• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende tam olarak öyle düşünüyorum işte. Ben parasıdna değilim zaten. Bana bütçe söyleselerdi o zaman daha mantıklı olurdu. O bütçede beğendiğim bişey alırdım yani. Bi de muamele hoş değil benim takıldığım o zaten. Orada resmen işaret diliyle anlaştılar kuyumcuyla görmelisin. Uygun fiyatlı bişey olduğundan çekindiği için yaptı tabii ama çok gereksiz. Neticede ben durumu biliyorum böyle yaptığındanda nasıl bişey aldığını da biliyorum neyi ört pas etmeye çalışıyosa artık.
Senin de dediğin gibi 2300 TL bi set için çok uygun mesela ama anlamıyolar ki gel de anlat.
Benmki o kadar da yok ama işin komiği. Ben ona gitmeden " aslında bakmıştım bi tane bşizim orda çokta uygundu o da olabilir dedim. Ne kadar dedi 2000 di en fazla 2200 net hatırlamıyorum dedim şoklara girdi baya. Bens ana uygun bişey bakalım diyorum sen ne diyosun diye.
Dediğin gibi keşke bunlara isteyen gelinler denk gelse de görseler nasıl oluyo. Görüyoruz yani millet bilmem kaç tane bilmem kaç gram bilezik yok şöyle set diye liste yapıyo :)
Ama ben yine diyorum parası değil konu, muameleye çokkk sinirlendim. Çünkü kadın bizim için çalışıyo zor durumda bırakmak istemezdim asla ve satmayı ben de düşünmediğimden maddi değerinin önemi yoktu zaten. Ama yine suçlu olabildim ya ne diyim bilmiyorum.
şu dönem içerisinde sizleri tanıyınca anladımki herkes aynı şeyi yaşıyor :) yapıyorlar yapıyor sonrada istediğin olduya. dün fotoğrafçı gördüm kapıya yazmışlar dış çekim 300 tl die girdik sorduk. sormaz olaydım. çıkarken benimki illa anlaşalım 300 tl ye nerde bulacakmışız. hayır diyorum fotoları görmedim daha nasıl çekiyorlar bilmiyorum araştırmam lazım. bana iyilik yaramıyormuş ne istiyorsam olmuş yemekli düğün demişim tutulmuş dış çekim demişim işte ayarlıyormuş :D ok desem iki gün sonra gene dicek ne istediysen yaptım :D ya iyide benim istediğim bu değilki sırf adı yapmış olmak için :D işin maddiyatında olmadığımızı nedense anlamıyorlar allah akıl fikir versin diyorum hep. tatlım sende gene modeli en azından beğenmişsin. şimdi tatsızlık olduğu için içine sinmemiştir. ama zamanla daha çok seversin. foto alalım ozaman :)

Öyle yapıcam artık canım , hayati meseleler değil neticede. Bu da böyle gelmiş geçmiş olsun..
Ama nişanlım zaten bielzikleri almaya ikimiz tek gidicez annem gelmicek dedi hemen kendisi ona baya sevindim :KK70:

belkide nişanlın annesine ayıp etmek istemedi canım onun işgüzarlığından. ne güzel ikiniz gidersiniz bundan sonra bi sorun olmaz bidaha :)

ya bilmiyorum çok utanıyorum bu konuda o hesabı bile ödese ben yerin dibindeyim
sırf mahcup olmamak için gidiyorum her ay hediyeler alıyorum
o da farkında bir keresinde bunu yapma ben farkındayım ben bilmiyo muyum o aldığın kazakların ceketlerin ne kadara mal olduğunu
ben senle harcamayacağım ne yapacağım dedi ben yine devam yapamıyorum aşamadım
menüde bile yemek ben seçmiyorum sen seç diyorum ben neden böyle yaptığını biliyorum yapma diyor
ne zman düzelir en korktuğum konu bu nişan sırasında
İlk sevgili olduğumuz yıllar böyleydik tabi üstünden zaman geçtikce bunların hepsi geçiyo :D şimdi bizim kazanığmız herşey benim hesabımda herşey otomatik o hesaptan çıkıyo baya evli modunda :D

deveye diken .. diye bi söz varya aynen öyle ya.şöyle dişli olucaksın biraz öyle yaranırsın ancak bu erkeklere, kayınvalidelere :KK62:
:KK70: kesinlikle katılıyorum
Katılıyorumm :)

