• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baksana buu 30 TLymiş o sitede resmen ama kalmamış.
Bunu takip edeyim gelirse kova gibi kapmam lazım :D @Conchiglia

Eklentiler

• 927373_441828512633170_1546119336_n.webp
    927373_441828512633170_1546119336_n.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 66
Bunları gördüm çok şekerlerde ufaklar bana :) ayyy ne güzelmiş o ya bitmişmi gelince banada haber ver kuzu bayıldım
Ben de bunlara ölçekli ya un, çay falan koymak için baktım kuzu.
Fanusu mu diyosun? Görürsem söylicğim :)

Çok ciciler ya evet.
Doğru dedin he şimdi amacımdan saptırıcaksın beni :KK70:

hahaha :) sen çay , un demişsin ama onlar için biraz büyük değil mi canım bunlar , büyük olan baya büyük gibi görünüyor bilememdim ama ben alırsam eğerki patates soğan sarımsak için kullanırım :) ama fiyatı uygunmuş büyük olan evkurda sadece 40 tl ydi sanırım bu iklisi 41 tl gayet uygun geldi bana bunun instagram hesabı vardı sanki :)

hahaha :) sen çay , un demişsin ama onlar için biraz büyük değil mi canım bunlar , büyük olan baya büyük gibi görünüyor bilememdim ama ben alırsam eğerki patates soğan sarımsak için kullanırım :) ama fiyatı uygunmuş büyük olan evkurda sadece 40 tl ydi sanırım bu iklisi 41 tl gayet uygun geldi bana bunun instagram hesabı vardı sanki :)
He sen o kovaları mı diyosun yok canım o kadar büyük değil bence onlar.
Zaten ölçekli ya o amaç için yapılmış. Ama boyur uyarsa senin dediğin gibi de kullanabilir tabi ..
Kesinlikle ihtiyaçtan En Büyük KK
Kesssinlikle! :D

evet canım fanus :) Olabilir evet ben onları koymak için hep plastik almıştım a101 ve tupper karışık :)
O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yanii :D
Ya da aklıma gelmiyo ama yok yani bi ütü masası kaldı aslında :KK70:
Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaa :nazar:
O benim hiç aklımda bile yoktu , bi de o çıktı başıma :D

O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yanii :KK70:

Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaa :nazar:
O benim hiç aklımda bile yoktu , bi de o çıktı başıma :KK70:
:D iyi olmuş hatırlattığım o zaman ayy düşünüyorum gerçekten mutfak kısmı banyo kısmında alıncak bişey kalmadı diye düşünyorum :) ütü masam la çamaşır askım yok bii :D

:KK70: iyi olmuş hatırlattığım o zaman ayy düşünüyorum gerçekten mutfak kısmı banyo kısmında alıncak bişey kalmadı diye düşünyorum :) ütü masam la çamaşır askım yok bii :KK70:
Vallahi alkışlıyorum. Aramızda 1 ay kadar bi süre olduğuna göre sana yetişebilmek için 1 ay içinde ütü masası ve çamaşır askısı hariç herşeyi tamamlamam gerek :D :D

Back
X