Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımm.Günaydın kızlar dün süpügemi teslim almaya gittim mağazaya bu sefer üst modeli anlattılar kafam karıştı arada 300 lira da fark var![]()
HAhah günaydın sendromlu :) Benim de bugünkü merak gündemim sevgili nişanlım iş görüşmesinde alyansını çıkaracak mı çıkarmayacak mı?Günaydın meraklıgillerrr
Günaydııın :) Perşembe sendromum baş gösterse de hepinize günaydııın! :)
Heheh hakkaten iyiymiş nasıl aklına geldiyse
Ayy karıştırma kafanı 300 az mı benim alacağım süpürgenin fiyatından fazlaGünaydın kızlar dün süpügemi teslim almaya gittim mağazaya bu sefer üst modeli anlattılar kafam karıştı arada 300 lira da fark var![]()
Ooo gündem yoğun o zaman senin :)HAhah günaydın sendromlu :) Benim de bugünkü merak gündemim sevgili nişanlım iş görüşmesinde alyansını çıkaracak mı çıkarmayacak mı?
Renkli borcam ararken çıkıverdi sabah sabah hahahahHeheh hakkaten iyiymiş nasıl aklına geldiyse![]()
Günaydın canımm.
Kendi aldığını beğendiysen hiç bulaşma derim.
Yani çıtayı yükselttikçe o para durmadan artar. Gereksiz bir durum. Herşeyin bi üst modeli var zaten, sürekli yenileniyo. Yakalayamazsın yani :)
Senin süpürge gayet iyi bence kendikini al çık 300 liraya başka bir eksik tamamlarsın diyorum
HAhah günaydın sendromlu :) Benim de bugünkü merak gündemim sevgili nişanlım iş görüşmesinde alyansını çıkaracak mı çıkarmayacak mı?
Ayy karıştırma kafanı 300 az mı benim alacağım süpürgenin fiyatından fazla![]()
Kesinlikle canım. Gayet de iyi bi süpürge aldın zaten o yüzden hiç aklında kalmasın diğeriDoğru söylüyorsun canım benimki kafamı karıştırdı alalım istiosan daha sessiz vs diye.
Ama dediğin gibi yetişemezsin ki en iyisini almaya kalksan en iyisi karar verdiğimi almak![]()
iyi geldi sabah sabha gülüdm
meraklıgiller demenk ha:):)Günaydın meraklıgillerrr
Günaydııın :) Perşembe sendromum baş gösterse de hepinize günaydııın! :)
iyiymiş bu hahah cok güldüm:)
bence hiç bulaşma neye karar verdiysen onu al H happyNow katılıyorumGünaydın kızlar dün süpügemi teslim almaya gittim mağazaya bu sefer üst modeli anlattılar kafam karıştı arada 300 lira da fark var![]()
niye çıkarsın durduk yere zeroglu buu düsündürücü buldu varmıydı buna benzer vukuatHAhah günaydın sendromlu :) Benim de bugünkü merak gündemim sevgili nişanlım iş görüşmesinde alyansını çıkaracak mı çıkarmayacak mı?
Ayy karıştırma kafanı 300 az mı benim alacağım süpürgenin fiyatından fazla![]()
Dün kendisi utanmadan sordu bana ya! Alyansımı çıkarayım mı diye. Ben insanlara seve seve duyuruyorum övünerek taşıyorum bu yüzüğü, o hayatında ben yokmuşçasına görüşmeye girecekmiş. İyi dedim bu kadar kolaysa çıkarıp takmak oyuncak etme hiç takma bir daha dedim. Bir de bana diyor istemiyorsan takmayayımOoo gündem yoğun o zaman senin :)
Neden çıkarsın yahu, çıkarmayacak bence
Renkli borcam ararken çıkıverdi sabah sabah hahahah![]()
Kendisi dedi canım, sordu tepkimi de verdim ama bu saatten sonra çıkarmış çıkarmamış çok şey değişmez benim için. Sorması yeterli şu nişana gösterdiği önemi anlamam için.Doğru söylüyorsun canım benimki kafamı karıştırdı alalım istiosan daha sessiz vs diye.
Ama dediğin gibi yetişemezsin ki en iyisini almaya kalksan en iyisi karar verdiğimi almak
Dimi yaaa alayım ben karar verdiğiimiAa neden alyansını çıkaracakmış ki
Dün kendisi utanmadan sordu bana ya! Alyansımı çıkarayım mı diye. Ben insanlara seve seve duyuruyorum övünerek taşıyorum bu yüzüğü, o hayatında ben yokmuşçasına görüşmeye girecekmiş. İyi dedim bu kadar kolaysa çıkarıp takmak oyuncak etme hiç takma bir daha dedim. Bir de bana diyor istemiyorsan takmayayımŞaka gibi
Kendisi dedi canım, sordu tepkimi de verdim ama bu saatten sonra çıkarmış çıkarmamış çok şey değişmez benim için. Sorması yeterli şu nişana gösterdiği önemi anlamam için.