Valla çekinmesen daha iyi olur. Ben de bişey diyemediğim içi,n sonrasında böyle oldu .
Ben hiç beceremem zaten böyle şeyler . Gitmeden demiştim size söyleyemem diye ki o yüzden böyle oldu sonrasında.
Bizim hesaplarımız ortadadır hep 7 yıl oldu başından beri hep biliriz.
Ama bu tarz konularda konuşabilen , isteyen gelinler gibi olamam. Ama olmak istermiydim evet. Belki kafein_ kafein_ in dediği gibi yaranırdım :)
:KK70: kesinlikle
:KK70: Bizde neler olabilir tahmin ediyorum ya görümce set kullanmıyo pek bak o kullanmıyo, kullanılmıyo gibi birşey denir ( uygun seçmem için ) göbeğimiz bir kesildi sanki :KK70: ay ne fenayım ya bişey demeselerde derler diye önlem alıyorum
hahaha :KK70: dediğin gibi o takmıyor sanki sende takmıcan naısl bir kıyaslamaysa
Teşekkürler canım, olan oldu kızlara anlatırken bir kez daha yaşadım ama tekrar unutmak üzereyim :)
farkındalık süresi 28 gündür canım :KK70: gün geçtikçe farkındalık azalır merak etme 28 gün sonunda takı setini çok beğeneceksin :KK70:
:KK70: :KK70: hep onlara patlanıyo zaten şamar oğlanına dönüyo :KK70:
oh olsun onlara hak ediyorlar :KK70:
İlk sevgili olduğumuz yıllar böyleydik tabi üstünden zaman geçtikce bunların hepsi geçiyo :KK70: şimdi bizim kazanığmız herşey benim hesabımda herşey otomatik o hesaptan çıkıyo baya evli modunda :KK70:
en doğrusu:KK9:

İlk sevgili olduğumuz yıllar böyleydik tabi üstünden zaman geçtikce bunların hepsi geçiyo :KK70: şimdi bizim kazanığmız herşey benim hesabımda herşey otomatik o hesaptan çıkıyo baya evli modunda :KK70:
çok iyiymiş 2 sene oluyor yok yani hala ayrı modda devam böyle bi garip
nasıl aştınız yani ne kadar zaman sonra

şu dönem içerisinde sizleri tanıyınca anladımki herkes aynı şeyi yaşıyor :) yapıyorlar yapıyor sonrada istediğin olduya. dün fotoğrafçı gördüm kapıya yazmışlar dış çekim 300 tl die girdik sorduk. sormaz olaydım. çıkarken benimki illa anlaşalım 300 tl ye nerde bulacakmışız. hayır diyorum fotoları görmedim daha nasıl çekiyorlar bilmiyorum araştırmam lazım. bana iyilik yaramıyormuş ne istiyorsam olmuş yemekli düğün demişim tutulmuş dış çekim demişim işte ayarlıyormuş :KK70: ok desem iki gün sonra gene dicek ne istediysen yaptım :KK70: ya iyide benim istediğim bu değilki sırf adı yapmış olmak için :KK70: işin maddiyatında olmadığımızı nedense anlamıyorlar allah akıl fikir versin diyorum hep. tatlım sende gene modeli en azından beğenmişsin. şimdi tatsızlık olduğu için içine sinmemiştir. ama zamanla daha çok seversin. foto alalım ozaman :)
olsun da kel kör topal çeksede olur adı olsun ama senin hatıraların apayrı keza takı konusunda öyle takacağım diyorsanız en güzeli olmalı bence sonuçta yeri ayrıdır hepsinin aman bu erkekler ucuz olsunda içeriği önemli değil hesabına getiriyorlar

çok iyiymiş 2 sene oluyor yok yani hala ayrı modda devam böyle bi garip
nasıl aştınız yani ne kadar zaman sonra
Bizim 8 yıl olucak, bunun ilk bir, iki yıl bende senin gibiydim acıkınca yemek yiyemezdim ya :D sonra sonra alıştım tabide bu son iki yıldır falanda dediğim gibi yapıyoruz para biriktirmemiz lazımdı çünkü iyide oldu ama çok şükür alışırsın yani kuzu eş olucaksınız kasma böyle kendini

