- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım sen fotoğrafçına karar verebildinmi?Hımm iyiymiş o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen fotoğrafçına karar verebildinmi?Hımm iyiymiş o zaman :)
Evet canım nişanlım halletti onu :) sen naptın ?canım sen fotoğrafçına karar verebildinmi?
Topik haftasonu pek sessizmişoysaki bu akşam 7 ye kadar mesaim vardı
![]()
ne güzel ya benimki hiç bir şeyle ilgilenmediği için onuda ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. henüz ayaralamdım nasılda yapıcam bilmiyorum. sen kiminle ve ne kadara anlaştığını bana özelden yazarmısınEvet canım nişanlım halletti onu :) sen naptın ?
ben öyleyim malesef çok zorHaftasonu da tam günmü çalışıyorsun canım zor ya![]()
Yok aslında haftasonu arada mesai olunca geliyorum. Bu hafta yine mesai bana çıktıHaftasonu da tam günmü çalışıyorsun canım zor ya![]()
Yazarım canım :)ne güzel ya benimki hiç bir şeyle ilgilenmediği için onuda ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. henüz ayaralamdım nasılda yapıcam bilmiyorum. sen kiminle ve ne kadara anlaştığını bana özelden yazarmısın
ben öyleyim malesef çok zor![]()
Yok aslında haftasonu arada mesai olunca geliyorum. Bu hafta yine mesai bana çıktı![]()
aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)Ya özellikle evlilik arefesinde 1 gün yetmiyor çok zor. Dün gelinlik işini hallettim anlaştım bir yerle provalar hep iş çıkışı ucu ucuna yetişecek mesela. kumaş seçmek için izin almak gerekiyor vs vs çok zor![]()
düğünümüz seninle aynı zamanda olduğu için seninle kıyaslama yapıyorum da :) nede geç kaldım neyi ayarlamaam gerekiyor falan :)Yazarım canım :)
Nereyle anlaştın canımYa özellikle evlilik arefesinde 1 gün yetmiyor çok zor. Dün gelinlik işini hallettim anlaştım bir yerle provalar hep iş çıkışı ucu ucuna yetişecek mesela. kumaş seçmek için izin almak gerekiyor vs vs çok zor![]()
Doğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorumdüğünümüz seninle aynı zamanda olduğu için seninle kıyaslama yapıyorum da :) nede geç kaldım neyi ayarlamaam gerekiyor falan :)
hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmusHer insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılar7ye kadar açığız diyor yahu benim mesai zaten 7de bitiyor uçayım mı oraya. Sonra 7.30 dedi yetişemem dedim bazen 8 de oluyor dedi nasıl iş anlamadım.
bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyortaç sipariş verdim pazartesi kargoya vercekler.inşallah yetişir ya o eksik.birde kuaförden randevu alıcam.elbisenin boyuna da bi daha bakmam gerk.takma kirpik taksam mı diye düşünüyorum bide.şimdilik bu kadar.
rica ederim canım ne demek
günaydın:)Günaydın hanımlar :)
günaydın:)Günaydın
günaydın:)günaydın
günaydın:)günaydın kızlar :)
hayırlı olsun ne zaman?Günaydınn kızlarrr nasılsınızz ?
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın?
Nikah günümüzü aldık çok şükürr![]()
Saol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak.aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)
Nereyle anlaştın canım
benimde 9 ağustos canım :) mobilya sadece netten baktıklarımla. ev bakıyorum. evi bi kesinleştirsem eşyayı ona göre bakıcam. gelinlik konusunda evet çok şükür onu aradan çıkardımDoğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorum![]()
Teşekkür ederim 16 eylüll :)hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmus
bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyor
rica ederim canım ne demek
günaydın:)
günaydın:)
günaydın:)
günaydın:)
hayırlı olsun ne zaman?
ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümdeSaol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak. Eki Görüntüle 1489652 Eki Görüntüle 1489651
Tuğ modaevi canım.
wuhuuu harika düğünde mi olacakTeşekkür ederim 16 eylüll :)