• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben ailede hiç bir suç bulmadım bu zamanda böyle doğu görev yapacak okumuş etmiş adam buna nasıl göz yumar. şerefsizlikten başka bir şey değşil bu. anlattıkları doğru bile olsa adam olan adam böylemi yapar alır karşısına konuşur. of çok pis sinirlendim dahada saydırırımda....

ben ailede hiç bir suç bulmadım bu zamanda böyle doğu görev yapacak okumuş etmiş adam buna nasıl göz yumar. şerefsizlikten başka bir şey değşil bu. anlattıkları doğru bile olsa adam olan adam böylemi yapar alır karşısına konuşur. of çok pis sinirlendim dahada saydırırımda....

Adamın uydurması yahu aile baskısı yoksa hangi vicdana sığar ev eşyasını seçtirmek falan

Adamın uydurması yahu aile baskısı yoksa hangi vicdana sığar ev eşyasını seçtirmek falan
Bana da uydurmuş gibi geliyor. Adam değilmiş o zaten, kızı nasıl kandırmış adi

Bana da uydurmuş gibi geliyor. Adam değilmiş o zaten, kızı nasıl kandırmış adi
Allah bizden uzak tutsun bu iğrenç yaratıkları. gerçekten mutlu mesut hayatlarına devam edebileceklerini nasıl düşünüyorlar çok merak ediyorum.

öyle insanlar varki kesinlikle dikkatli olmak lazım. bakın yakılarda bir site var. çok güzel ve elit bir site. bende bayadır buranın 1+1 dairelerine bakıyordum hani bütçemize o uyar diye ki o bile fazla geliyor bize. netteki ilanlarda geçenlerde görüdm 2+1 ama 1+1 fiyatına bende hemen takibe aldım. numara var aradım ama numara yanlış yzılmış çalmadı. bugün sabah bi baktım fiyatı düşürmüşler 250 tl birden. iş arkadaşıma arıttım. şartları süper. depozit falan zaten sahibinden yazıyor emlakçı yok. sonra dedi işte görelim evi şehir dışındaymış pzra günü görebilirsiniz ozmana kadar vermezsem falan demiş. tamam konuşalım sizi ararız dedk. şimdi siteye bakıyorum ilan kalkmış ve o sitedeki evlerin başk ailanlarına bakıyorum emlakçıdan olanlara. emlakçı altına not düşmüş evi görmeden kimseye kapora yollamayın son zamanlarda bu şekilde dolandırıcılar var die. ya ne biçim bi millet olduk biz. zaten takılmıştık hem şehir dışında adam hem nasıl tutulmazsa diyor die.

öyle insanlar varki kesinlikle dikkatli olmak lazım. bakın yakılarda bir site var. çok güzel ve elit bir site. bende bayadır buranın 1+1 dairelerine bakıyordum hani bütçemize o uyar diye ki o bile fazla geliyor bize. netteki ilanlarda geçenlerde görüdm 2+1 ama 1+1 fiyatına bende hemen takibe aldım. numara var aradım ama numara yanlış yzılmış çalmadı. bugün sabah bi baktım fiyatı düşürmüşler 250 tl birden. iş arkadaşıma arıttım. şartları süper. depozit falan zaten sahibinden yazıyor emlakçı yok. sonra dedi işte görelim evi şehir dışındaymış pzra günü görebilirsiniz ozmana kadar vermezsem falan demiş. tamam konuşalım sizi ararız dedk. şimdi siteye bakıyorum ilan kalkmış ve o sitedeki evlerin başk ailanlarına bakıyorum emlakçıdan olanlara. emlakçı altına not düşmüş evi görmeden kimseye kapora yollamayın son zamanlarda bu şekilde dolandırıcılar var die. ya ne biçim bi millet olduk biz. zaten takılmıştık hem şehir dışında adam hem nasıl tutulmazsa diyor die.
Al işte. Hiç vicdan kalmamış..
Ben de şu an tribimin üzerine trip yiyorum. Demedim mi ben size :)Haklı çıkmak için o tribe girdi şimdi

:KK57::KK57: bak sen serefsize sen ay tutulmasın ben kapora yollarım diceksin o da parayı alıp tüycek

Al işte. Hiç vicdan kalmamış..
Ben de şu an tribimin üzerine trip yiyorum. Demedim mi ben size :)Haklı çıkmak için o tribe girdi şimdi
Ay tam da tahmin edilen oldu yani desene ..
Bekliyoduk kuzu zaten şaşırmamalısın :)
Karşılıklı tripleşeceksiniz bu durumda

Benimkine kızgındım ya şimdi aramıyorum diye o tribe girdi. Zeytinyağı mübarek :KK34:
Ay tam da tahmin edilen oldu yani desene ..
Bekliyoduk kuzu zaten şaşırmamalısın :)
Karşılıklı tripleşeceksiniz bu durumda
Yok vallahi inadım inat ... iki kanat olayı bizimki şu an. Ayy deliricem düzelteceğine hep böyle yapıyor

Benimkine kızgındım ya şimdi aramıyorum diye o tribe girdi. Zeytinyağı mübarek :KK34:

Yok vallahi inadım inat ... iki kanat olayı bizimki şu an. Ayy deliricem düzelteceğine hep böyle yapıyor
Bunlar böyle bebiş biliyosun kii. Haklı çıkacak sanıyo ama yok öyle şey :)

Kuzulaar.
Size çöp kovalarımı göstermek için yeni albüm oluşturdum. Girip bakabilirsiniz :D

En çok yaptığım hareket benimde :) takma kuzu aramıyorsa sende arama tribe bağla En Büyük KK

Bunlar böyle bebiş biliyosun kii. Haklı çıkacak sanıyo ama yok öyle şey :)

Kuzulaar.
Size çöp kovalarımı göstermek için yeni albüm oluşturdum. Girip bakabilirsiniz :KK70:

En çok yaptığım hareket benimde :) takma kuzu aramıyorsa sende arama tribe bağla En Büyük KK

Hahaha kızlar ya uzun süremedi :D:D Ay gülüyorum ama şöyle oldu benden eşim diye bahsetmiş ama bana hiç anlatmadı bunları, şimdi triplenince kızdım öyle açığa çıktı kendi kendine triplere girmişsin yine deyip bunu yolladı :D images.webpHoff bi trip atıyoduk o da yalan oldu :D
H happyNow çok güzel kovaalrın güle güle kullan :) Küçük olan tam patates soğan kovası olurmuş bak

Kuzuuu çok güzel bunlar yaa güle güle kullan
Teşekkür ederim canııım :)
Hahaha kızlar ya uzun süremedi :KK70::KK70: Ay gülüyorum ama şöyle oldu benden eşim diye bahsetmiş ama bana hiç anlatmadı bunları, şimdi triplenince kızdım öyle açığa çıktı kendi kendine triplere girmişsin yine deyip bunu yolladı :KK70:Eki Görüntüle 1496410 Hoff bi trip atıyoduk o da yalan oldu :KK70:
H happyNow çok güzel kovaalrın güle güle kullan :) Küçük olan tam patates soğan kovası olurmuş bak
Hahaha çok güldüm.
Ay rezil olduk burda çocuğun yaptığına bak bi de bizim konuştuklarımıza . Ayıpladım kendimizi bi de seni :P :D
Yolladığına bak bi de ya hahahah :D

Back
X