- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Canımm maşallah çok güzelmişsin :))![]()
ahahahha bulana kadar bırakmam diyosun evet
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm maşallah çok güzelmişsin :))![]()
ahahahha bulana kadar bırakmam diyosun evet
![]()
Yaa aslında aynı 150 dedi de ben taç da istiyorum ya 50 de o 200 ettiKaç dedii![]()
Ayy kuzu Buse Terim bindallısı deseydin ya haha
Canımm maşallah çok güzelmişsin :))
Gerçekten mii neymiş o anı :) ben bayıldım buna yaa uyguna bulamazmıyız ne kadar dediki ?Yaa aslında aynı 150 dedi de ben taç da istiyorum ya 50 de o 200 etti
Ayy kuzu Buse Terim bindallısı deseydin ya hahaBen de bunu istiyorum. Buldum da bi yerde ama kiralık pahalı geldi gibi.
Bununla ilgili çok komik bi anımda vardı nişanlımla![]()
Bu aradaa nasıl da tespit etmişler seni hemen hahah![]()
Ayy ben tutturdum buse terim bi,ndallısı giyicem diye bi gün . Bu da sonunda tamam peki onu alırız napalım dedi. Ben de bu anı kaçıramam videoya alıcam tekrarlayalım dedimGerçekten mii neymiş o anı :) ben bayıldım buna yaa uyguna bulamazmıyız ne kadar dediki ?
Ayy ben tutturdum buse terim bi,ndallısı giyicem diye bi gün . Bu da sonunda tamam peki onu alırız napalım dedi. Ben de bu anı kaçıramam videoya alıcam tekrarlayalım dedim
Açtım videoyu aşkım ben kınada Buse Terim bindallısı giyicem di miiiii dedim şirinlik yaparak. Bu da kameraya bakıp "Hayır! Eminönü bindallısı " deyip kaçtıı hahahah
O görüntüyü izliyorum karnıma ağrılar giriyo hala
Kiralık 350 demiştii![]()
Hahaha şimdi aklıma gelince ben de çok güldüm ya![]()
![]()
ayyy ne güldümm
Çokmuş ya ben o fiyata satarlarmı diyodum insafsızlar
Saol canım dükkanı almicaz deseydin :) kuzu ben burda bulursam haber vericem sanaHahaha şimdi aklıma gelince ben de çok güldüm ya
Bak emin olmak için aradım sordum baya baya 350 lira dedi ya.
BAşka bi model daha sorayım dedim sormaz olaydım. 800 tl kiralık dedi. Özel tasarımmışmışş
Valla ne iyi olur, dualarım seninle İnşallah bulursun :)Saol canım dükkanı almicaz deseydin :) kuzu ben burda bulursam haber vericem sana![]()
Hahaha şimdi aklıma gelince ben de çok güldüm ya
Bak emin olmak için aradım sordum baya baya 350 lira dedi ya.
BAşka bi model daha sorayım dedim sormaz olaydım. 800 tl kiralık dedi. Özel tasarımmışmışş
İnşallah çok insafsızlar yaa şuraya bak hangi birini alıcazz :) bu arada ben tüm kınayı bununla geçiricem ayrı bi kıyafet düşünmüyorum hiçValla ne iyi olur, dualarım seninle İnşallah bulursun :)
Ay ben de onu istiyorumm. Ayrıca neredeki fotoğraflar meraklıgillerden olarak ölüyorum şu an
YAa nerder fotolarrbaş meraklı @zeroglu yok ben oturdum yerine![]()
İyiymişş. Ya ben bindallı giymiycem demiştim ama bunu beğendim giysem bunu giyerim.Yaa aslında aynı 150 dedi de ben taç da istiyorum ya 50 de o 200 etti
Ayy kuzu Buse Terim bindallısı deseydin ya hahaBen de bunu istiyorum. Buldum da bi yerde ama kiralık pahalı geldi gibi.
Bununla ilgili çok komik bi anımda vardı nişanlımla![]()
Bu aradaa nasıl da tespit etmişler seni hemen hahah![]()
Ay koptum yaa hahahAyy ben tutturdum buse terim bi,ndallısı giyicem diye bi gün . Bu da sonunda tamam peki onu alırız napalım dedi. Ben de bu anı kaçıramam videoya alıcam tekrarlayalım dedim
Açtım videoyu aşkım ben kınada Buse Terim bindallısı giyicem di miiiii dedim şirinlik yaparak. Bu da kameraya bakıp "Hayır! Eminönü bindallısı " deyip kaçtıı hahahah
O görüntüyü izliyorum karnıma ağrılar giriyo hala
Kiralık 350 demiştii![]()
Bunu giysem ben de değiştirmem yaaİnşallah çok insafsızlar yaa şuraya bak hangi birini alıcazz :) bu arada ben tüm kınayı bununla geçiricem ayrı bi kıyafet düşünmüyorum hiç
HahahaAy koptum yaa hahahBindallı da ayrıca yine fena değilmiş fiyatı. Nerede sordun
Çok tabii canım. Yani onca amsrafın içinde bi de bu olunca insanın kalbine iner gibi oluyo800 liramıYok artık satın alıyormuş gibi ki kaldı ki 1 saat giyeceğin şey için o da çok
Eminönü bindallısı giyeceksem hiç giymem elbise giyerim valla. Sırf o bindallı için giyerim demiştim. Arkadaşım giymiş kınasında ama önü çok açılıyor haberiniz olsun kızlarBunu giysem ben de değiştirmem yaa
Ama eminönü bindallısı giyersem 2. bişey de giyerim kimse tutamaz beni![]()
HahahabBi kına organizasyon firmasından canım. Görüşmeye gidip bizzat görmüştüm hatta. kokoş kına yazarsan çıkıverir
![]()
Ahaha şu meşhur kemeraltı
Açılsın ya kınamda açmicam da ne zaman açıcam hahahaEminönü bindallısı giyeceksem hiç giymem elbise giyerim valla. Sırf o bindallı için giyerim demiştim. Arkadaşım giymiş kınasında ama önü çok açılıyor haberiniz olsun kızlarSürekli aşağıya düşüyor bütün kına çekiştirdi durdu.
Hahah evet sizde de kemeraltı var dimi