- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
şu dönem içerisinde sizleri tanıyınca anladımki herkes aynı şeyi yaşıyor :) yapıyorlar yapıyor sonrada istediğin olduya. dün fotoğrafçı gördüm kapıya yazmışlar dış çekim 300 tl die girdik sorduk. sormaz olaydım. çıkarken benimki illa anlaşalım 300 tl ye nerde bulacakmışız. hayır diyorum fotoları görmedim daha nasıl çekiyorlar bilmiyorum araştırmam lazım. bana iyilik yaramıyormuş ne istiyorsam olmuş yemekli düğün demişim tutulmuş dış çekim demişim işte ayarlıyormuşBende tam olarak öyle düşünüyorum işte. Ben parasıdna değilim zaten. Bana bütçe söyleselerdi o zaman daha mantıklı olurdu. O bütçede beğendiğim bişey alırdım yani. Bi de muamele hoş değil benim takıldığım o zaten. Orada resmen işaret diliyle anlaştılar kuyumcuyla görmelisin. Uygun fiyatlı bişey olduğundan çekindiği için yaptı tabii ama çok gereksiz. Neticede ben durumu biliyorum böyle yaptığındanda nasıl bişey aldığını da biliyorum neyi ört pas etmeye çalışıyosa artık.
Senin de dediğin gibi 2300 TL bi set için çok uygun mesela ama anlamıyolar ki gel de anlat.
Benmki o kadar da yok ama işin komiği. Ben ona gitmeden " aslında bakmıştım bi tane bşizim orda çokta uygundu o da olabilir dedim. Ne kadar dedi 2000 di en fazla 2200 net hatırlamıyorum dedim şoklara girdi baya. Bens ana uygun bişey bakalım diyorum sen ne diyosun diye.
Dediğin gibi keşke bunlara isteyen gelinler denk gelse de görseler nasıl oluyo. Görüyoruz yani millet bilmem kaç tane bilmem kaç gram bilezik yok şöyle set diye liste yapıyo :)
Ama ben yine diyorum parası değil konu, muameleye çokkk sinirlendim. Çünkü kadın bizim için çalışıyo zor durumda bırakmak istemezdim asla ve satmayı ben de düşünmediğimden maddi değerinin önemi yoktu zaten. Ama yine suçlu olabildim ya ne diyim bilmiyorum.