• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ev belli olmayınca daha zor ev belli olduktan sonra da bakabilirsin aslında :)

Çok güzel zaten iyi yapmışsın :) Şemikler izbanın dibinde hemen sizin nerede ?
Valla ivir zivirlar aryik bitsin istiyorum cok daraldim cnku ugrasmaktan:) ozlemisim burayida valla ne zamandir gelememistim:))

Diğer belediye ne demişti ben anlamıyorum bu sistemi zaten memur salona geliyo diye daha fazla para alıyolar yani memur parası neyki ? bana hiç demedi öyle bişey zaten memur orda olucak dedi
Ayy ben bunaldım cidden anlamıyorum da nasıl bi iş bu . Aradım o belediyeyi salonun olduğu yeri yani. Ne zaman alabiliyoruz diye. Eylül için dış programımız dolu zaten dışarı memur gönderemiyoruz dedi resmen. Ne ara doldurdular acabaa

:KK70: sağımda solumdada evlenicek kimse yokki

İyi bak etrafınaa :KK70:

Valla ivir zivirlar aryik bitsin istiyorum cok daraldim cnku ugrasmaktan:) ozlemisim burayida valla ne zamandir gelememistim:))

Haklısın aslında ıvır zıvırlar beyin yoruyor valla :KK43:
Kar edemiyorum ama :KK43:.. O belediye Eylül ayı için dış programlarının dolu olduğunu söyledi. Saçmalık ötesi, ne ara doldu bu ya

Allah allah ne çabuk doldu ya kısmet değilmiş canım

Allah allah ne çabuk doldu ya kısmet değilmiş canım
Sorma canım anlayamadım. Herşey değişik. Bizim belediye 3,5 ay önce gün veriyodu güya. Onun için belediyeyi yine aradım Eylül 5 için ne zaman gün alabilirim diye Nisan başında alabilirsiniz dedi. Yani arayıp sormasam geç kalıcam ona da yetişemicem resmen

Sorma canım anlayamadım. Herşey değişik. Bizim belediye 3,5 ay önce gün veriyodu güya. Onun için belediyeyi yine aradım Eylül 5 için ne zaman gün alabilirim diye Nisan başında alabilirsiniz dedi. Yani arayıp sormasam geç kalıcam ona da yetişemicem resmen

Ya zaten her belediyenin ayrı ücret talep etmesi ayrı zamanlarda gün vermesi çok saçma geliyor bana insanlarda ne yapacağını şaşırıyor böyle

Ayy ben bunaldım cidden anlamıyorum da nasıl bi iş bu . Aradım o belediyeyi salonun olduğu yeri yani. Ne zaman alabiliyoruz diye. Eylül için dış programımız dolu zaten dışarı memur gönderemiyoruz dedi resmen. Ne ara doldurdular acabaa
Şaka gibi yaa e daha başlamamıştı hani

Şaka gibi yaa e daha başlamamıştı hani
O diğer belediye canım 2. aradığım yani bunu diyen. Ama yer yokmuş yani.
Bizim belediye de güya 3,5 ay önce verebiliyodu emin olmak için aradım sordum . Bu ay sonu, Nisan itibariyle alabilirsiniz dedi resmen. Yani arayıp sormasam bizim belediyeyi de kaçırabilirim resmen. Kaçırmasam bile salona çağırmak için geç kalmış olucaktım. 15 gün sonra halledeyim şu işi de bitsin bari

Bizim belediye de güya 3,5 ay önce verebiliyodu emin olmak için aradım sordum . Bu ay sonu, Nisan itibariyle alabilirsiniz dedi resmen. Yani arayıp sormasam bizim belediyeyi de kaçırabilirim resmen. Kaçırmasam bile salona çağırmak için geç kalmış olucaktım. 15 gün sonra halledeyim şu işi de bitsin bari

Git hallet aradan çıksın kafan rahat olur en azından canım

Yanlız o değilde makbuzu düşürdüm mü yada nişanlımda hatırlayamıyorum.. Başka işlerde vardı o evraklarlarn arasında mı gitti bilmiyorum kaybetsek nolur ki

O mabuzla odeme yapılıyor sonra geri götürüyorsunuz canım bilmiyorum bir arayıp sor istiyorsan.
Senin banyo tek renk ozaaman siyah yokmu ? Aldıklarının resmi var mı canım
kızlar biz parayı oraya yatırdık makbuzu doysamıza koyduklarını söyeldiler biz emakbuz vermediler :( normalmidir acaba kafam karıştı şimdi.
canım yakınalrdaki başka bir belediyeye baksan daha uygun olan

Ne biçim bi sistemimiz var ya. Evleneni zorla vazgeçirecekler sözde çok meraklılar evlendirmeye :D

Kızlar instagramda the day event diye bir sayfa var baktınız mı hiç? Şahane gelin çiçekleri varr

Değişik değişik şeyler çıkarıyolar hepsi belli bişey belirleyip buna uysalar. halledersin kuzu sıkma canını

kızlar biz parayı oraya yatırdık makbuzu doysamıza koyduklarını söyeldiler biz emakbuz vermediler :KK43: normalmidir acaba kafam karıştı şimdi.

Canım belki sistem farklıdır bizim farklı bir yerde yatırılıyor diye verildi o makbuzlar

Git hallet aradan çıksın kafan rahat olur en azından canım
Öyle yapıcam canım evet
Canım işte bize mantıklı olacak iki yer vardı. Biri oturduğumuz belediye, diğeri de salonun bulunduğu. Ama o olmadı tabii geç kalmışım onun için.
Bir de görümcenin çalıştığı belediye var orayı da denerim olmadı ona söyleyip ama uzak kalıyo tabi. Bakalım ne olacak. Olmadı 500 liramı bayılıp 15 gün sonra alırım günü

Öyle yapıcam canım evet

Canım işte bize mantıklı olacak iki yer vardı. Biri oturduğumuz belediye, diğeri de salonun bulunduğu. Ama o olmadı tabii geç kalmışım onun için.
Bir de görümcenin çalıştığı belediye var orayı da denerim olmadı ona söyleyip ama uzak kalıyo tabi. Bakalım ne olacak. Olmadı 500 liramı bayılıp 15 gün sonra alırım günü
tanıdık olursa o belediyede halledebilirsin belki denemekte fayda var bence

Ne biçim bi sistemimiz var ya. Evleneni zorla vazgeçirecekler sözde çok meraklılar evlendirmeye :KK70:

Kızlar instagramda the day event diye bir sayfa var baktınız mı hiç? Şahane gelin çiçekleri varr
Sorma yaaa , nereye baksam yüzüme kapandı kapılar hah :D
Ayy ben takip ediyorum orayıı çok güzelleer, fiyat da sormuştum geçen gün hatta ama çok geldi be :D

tanıdık olursa o belediyede halledebilirsin belki denemekte fayda var bence
Evet canım haklısın bi söyleyelim bakalım ona da belki bi faydası olur . Bi ara başkanın özel kalemiydi hatta . Söylesin başkan iki dk hallediversin haha :D

Back
X