- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kesinliklee.. Kar kardır bence
Dip dibeyiz resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinliklee.. Kar kardır bence
Dip dibeyiz resmen![]()
Valla ivir zivirlar aryik bitsin istiyorum cok daraldim cnku ugrasmaktan:) ozlemisim burayida valla ne zamandir gelememistim:))Ev belli olmayınca daha zor ev belli olduktan sonra da bakabilirsin aslında :)
Çok güzel zaten iyi yapmışsın :) Şemikler izbanın dibinde hemen sizin nerede ?
Ayy ben bunaldım cidden anlamıyorum da nasıl bi iş bu . Aradım o belediyeyi salonun olduğu yeri yani. Ne zaman alabiliyoruz diye. Eylül için dış programımız dolu zaten dışarı memur gönderemiyoruz dedi resmen. Ne ara doldurdular acabaaDiğer belediye ne demişti ben anlamıyorum bu sistemi zaten memur salona geliyo diye daha fazla para alıyolar yani memur parası neyki ? bana hiç demedi öyle bişey zaten memur orda olucak dedi
Kar edemiyorum amaKesinliklee.. Kar kardır bence![]()
sağımda solumdada evlenicek kimse yokki
Valla ivir zivirlar aryik bitsin istiyorum cok daraldim cnku ugrasmaktan:) ozlemisim burayida valla ne zamandir gelememistim:))
Kar edemiyorum ama.. O belediye Eylül ayı için dış programlarının dolu olduğunu söyledi. Saçmalık ötesi, ne ara doldu bu ya
Sorma canım anlayamadım. Herşey değişik. Bizim belediye 3,5 ay önce gün veriyodu güya. Onun için belediyeyi yine aradım Eylül 5 için ne zaman gün alabilirim diye Nisan başında alabilirsiniz dedi. Yani arayıp sormasam geç kalıcam ona da yetişemicem resmenAllah allah ne çabuk doldu ya kısmet değilmiş canım
Sorma canım anlayamadım. Herşey değişik. Bizim belediye 3,5 ay önce gün veriyodu güya. Onun için belediyeyi yine aradım Eylül 5 için ne zaman gün alabilirim diye Nisan başında alabilirsiniz dedi. Yani arayıp sormasam geç kalıcam ona da yetişemicem resmen
Şaka gibi yaa e daha başlamamıştı haniAyy ben bunaldım cidden anlamıyorum da nasıl bi iş bu . Aradım o belediyeyi salonun olduğu yeri yani. Ne zaman alabiliyoruz diye. Eylül için dış programımız dolu zaten dışarı memur gönderemiyoruz dedi resmen. Ne ara doldurdular acabaa
O diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.Şaka gibi yaa e daha başlamamıştı hani
O diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.
Bizim belediye de güya 3,5 ay önce verebiliyodu emin olmak için aradım sordum . Bu ay sonu, Nisan itibariyle alabilirsiniz dedi resmen. Yani arayıp sormasam bizim belediyeyi de kaçırabilirim resmen. Kaçırmasam bile salona çağırmak için geç kalmış olucaktım. 15 gün sonra halledeyim şu işi de bitsin bari
Bakıyorummm amaa :)İyi bak etrafınaa
Haklısın aslında ıvır zıvırlar beyin yoruyor valla
Allah allah ne çabuk doldu ya kısmet değilmiş canım
Yanlız o değilde makbuzu düşürdüm mü yada nişanlımda hatırlayamıyorum.. Başka işlerde vardı o evraklarlarn arasında mı gitti bilmiyorum kaybetsek nolur ki
kızlar biz parayı oraya yatırdık makbuzu doysamıza koyduklarını söyeldiler biz emakbuz vermedilerO mabuzla odeme yapılıyor sonra geri götürüyorsunuz canım bilmiyorum bir arayıp sor istiyorsan.
Senin banyo tek renk ozaaman siyah yokmu ? Aldıklarının resmi var mı canım
canım yakınalrdaki başka bir belediyeye baksan daha uygun olanO diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.
Bizim belediye de güya 3,5 ay önce verebiliyodu emin olmak için aradım sordum . Bu ay sonu, Nisan itibariyle alabilirsiniz dedi resmen. Yani arayıp sormasam bizim belediyeyi de kaçırabilirim resmen. Kaçırmasam bile salona çağırmak için geç kalmış olucaktım. 15 gün sonra halledeyim şu işi de bitsin bari
Ne biçim bi sistemimiz var ya. Evleneni zorla vazgeçirecekler sözde çok meraklılar evlendirmeyeO diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.
Değişik değişik şeyler çıkarıyolar hepsi belli bişey belirleyip buna uysalar. halledersin kuzu sıkma canınıO diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.
ben takip eidyorum çok özeniyorum amaNe biçim bi sistemimiz var ya. Evleneni zorla vazgeçirecekler sözde çok meraklılar evlendirmeye
Kızlar instagramda the day event diye bir sayfa var baktınız mı hiç? Şahane gelin çiçekleri varr
Canım belki sistem farklıdır bizim farklı bir yerde yatırılıyor diye verildi o makbuzlarkızlar biz parayı oraya yatırdık makbuzu doysamıza koyduklarını söyeldiler biz emakbuz vermedilernormalmidir acaba kafam karıştı şimdi.
canım yakınalrdaki başka bir belediyeye baksan daha uygun olan
Öyle yapıcam canım evetGit hallet aradan çıksın kafan rahat olur en azından canım
Canım işte bize mantıklı olacak iki yer vardı. Biri oturduğumuz belediye, diğeri de salonun bulunduğu. Ama o olmadı tabii geç kalmışım onun için.canım yakınalrdaki başka bir belediyeye baksan daha uygun olan
tanıdık olursa o belediyede halledebilirsin belki denemekte fayda var benceÖyle yapıcam canım evet
Canım işte bize mantıklı olacak iki yer vardı. Biri oturduğumuz belediye, diğeri de salonun bulunduğu. Ama o olmadı tabii geç kalmışım onun için.
Bir de görümcenin çalıştığı belediye var orayı da denerim olmadı ona söyleyip ama uzak kalıyo tabi. Bakalım ne olacak. Olmadı 500 liramı bayılıp 15 gün sonra alırım günü
Sorma yaaa , nereye baksam yüzüme kapandı kapılar hahNe biçim bi sistemimiz var ya. Evleneni zorla vazgeçirecekler sözde çok meraklılar evlendirmeye
Kızlar instagramda the day event diye bir sayfa var baktınız mı hiç? Şahane gelin çiçekleri varr
Evet canım haklısın bi söyleyelim bakalım ona da belki bi faydası olur . Bi ara başkanın özel kalemiydi hatta . Söylesin başkan iki dk hallediversin hahatanıdık olursa o belediyede halledebilirsin belki denemekte fayda var bence