• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kararsız ben 6 ay sonraya rengine karar verirsem almayı planlıyorum :KK70: 1 yıl önceden de almayayım şimdi onları
Alma alma annen isyan eder yoksaa :D
Ben her bişey götürdüğümde kadıncaaz delleniyo :D Nereye koyucaz bunları diye. Ben de duygu sömürüsü yaptım . 4 ay falan kaldı ya bunları da alır giderim açılır ortalık diye :D
Çok güzel bi bakış attı bana işe yaradı ama haha :D

Haha trip bağımlılık yaptı heralde sana, devam edesin var gibi :KK70: Bırak çocuğu günahı yokmuş işteee :KK70:

Canımmm çok teşekkür ederimm :KK36:
Yaa çok merak ettim şimdii senin fotolarıı. Bi an önce güng elsin de göreyimmm :)

Nişandan sonra eklerim canım alyanslarımız nerdeyse aynı :-)

Kızlar bu arada kına gecesi için dün tekrar gittik.
Ses sistemi problemi vardı yani ayrıca kiralamak gerekiyodu 650 lira demişlerdi.
Kayınvalideciim onu da halletti. 300 e Dj ve ses ekipmanı gelecek.
Kına gecesi tam da istediğim gibi ollacak sanırım. Kır düğünü yapamasam da kır kınası yaPıcam :D :D
Süslemeleri kendim ayarlicam ama o aşamada açık alana yapılacak şeyler için fikriniz gerekli şimdiden bilinnn :)

Ses sistemi problemi vardı yani ayrıca kiralamak gerekiyodu 650 lira demişlerdi.
Kına gecesi tam da istediğim gibi ollacak sanırım. Kır düğünü yapamasam da kır kınası yaPıcam :KK70: :KK70:
Süslemeleri kendim ayarlicam ama o aşamada açık alana yapılacak şeyler için fikriniz gerekli şimdiden bilinnn :)

Hadi bakalım herşey istediğin gibi gidiyor maşşalah çok güzel bir haber bu.
Mekan süslemeleri için seçenek çok birlikte beyin fırtınası yaparız burada :)

Hadi bakalım herşey istediğin gibi gidiyor maşşalah çok güzel bir haber bu.
Mekan süslemeleri için seçenek çok birlikte beyin fırtınası yaparız burada :)
Bişeyler yolunda gidince ben de şaşırıyorum vallahi anlamadım bu işi :)
Evet canım çok seçenek var , güzel bi hazırlık yapabilirim umarım. Gezinirken gördüğüm bi blog vardı. Bahçede herşeyi kendileri yapmışlar ama o akdar güzel görünüyodu kii. Oradan da bişeyler çıkarmaya çalışıcam kopyalayıp :D

Kına gecesi tam da istediğim gibi ollacak sanırım. Kır düğünü yapamasam da kır kınası yaPıcam :KK70: :KK70:
Ayyyy çok güzel ya tüllerle süslersiniz çok güzel olur etrafta ağaç falan varmı ben gözümde öyle canlandırdım şimdii

Alma alma annen isyan eder yoksaa :KK70:
Ben her bişey götürdüğümde kadıncaaz delleniyo :KK70: Nereye koyucaz bunları diye. Ben de duygu sömürüsü yaptım . 4 ay falan kaldı ya bunları da alır giderim açılır ortalık diye :KK70:
Çok güzel bi bakış attı bana işe yaradı ama haha :KK70:
Hahaha bana kimse bir şey diyemez annemlerden ayrı yaşıyorum ekstradan da boşta bir oda var. Giyinme odası olmuştu artık çeyiz odası olmaya başladı yavaştan :D Duygu sömürüsü işini de annem bana yapıyor niyeyse. İyi tamam 1 yıl kaldı bak kurtuluyosun diye laf atıyor bana :D
Ay çok iyi gördükçe ses ederim sana :)
Bişeyler yolunda gidince ben de şaşırıyorum vallahi anlamadım bu işi :)
Evet canım çok seçenek var , güzel bi hazırlık yapabilirim umarım. Gezinirken gördüğüm bi blog vardı. Bahçede herşeyi kendileri yapmışlar ama o akdar güzel görünüyodu kii. Oradan da bişeyler çıkarmaya çalışıcam kopyalayıp :KK70:
Vintage nişan yapmış biri o mu acabaa o_O

Hahaha bana kimse bir şey diyemez annemlerden ayrı yaşıyorum ekstradan da boşta bir oda var. Giyinme odası olmuştu artık çeyiz odası olmaya başladı yavaştan :KK70: Duygu sömürüsü işini de annem bana yapıyor niyeyse. İyi tamam 1 yıl kaldı bak kurtuluyosun diye laf atıyor bana :KK70:
Aaa doğru sen özgürsün hahah :D Oooh boş bi oda olaydı neler teperdim oraya ben var yaa :D
Anneler de bizdeb daha nazlı ya bu işte bi terslik var hahah :D
Vintage nişan yapmış biri o mu acabaa o_O
Aynı şeyden bahsediyo olabiliriz kuzuu evett :)

Aaa doğru sen özgürsün hahah :KK70: Oooh boş bi oda olaydı neler teperdim oraya ben var yaa :KK70:
Anneler de bizdeb daha nazlı ya bu işte bi terslik var hahah :KK70:

Aynı şeyden bahsediyo olabiliriz kuzuu evett :)
Çok beğenmiştim ben de onuu :KK68: Ya biz seninle hep aynı şeylere bakıyoruz böyle garip :D

Aslında var kuzu ama nasıl diyim böyle mekan kareyse sol köşesinde bi kaç tane yani :KK70:
Hımm olsun şirin olur yaa bende dışarda yapmak isterdim kınayıda ama olmadı açık mekan yok olanlarda pahalı :) düğünle idare etcez artık. Düğün yeri tutuldu dimi sizin ?

Köşe detayı iyidir ama bak fotoğraf çekimi için süper olur :) Ben niye harikalar diyarı kurdum şu an kafamda onu bilmiyorum ama bak
Evet bak fotoğraf çekimi için ağaçların bulunduğu alana bişeyler yapılabilir mi sankiiii? İyi bi fikir opldu bu , bi de o gözle bakayım madem :D
Çok beğenmiştim ben de onuu :KK68: Ya biz seninle hep aynı şeylere bakıyoruz böyle garip :KK70:
Ay evet yaa ne ilginçç :D
Ama çok güzeldi ve çok uğraşmışlar yani. Herşeyi tek tek kendileri yapmış. Öyle bi hazırlık baya yorucu ve zaman alıcı olur ama yıllarca fotolara bakınca da mutlu olur insan ya, değer sankii :)
Hımm olsun şirin olur yaa bende dışarda yapmak isterdim kınayıda ama olmadı açık mekan yok olanlarda pahalı :) düğünle idare etcez artık. Düğün yeri tutuldu dimi sizin ?
Senin düğün mekanı açıktamıydı ? :)
Öyleyse daha ne olsun yanii :D
Evet kuzu düğün yeri hazır ama salon tabii. O kapalı mekan malesef :)

Kizlar gunaydin.hayirli cumalar.
ya nede cok konusmussunuz
ya hep gelmek istiyorum neseli ortaminiza
sansima isler cok yogun
N Nyks01 alyans icin cok trip yapmissin.erkekleri anlamak zor
@zeroglu sen nasil iyilestin mi sende cabuk kizabiliyon
@Conchiglia canim sen ne yaptin
H happyNow ceyiz isleri nasil gidiyir
curly sen nasilsin

Back
X