• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım nişanlım halletti onu :) sen naptın ?
ne güzel ya benimki hiç bir şeyle ilgilenmediği için onuda ben düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. henüz ayaralamdım nasılda yapıcam bilmiyorum. sen kiminle ve ne kadara anlaştığını bana özelden yazarmısın

Ya özellikle evlilik arefesinde 1 gün yetmiyor çok zor. Dün gelinlik işini hallettim anlaştım bir yerle provalar hep iş çıkışı ucu ucuna yetişecek mesela. kumaş seçmek için izin almak gerekiyor vs vs çok zor :KK43:
aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)

Ya özellikle evlilik arefesinde 1 gün yetmiyor çok zor. Dün gelinlik işini hallettim anlaştım bir yerle provalar hep iş çıkışı ucu ucuna yetişecek mesela. kumaş seçmek için izin almak gerekiyor vs vs çok zor :KK43:
Nereyle anlaştın canım

düğünümüz seninle aynı zamanda olduğu için seninle kıyaslama yapıyorum da :) nede geç kaldım neyi ayarlamaam gerekiyor falan :)
Doğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorum :D

Her insan biraz deli olabilir tabi. Kargocu aradı zaten dedim komşuya bıraksanız olmaz mı bırakmadılar :63: 7ye kadar açığız diyor yahu benim mesai zaten 7de bitiyor uçayım mı oraya. Sonra 7.30 dedi yetişemem dedim bazen 8 de oluyor dedi nasıl iş anlamadım.
hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmus

taç sipariş verdim pazartesi kargoya vercekler.inşallah yetişir ya o eksik.birde kuaförden randevu alıcam.elbisenin boyuna da bi daha bakmam gerk.takma kirpik taksam mı diye düşünüyorum bide.şimdilik bu kadar.
bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyor

Trpst Trpst canim ilgine cok tesekkur ederim
yeni gelen taze gelinler hosgeldiniz:)
rica ederim canım ne demek

Günaydın hanımlar :)
günaydın:)

günaydın kızlar :)

Günaydınn kızlarrr nasılsınızz ?
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın?

Nikah günümüzü aldık çok şükürr :KK68::KK68:
hayırlı olsun ne zaman?

aa hayırlı olsun canım gelinlikte :) dün baya bir iş halletmişsin :) nereyle ne kadar ve modelini görelim :)
Saol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak. 20140521_184655.webp 10476385_747346332029427_4381584456521603145_n.webp

Nereyle anlaştın canım

Tuğ modaevi canım.

Doğru seninde ağustosta dimi :) bu ay sonu mobilya bakıcaz biz mesela sen naptın o işi ? bi de sen gelinliği hallettin ben öyle duruyorum :KK70:
benimde 9 ağustos canım :) mobilya sadece netten baktıklarımla. ev bakıyorum. evi bi kesinleştirsem eşyayı ona göre bakıcam. gelinlik konusunda evet çok şükür onu aradan çıkardım :( daha fotoğrafçı+kına yeri+kına kıyafetleri+ev+eşya offff bir sürü şey var ve tam olarak 120 gün var :(

hahha var mı artıran gibi olmuş zorlasan dokuz olurmus

bitmiş sayılır güzelbi kirpik düşünülebilir fotolarda güzel cıkıyor

rica ederim canım ne demek

hayırlı olsun ne zaman?
Teşekkür ederim 16 eylüll :)

Saol tatlım evet hazır izinliyken halledeyim dedim. Tuğ moda eviyle anlaştım ben tanıdık vasıtasıyla gittim oraya içime de sindi anlattım modeli çizdiler 6 mayısta ilk prova olacak. Dediğim gibi tanıdıkla gittiğim için baya indirim oldu 2000 gibi bir fiyata geldi. Kumaşını dantelini vs ben seçicem. Model de suna benziyor canım kurdelesiz olacak. Eki Görüntüle 1489652 Eki Görüntüle 1489651

Tuğ modaevi canım.
ben bu yakaları seviyorum ama benim düşündüğümde curlygirl curlygirl gelinliğin yakası gibi

Back
X