten deliricem
Ay sen de haklisin ben de daha az fiyat verenini gormedim yaa.. Yok ki zatenn . hayirli olsun tekrar kuzum :)
Her insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılar :63: 7ye kadar açığız diyor yahu benim mesai zaten 7de bitiyor uçayım mı oraya. Sonra 7.30 dedi yetişemem dedim bazen 8 de oluyor dedi nasıl iş anlamadım.
En son kaç olur deseydin yaa :D

275 lira verdik canım aile cüzdan bedeli+düğün mekanına gelecek memur.
Bir de memur geldiğinde ona ücret veriliyor artık ne kadar verirsen
Ooo baya soyuyolar yani ücreti nikah gününden 15gün önceye kadar ödeyebilirsiniz deniyodu o yüzden sordum canım

Back
X