• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ooh sıralamayı yaptım 3 hafta sonra herşey tamam diyosun :)
Hadi bakalım İnşallah kolayca çözülür hepsi kuzu
İnşallah kuzu ama tabi ben önce bi annemle giderim gelinlik bakmaya önce bi onu çileden çıkarıp sonra nişanlımla en begendiklerimede bakarız birazda onu çileden çıkarıp hallederim :) bu arada bindallıda nasıl bişey istediğimi biliyorum umarım bulurum :)

İnşallah kuzu ama tabi ben önce bi annemle giderim gelinlik bakmaya önce bi onu çileden çıkarıp sonra nişanlımla en begendiklerimede bakarız birazda onu çileden çıkarıp hallederim :) bu arada bindallıda nasıl bişey istediğimi biliyorum umarım bulurum :)
nasıl bir şey istiyormuşsun :D

Nasıl nasıııl ? :)

Hiç bilmiyorum onu işte konuşmak lazım evet nişanda yapmıştı bana da :) hatta düğün.com diye site varya ordada var isimleri bi kaç foto falanda var

İsimleri nee bakayım hemen sende sorarsın dışarı gidiyormu diye :)
Bindallını nasıl istiyorsunnn ?

Tüm işlerimi halledip işyerine geldim saatlerdir bakıcam bakamıyorum buraya :) nikah işlemleri tamamdır :)
Geç yazdım galiba ama hayırlı olsun canım :)
ben takip eidyorum çok özeniyorum ama :KK70:
Ay evet ben deee
Sorma yaaa , nereye baksam yüzüme kapandı kapılar hah :KK70:
Ayy ben takip ediyorum orayıı çok güzelleer, fiyat da sormuştum geçen gün hatta ama çok geldi be :KK70:
Kaç dedii :KK53:
Kızlar bu gelin çiçeklerini bizde yapabiliriz ya çok kolay bence :63:
Evett bence de hatta ben geçenlerde bi malzeme araştırmasına da girmiştim, deniycem kendim, olmazsa sipariş veririm ama bence yapabilirim inanıyorum
Ben de ben dee:KK69:

Ay evet ben deee

Evett bence de hatta ben geçenlerde bi malzeme araştırmasına da girmiştim, deniycem kendim, olmazsa sipariş veririm ama bence yapabilirim inanıyorum

Saolll canımm :)

Ay evet ben deee

Bende inanıyorum valla nette bakmıştım nasıl yapıldığına gayet kolay gözüküyor :-)

Murat - vedat canım bende varımm orda :KK70:

Bindallı çokk güzell :KK36:

Hanii hani hangisi sensin :-)

Back
X