• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım. Sonuçta anlıyorsun bu işlerden. Zaten Grafik tasarımın bir çok alanı var çok geniş hepsini birden yapamıyoruz ama uzman olduğun alan dışında ucundan kıyısından anlıyoruz hepsinin :-)
İşte program öğrendim grafiker oldum diyenlerden olmamak adına çok konuşmayayım diyorum :) Biz sadece 1 yıl grafik dersi aldık. O yüzden emeğe saygı :) Genelde çünkü benim en çok duyduğum laf ben o çizim programlarını bilsem neler neler yaparım fikrim çok da çizemiyorum oluyor, çizimci muamelesi görüyorum delleniyorum. Sanki biz 4 sene çizim yapmayı öğrendik başka bişey yok :D

Öncelikle Rabbim herkesin mutluluğunu daim edip sevdiceğiyle bir yastıkta kocatsın :KK60: Bizde sevdiğimle 3 yıllık birliktelikten sonra geçen ay evlenme kararı aldık. Yaz sonu isteme ve nişan, 2016 Mayıs'ında da düğüne karar verdik :KK68: Henüz birşeylere başlamak için erken olsa da aklımız hep düğünde balayımıza kadar herşeyi kararlaştırdık, çeyizime tabak çanak bile bakıyorum :KK70: Dünyanın en mutlusu benim :oops:

İşte program öğrendim grafiker oldum diyenlerden olmamak adına çok konuşmayayım diyorum :) Biz sadece 1 yıl grafik dersi aldık. O yüzden emeğe saygı :) Genelde çünkü benim en çok duyduğum laf ben o çizim programlarını bilsem neler neler yaparım fikrim çok da çizemiyorum oluyor, çizimci muamelesi görüyorum delleniyorum. Sanki biz 4 sene çizim yapmayı öğrendik başka bişey yok :KK70:

Ah o boş konuşanları boşver benimde işim hep hafife alındı bütün gün çiziyosun oynuyosun diyorlar ama bilmiyorlar ki zor bir işimiz var bizimde basite indirgeniyor malesef :KK12:

Ay ben de onu istiyorumm. Ayrıca neredeki fotoğraflar meraklıgillerden olarak ölüyorum şu an :rolleyes:

YAa nerder fotolarr

İyiymişş. Ya ben bindallı giymiycem demiştim ama bunu beğendim giysem bunu giyerim.

Ay koptum yaa hahah :KK70::KK70::KK70::KK70: Bindallı da ayrıca yine fena değilmiş fiyatı. Nerede sordun
Hnagi fotolar canım ?

Bizim kadın erkek karışık olacak yaa :KK53: Nasılmış ki o tişörtlerr. Kınadan sonra mı giyiliyor ay merak ettim böyle değişik şeyler yapmak istiyorum ben de. Ne kadar antin kuntin hareket varsa hepsi düğünde mübahtır içimde kalmasın hepsini yapayım diyorum, o gün bizim günümüz sonuçta :KK70: En deli zamanlarımı yaşayacağım vallahi o zaman :KK49:

Meşhur mu değil mi bilmem ama biz hep orada yiyorduk. Sıcak sıcak geliyor ya bi de ohh mis
Bildim şümdü orayı bak :D benimde canım çekdi bak :)

Ben de tam olarak öyle düşünüyorum canım.
Ne varsa yapayım içimde kalmasın :KK70:
Sonra milletinkinde yapmaya kalkarım deli derler hahah :KK70:
Bak tişört bu çok sevdim ben
Yaaa bende istiyorum bunlardan internette pahalı oluyo ama bende baskı düşünmüştüm o yüzden :D

Öncelikle Rabbim herkesin mutluluğunu daim edip sevdiceğiyle bir yastıkta kocatsın :KK60: Bizde sevdiğimle 3 yıllık birliktelikten sonra geçen ay evlenme kararı aldık. Yaz sonu isteme ve nişan, 2016 Mayıs'ında da düğüne karar verdik :KK68: Henüz birşeylere başlamak için erken olsa da aklımız hep düğünde balayımıza kadar herşeyi kararlaştırdık, çeyizime tabak çanak bile bakıyorum :KK70: Dünyanın en mutlusu benim :oops:
Aa geldin buraya da :) Hoşgeldiin tekrar hayırlı olsun :KK68:
:KK70: teşekkür ederim canım senin güzelliğin o :KK70: nasılda bulmuşun valla
Ajan gibiyimdir vallahi :D Zaten onedioda test çözmüştüm aslında hangi mesleği yapmalısın mı neydi yoksa ajan yeteneğini mi ölçüyorlardı bende tam materyal varmış :D
Bildim şümdü orayı bak :KK70: benimde canım çekdi bak :)
Ay cidden mi bildin mi :rolleyes: Benim için de ye bir ğün gidersen. Çok oldu ben oralara gelmeyeli :(

Aa geldin buraya da :) Hoşgeldiin tekrar hayırlı olsun :KK68:

Ajan gibiyimdir vallahi :KK70: Zaten onedioda test çözmüştüm aslında hangi mesleği yapmalısın mı neydi yoksa ajan yeteneğini mi ölçüyorlardı bende tam materyal varmış :KK70:

Ay cidden mi bildin mi :rolleyes: Benim için de ye bir ğün gidersen. Çok oldu ben oralara gelmeyeli :KK43:
Gel sen benden mideyeler :D ahahah ay çok iyi ya tam çıkması :D

Hoşgeldin hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olur inşallah :KK36:

Bu arada Queen Bee Queen Bee biz burada çok tabak çanak bakıp birbirimizi gaza getiriyoruz hazırlıklı ol :KK70:
Teşekkür ederim ShiverFly yeniden merhaba :KK54: Ben tabağımı çanağımı da ayarlayıp geldim :KK70: Ar yıldız, Karaca Yada Schafer marka ürünler çeyimize özel 1.5- 2 bin tl arası fiyatlarla yemek, çatal bıçak ve tencere seti oluşşturabileceklerini söylediler. Hemde fazlasıyla şık ürünlerdi. Taksit imkanları da cabası :21: Başlangıç için çok yüksek fiyatları doğru bulmuyorum, düğünden sonra maddiyat düzeldikçe herşeyin en güzellerinden olur, benim nacizane fikrim :KK69: Siz neler düşünüp neler buldunuz ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ShiverFly yeniden merhaba :KK54: Ben tabağımı çanağımı da ayarlayıp geldim :KK70: Ar yıldız, Karaca Yada Schafer marka ürünler çeyimize özel 1.5- 2 bin tl arası fiyatlarla yemek, çatal bıçak ve tencere seti oluşşturabileceklerini söylediler. Hemde fazlasıyla şık ürünlerdi. Taksit imkanları da cabası :21: Başlangıç için çok yüksek fiyatları doğru bulmuyor düğünden sonra maddiyat düzeldikçe herşeyin en güzellerinden olur, benim nacizane fikrim :KK69: Siz neler düşünüp neler buldunuz ?
Ben yemek takımını a101den tamamlıyorum günlük takım 72tl gibi bi rakama gelecek :D çatal kaşığı da hep ayrı baktım setlere bakma imkanım henüz olmadı. Ben emsan düşünüyorum ama. Aldıklarımı da albüme koydum :D Buraya koydukça kayboluyor fikir olsun diye orada bulunduruyorum.

Back
X