Yok ilk kez oldu. Teklif ettikleri işte seyahat engeli bulunmaması lazım. Ama zaten bu kadar engel görülüyorsa evlilik hayatına uygun bir iş değil demektir. Adam gibi git savun kendini bunu utanılacak ya da engel olacak bir şey olarak görüyorsan niye girdin bu yola. Çok şükür gayet düzgün işi de var. İhtiyacı yok bunlara. Ben bazı konulara çok önem veren biriyim. Bu da benim için basit bir şey değil. Olay sadece yüzüğü çıkartması değil, o sembolik. Benim takıldığım hayatında ben yokmuşum gibi gitmek istemesi, ben engelmişim gibi. Görüşme yapacağı kişi de erkek bu arada durum kıskançlık da değil.niye çıkarsın durduk yere zeroglu buu düsündürücü buldu varmıydı buna benzer vukuat
Haha bak kanıtlandı şuaniyi geldi sabah sabha gülüdmdoğru teşhis
arkadşaıma birsürü geldi oda bana diyor sakın alma ben sana vericem haha
![]()
Imm eveetmeraklıgiller demenk ha:):)
Aaa olmamış bu tabii. Ama bazı işyerleri sorun ediyor falan diye düşünerek sormuştur herhalde ya.Dün kendisi utanmadan sordu bana ya! Alyansımı çıkarayım mı diye. Ben insanlara seve seve duyuruyorum övünerek taşıyorum bu yüzüğü, o hayatında ben yokmuşçasına görüşmeye girecekmiş. İyi dedim bu kadar kolaysa çıkarıp takmak oyuncak etme hiç takma bir daha dedim. Bir de bana diyor istemiyorsan takmayayımŞaka gibi
Ben de böyle düşünüyorum.. On kez de söyledim sürekli ev dışında olacaksın nasıl bi evlilik olacak bu diye.. Bilmiyorum artık nasıl tanıtacak, çok meraklı ya ben yokmuşum gibi davransın.. Çok kızgınım çok.. Bir de bir şey olmamış gibi davranmıyor mu!Hayır yani çıkardı gitti diyelim işe alındı bekar olarakmı tanıtacak kendini onu anlamadım ben. İşe alınmasında nişanlı olması engelse zaten girmesin o şirkete diye düşünüyorum ben. Haklısın tepki vermekte![]()
Yanımdayken söylese çeker giderdim muhtemelen. Telefonda söyledi, ben de konuşmak istemiyorum telefonu kapatabilir miyiz dedim. Kapattırmadı ama ben de konuşmadım mecbur kapadı sonunda. Bir de tepki verdiğimde gülmeye başlamadı mı daha çok sinirleniyorum hatırladıkça. Madem öyle komik bi durum yaşasın da anlasın bakalım. Bir daha her yerde ondan bahseden de ShiverFly olmasın.Aaa olmamış bu tabii. Ama bazı işyerleri sorun ediyor falan diye düşünerek sormuştur herhalde ya.
İstemiyorsan takmayayım diyince güzel bi bakış atsaydın ona sen :)
Bazen böyle şakadan da öte bir hal alıyor bu nişanlılar haklısın canım. Ama herhalde öyle düşünerek sormuştur bu soruyu saçma da olsa
Ben de böyle düşünüyorum.. On kez de söyledim sürekli ev dışında olacaksın nasıl bi evlilik olacak bu diye.. Bilmiyorum artık nasıl tanıtacak, çok meraklı ya ben yokmuşum gibi davransın.. Çok kızgınım çok.. Bir de bir şey olmamış gibi davranmıyor mu!
Haklısın canım, ben de olsam çok kızardım.. Manasız bi durum yani neden var olan bişeyi saklıyoruz. Hem de böyle bi durumu...Yanımdayken söylese çeker giderdim muhtemelen. Telefonda söyledi, ben de konuşmak istemiyorum telefonu kapatabilir miyiz dedim. Kapattırmadı ama ben de konuşmadım mecbur kapadı sonunda. Bir de tepki verdiğimde gülmeye başlamadı mı daha çok sinirleniyorum hatırladıkça. Madem öyle komik bi durum yaşasın da anlasın bakalım. Bir daha her yerde ondan bahseden de ShiverFly olmasın.
canım sen yokmuşsun gibi değilde bazen erkekler böyle yapbiliyor. benim nişanlımda işinden dolayı aslında çıkartabilir yani sıkıntı yaratabiliyor.ama takanlarda var bende inatla hayır kesinlikle dedim. ama bazı ortak arkadaşlarımız var evli ve takmayan. onlar diyor işte zor oluyorda falan çıkartsana oğlum, bana da diyorlar baskı yapma takmasın işte zor oluyor falan. onların gazıyla bazen diyor zor oluyor ama falan ben ters ters bakınca cesaret edemiyor. yani etrafındakilerin gazıyla oluyor bence bu işler.Ben de böyle düşünüyorum.. On kez de söyledim sürekli ev dışında olacaksın nasıl bi evlilik olacak bu diye.. Bilmiyorum artık nasıl tanıtacak, çok meraklı ya ben yokmuşum gibi davransın.. Çok kızgınım çok.. Bir de bir şey olmamış gibi davranmıyor mu!
Ya bilmiyorum bir görüşecek işte sadece. Onlar bulup teklif etmişler. Çok kızgın ve kırgınım ya.Şuan ki işi de iyi diyorsun neden değiştirmek istiyor ki işini maddi açıdan dahamı iyi olacak ?
Ah zaten böyle birşey yokmuş gibi davranmaları çok gıcık. Biz uzatmış trip atmış oluyoruz sonra. Halbuki olay çözülmedi yani.
Ay seninki de safmışHaklısın canım, ben de olsam çok kızardım.. Manasız bi durum yani neden var olan bişeyi saklıyoruz. Hem de böyle bi durumu...
Canını sıkma onlar gerçekten düşünemiyolar bazı şeyleri, sornasında da böyle oluyo işte.
Gülmüş bi de , sırf kızdırmak için bile yapmış olabilir :)
Canını sıkma.
Bizde dün akşam çay içerken ben durduk yere elini tutup aşkıım, bak sevgiliim falan gibi şeyler söyledim nedensizce
Sonra benimki bana bakıp ne desin? " Aşkım ya yemin ederim banyodan sonra aceleyle çıktım ya unutmuşum"
Yüzüğünü takmadan gelmiş ve kendi kendini ele verdi saf sevgilim
Ben de iyi bir söylenip sustum. Unutmuş neticede ne yapayım :)