Baksana buu 30 TLymiş o sitede resmen ama kalmamış.
Bunu takip edeyim gelirse kova gibi kapmam lazım
@Conchiglia
Bunu takip edeyim gelirse kova gibi kapmam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ben de bayıldııım çok şirin gerçekten. Ama alsam beni kovalar annem ve nişanlım haha![]()
Bunları gördüm çok şekerlerde ufaklar bana :) ayyy ne güzelmiş o ya bitmişmi gelince banada haber ver kuzu bayıldım
Haha haklısın kuzu gel de anlat işteaynen aslında ihtiyacımız var buna sağlıklı işte ne güzel cam
Ben de bunlara ölçekli ya un, çay falan koymak için baktım kuzu.Bunları gördüm çok şekerlerde ufaklar bana :) ayyy ne güzelmiş o ya bitmişmi gelince banada haber ver kuzu bayıldım
150 tl ve üzeri alışveriş yapacak gücüm kalmadı benim yaan11 de bugüne özel %11 indirim varmış 150 üzeri alışverişte
Çok ciciler ya evet.Bunlar ne cici şeyler maviyi pek sevmezken mavilere bayıldım yalnız
senin o kovalara patets soğanda koyulabilr:)
Çok ciciler ya evet.
Doğru dedin he şimdi amacımdan saptırıcaksın beni![]()
Kesinlikle ihtiyaçtanHaha haklısın kuzu gel de anlat işte
Sanki biz şirin diye mi alıyoruzz di mi amaa![]()
150 tl ve üzeri alışveriş yapacak gücüm kalmadı benim yaa![]()
He sen o kovaları mı diyosun yok canım o kadar büyük değil bence onlar.hahaha :) sen çay , un demişsin ama onlar için biraz büyük değil mi canım bunlar , büyük olan baya büyük gibi görünüyor bilememdim ama ben alırsam eğerki patates soğan sarımsak için kullanırım :) ama fiyatı uygunmuş büyük olan evkurda sadece 40 tl ydi sanırım bu iklisi 41 tl gayet uygun geldi bana bunun instagram hesabı vardı sanki :)
Kesssinlikle!Kesinlikle ihtiyaçtan![]()
Seninki kulağa baya hoş geliyo ya, herşey tamam alacak bişey bulamadın demek ne güzellbenimde alcak bişey kalmadı ondan
evet canım fanus :) Olabilir evet ben onları koymak için hep plastik almıştım a101 ve tupper karışık :)Ben de bunlara ölçekli ya un, çay falan koymak için baktım kuzu.
Fanusu mu diyosun? Görürsem söylicğim :)
Ya da aklıma gelmiyo ama yok yani bi ütü masası kaldı aslındaSeninki kulağa baya hoş geliyo ya, herşey tamam alacak bişey bulamadın demek ne güzell![]()
O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yaniievet canım fanus :) Olabilir evet ben onları koymak için hep plastik almıştım a101 ve tupper karışık :)
Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaaYa da aklıma gelmiyo ama yok yani bi ütü masası kaldı aslında![]()
O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yanii
Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaa
O benim hiç aklımda bile yoktu , bi de o çıktı başıma![]()
Vallahi alkışlıyorum. Aramızda 1 ay kadar bi süre olduğuna göre sana yetişebilmek için 1 ay içinde ütü masası ve çamaşır askısı hariç herşeyi tamamlamam gerekiyi olmuş hatırlattığım o zaman ayy düşünüyorum gerçekten mutfak kısmı banyo kısmında alıncak bişey kalmadı diye düşünyorum :) ütü masam la çamaşır askım yok bii
![]()
Eksik ne var senin say olmassa benim unuttuğum bişey varsa aklıma gelirVallahi alkışlıyorum. Aramızda 1 ay kadar bi süre olduğuna göre sana yetişebilmek için 1 ay içinde ütü masası ve çamaşır askısı hariç herşeyi tamamlamam gerek![]()
![]()