:KK70: kesinlikle katılıyorum

:KK70: kesinlikle

hahaha :KK70: dediğin gibi o takmıyor sanki sende takmıcan naısl bir kıyaslamaysa

farkındalık süresi 28 gündür canım :KK70: gün geçtikçe farkındalık azalır merak etme 28 gün sonunda takı setini çok beğeneceksin :KK70:

oh olsun onlara hak ediyorlar :KK70:

en doğrusu:KK9:
Bencede haksız yere asla kızmayız biz zaten :D

ya apayrıyız inan hani benim durumumu bilmez ben onunkini nasıl aşacağız ben kimseden para isteyemem bile sunuda al diyemem üniversite 1den bu yana çalıstım harcımı dahi kendim yatırdım babamda derdi var mı bi ihtiyaç kavrulduğum zamanlarda yok derdim maddi durumda iyidi hani ama bende sorun isteyemiyorum
İster isteemz aşılır o bence canım. Sonuçta alınacak edilecek konuşulacak tonlarca şey var. O yüzden hesaplar ortaya çıkacak bence mecburen :)
şu dönem içerisinde sizleri tanıyınca anladımki herkes aynı şeyi yaşıyor :) yapıyorlar yapıyor sonrada istediğin olduya. dün fotoğrafçı gördüm kapıya yazmışlar dış çekim 300 tl die girdik sorduk. sormaz olaydım. çıkarken benimki illa anlaşalım 300 tl ye nerde bulacakmışız. hayır diyorum fotoları görmedim daha nasıl çekiyorlar bilmiyorum araştırmam lazım. bana iyilik yaramıyormuş ne istiyorsam olmuş yemekli düğün demişim tutulmuş dış çekim demişim işte ayarlıyormuş :KK70: ok desem iki gün sonra gene dicek ne istediysen yaptım :KK70: ya iyide benim istediğim bu değilki sırf adı yapmış olmak için :KK70: işin maddiyatında olmadığımızı nedense anlamıyorlar allah akıl fikir versin diyorum hep. tatlım sende gene modeli en azından beğenmişsin. şimdi tatsızlık olduğu için içine sinmemiştir. ama zamanla daha çok seversin. foto alalım ozaman :)
Ayy aynı ya aynıı. Şimdi ben de akşam bana sorduğunda evet çok beğendim desem olacaklar aynen dediğin gibiydi. Sorna bana o da senin istediğin gibi oldu zaten, herşey ne istediysen oldu dicekti. Ona bu fırsatı vermemek için de doğruyu söyledim. Onun takıldığı da o zaten. Neden öyle demişim, neden beğenmemişim. Yahu beğenmedim işte ben mi seçtim sanki. Ama öyle demseymişim nolurmuş var bi de. Ben de açıkladımç Sana beğendim desem yarın bi gün yine aynı şeyi dicektin diye, iyi oldu.
Fotoğrafçı muhabbeti de çok iyiymiş haha :D Dış çekimse dış çekim daha ne istiyosun sen Allah aşkına? :D
belkide nişanlın annesine ayıp etmek istemedi canım onun işgüzarlığından. ne güzel ikiniz gidersiniz bundan sonra bi sorun olmaz bidaha :)
Kimin işgüzarlığı bilmiyorum ama ortada bi problem vardı bu kesin :)
Aynen öyle canım , ilk ve sondu :D
:KK70: :KK70: hep onlara patlanıyo zaten şamar oğlanına dönüyo :KK70:
Hahaha onların da kaderi buymuş ne yapalım :D

Bizde aynı moddayız herşey bende tek kese yaptık ordan harcıyoruz :-)
yaşasın bayanların gücü hehehe :D
olsun da kel kör topal çeksede olur adı olsun ama senin hatıraların apayrı keza takı konusunda öyle takacağım diyorsanız en güzeli olmalı bence sonuçta yeri ayrıdır hepsinin aman bu erkekler ucuz olsunda içeriği önemli değil hesabına getiriyorlar
aynen öyle :D ses çıkartıncada diyor. hepsi sonraısnda rahat edebilmemiz içinmiş :D

İster isteemz aşılır o bence canım. Sonuçta alınacak edilecek konuşulacak tonlarca şey var. O yüzden hesaplar ortaya çıkacak bence mecburen :)

