• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eksik ne var senin say olmassa benim unuttuğum bişey varsa aklıma gelir :KK70:
Bende daha çok eksik var ya..
Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda :D
Sonracıma ıvır zıvırlar var daha kap kacak tarzı şeyler onlardan eksik var baya ama kolay halledilir şeyler kaldı tabii.
Çaycı daha gelmedi + bir küçük çaydanlık almam lazım.
Banyo için o banyo setleri ve paspasları yok
Yorgan yok.
Sonracıma evi bi görsem halı eprdeler var.
+ başka oda olursa ki muhtemelen olur. Orayade bi köşe takımı lazım falan filan

Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda :KK70:
Sonracıma ıvır zıvırlar var daha kap kacak tarzı şeyler onlardan eksik var baya ama kolay halledilir şeyler kaldı tabii.
Yorgan yok.
banyo halı ve perde bendede eksik ya :(

Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda :KK70:
Yorgan yok.
Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değil :D banyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım :D yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi

Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değil :KK70: banyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım :KK70: yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi
Benim mobilyalar var aslında. Ekstra oda için yok sadece.
Oturma odası+yatak odası+yemek masası sandalyeleri tamam

Halı ve perde çok kolay işler ya birer günde biter seçmek bi haftaya getiriyolar zaten :)
Öyle orası doğru kuzu, maddi olarak kolay değil ama onlar pek :)
Ay buzdolabım yok bi deee nasıl unurum kanayan yaram o beniiim :D

Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değil :KK70: banyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım :KK70: yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi

Yorganı ne kadara aldın kuzu?
Madame cocoya bakayım o halde paspaslar için. Şu Fena değil hatta http://www.madamecoco.com/bayonne-banyo-halisi-50x8045x50-cm-18

Benimkiden buna benzer sadece ben bunun bi büyüğünü almıştım bide coco ablanın resmi vardı benimkinde :KK70: inanılmaz yumusak ya bunlar
Haha coco abla :D
Yumuşak mıı çok severim o zaman. Ne renkti seninki. Bu renk bişey hiç düşünmemiştim ama tonu güzel

Amanın bunlar cok güzel okudum konusmaları sen ne fena bişey oldun ya git stoğa ürün koydur
@ShiverFly H happyNow göre insaflı fiyat vermişssin en son dudağımı ucuklattı şamdanlar ben neden hasta oldum sanıyosunuz
@Conchiglia ağlamak için kınaya gitmek isteyende bi seni gördüm koptum burda:KK70:
:KK70::p

asıl zalim benimki aramamış hala engelledim ama olsun insan bi arar kapalı mı bakar :KK43::KK43:

Amanın bunlar cok güzel okudum konusmaları sen ne fena bişey oldun ya git stoğa ürün koydur
@ShiverFly H happyNow göre insaflı fiyat vermişssin en son dudağımı ucuklattı şamdanlar ben neden hasta oldum sanıyosunuz
@Conchiglia ağlamak için kınaya gitmek isteyende bi seni gördüm koptum burda:KK70:
:KK70::p
Hahaha sen ne sandın benii . Son ürünü yakaladım bu sayede resmen :D
benim standım yağmalarım ben burayı
Ayy valla yağmalanır. Benimde beklediğim bi kaç üründ aha var buradan
bunlar inidrimdeyken alınmalı canım bende bekliyorum :KK70:
Bunların fiyatlarından haberim yok kuzu 33 lira iyi gibi geldi indirimde zaten o ama. İnternetten almam tabi 10 tl kargo veremem :D

Back
X