Ayy aynı ya aynıı. Şimdi ben de akşam bana sorduğunda evet çok beğendim desem olacaklar aynen dediğin gibiydi. Sorna bana o da senin istediğin gibi oldu zaten, herşey ne istediysen oldu dicekti. Ona bu fırsatı vermemek için de doğruyu söyledim. Onun takıldığı da o zaten. Neden öyle demişim, neden beğenmemişim. Yahu beğenmedim işte ben mi seçtim sanki. Ama öyle demseymişim nolurmuş var bi de. Ben de açıkladımç Sana beğendim desem yarın bi gün yine aynı şeyi dicektin diye, iyi oldu.
Fotoğrafçı muhabbeti de çok iyiymiş haha :KK70: Dış çekimse dış çekim daha ne istiyosun sen Allah aşkına? :KK70:

Kimin işgüzarlığı bilmiyorum ama ortada bi problem vardı bu kesin :)
Aynen öyle canım , ilk ve sondu :KK70:

Hahaha onların da kaderi buymuş ne yapalım :KK70:
hahaha :D he ya bende ne istediğimi bilmiyorum sanırım :D hele sen alınmış edilmiş dahada beğenmiyorsun tüüüü :D ikimizide topa koyup atmak laızm :D

Hahah öyle mi dersin kuzuuu :D
Ay bu arada foto atabilsem sabahın ilk ışıklarında görmüştünüz emin olun :D
Ama dedim ya telefonu da kırdım sinirle. Şuan alt kısım kırık ve oranın dokunmatiği çalışmıyo , denedim bi şekilde atabilirmiyim diye ama olmadı :(

valla çok iyiymiş okadar yol katedemeyiz gibi :)

Düğün ev alışverişine başlayınca ister istemez oluyor valla :-)
@ecm canim gercekten bunu nasil basardiniz

Ben birşey yapmadım aslında kendisi talep etti. Para tutmayı beceremediğinden :-)
yaşasın bayanların gücü hehehe :KK70:

aynen öyle :KK70: ses çıkartıncada diyor. hepsi sonraısnda rahat edebilmemiz içinmiş :KK70:

Her zaman daha tutumluyuzdur :KK70:

valla çok iyiymiş okadar yol katedemeyiz gibi :)

@ecm canim gercekten bunu nasil basardiniz
kızlar bizim başlarda ben çalışıyordum o çalışmıyordu. aynı şeyi bende yapıyordum o bana ödetmek istemiyordu ama bende babasından gelen parayı yemek istemiyordumç birgün konuşmuştum babanın parasını bana harcama ben çalışıyorum ikimiz için harcıcam tabi sen işe gir sonra senin paranı çok güzel yerim demiştim :) çok hoşuna gitmişti nerdeyse bir seneden fazla ben harcadım. işe başladı işte düğün masrafı hesapları falan yapmaya başlayınca o dedi işte şuakadr kenara atalım falan filan. maaşını aldı getirdi hesabına at dursun die. o farkında olmadan harcıyor birde bende durunca benim parayı tutabildiğimi biliyor bu huyumuda seviyor. bende maaşımı harcamıyorum onun harclık olarak ayırdığı para var ordan kendide bende harclık yapıyoruz. eş olacaksınız gururu bırakmanız lazım. öncelik olarak yapacağınız masrafları çıkartın sonra ne kadar maaş alıdğınızın hesabını yapın. ki bunları yapmak zorundasınız sonrasında herşey gelişr. he sonunda sakın maaşınızı siz ona verip onun hesapta biriktiren olmayın nolur nolmaz ben erkeklere güvenmem :D
Hahah öyle mi dersin kuzuuu :KK70:
Ay bu arada foto atabilsem sabahın ilk ışıklarında görmüştünüz emin olun :KK70:
Ama dedim ya telefonu da kırdım sinirle. Şuan alt kısım kırık ve oranın dokunmatiği çalışmıyo , denedim bi şekilde atabilirmiyim diye ama olmadı :KK43:
:( boşu boşuna zarar sana olmuş bak. bazen sinirlere çüş demek lazım

erkekler aslinda farkina varsalar hepsi onlar icin fedakarliklarimiz.
ama ailelerine aldaniyorlar

Back
X