• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet bak fotoğraf çekimi için ağaçların bulunduğu alana bişeyler yapılabilir mi sankiiii? İyi bi fikir opldu bu , bi de o gözle bakayım madem :KK70:

Ay evet yaa ne ilginçç :KK70:
Ama çok güzeldi ve çok uğraşmışlar yani. Herşeyi tek tek kendileri yapmış. Öyle bi hazırlık baya yorucu ve zaman alıcı olur ama yıllarca fotolara bakınca da mutlu olur insan ya, değer sankii :)

Senin düğün mekanı açıktamıydı ? :)
Öyleyse daha ne olsun yanii :KK70:
Evet kuzu düğün yeri hazır ama salon tabii. O kapalı mekan malesef :)
evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)

Öff para konusu ayrı dert valla o hiç olmuyor. Ama şu sıralar olumlu bi haberler var gibi kesin olmasa da. İnşallah olur o olursa çünkü acayip rahat ederiz :)
Aynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artık :D hadi bakalım olur inşallah canım

evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)
Yaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee :KK68:
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha :D

Ay evet yaa ne ilginçç :KK70:
Ama çok güzeldi ve çok uğraşmışlar yani. Herşeyi tek tek kendileri yapmış. Öyle bi hazırlık baya yorucu ve zaman alıcı olur ama yıllarca fotolara bakınca da mutlu olur insan ya, değer sankii :)
Değer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence :KK53:
Kizlar gunaydin.hayirli cumalar.
ya nede cok konusmussunuz
ya hep gelmek istiyorum neseli ortaminiza
sansima isler cok yogun
N Nyks01 alyans icin cok trip yapmissin.erkekleri anlamak zor
Trpst Trpst sen nasil iyilestin mi sende cabuk kizabiliyon
@Conchiglia canim sen ne yaptin
H happyNow ceyiz isleri nasil gidiyir
curly sen nasilsin
Hak etti napalım :)
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacak :D Düğün üzerine kına gibi çok komik :D O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
Aynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artık :KK70: hadi bakalım olur inşallah canım
Allah kolaylık versin valla zor ama mecbur giricez bu borçlara
Yaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee :KK68:
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha :KK70:
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümde :D Ay çok isterdim ya:KK49:
Hahaha senin için Yıldız Tilbe dansı bile yapardım yani şuan öyle gaza geldim :KK70: :KK70: :KK70:
Ay hayal ettim de :D:KK76:

Değer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence :KK53:
ben meraklıyım aslıdna öyle şeylere dur bakalım bişiler çıkar belki benden bilemedim şuan :KK70:
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacak :KK70: Düğün üzerine kına gibi çok komik :KK70: O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
O da iyimiş. Farklımı böyle de belli ederim diyosun haha :KK70:
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümde :KK70: Ay çok isterdim ya:KK49:
Haha İstanbuldasın benimkine gel göbek atda sonra ben seninkinde bi Yıldız şov yaparım haha :KK70: Nerden buldunuz bu deliyi gibi bakışlara hazırlıklı ol ama :KK70:

Hak etti napalım :)

Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacak :KK70: Düğün üzerine kına gibi çok komik :KK70: O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi

Allah kolaylık versin valla zor ama mecbur giricez bu borçlara

HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümde :KK70: Ay çok isterdim ya:KK49:

Ay hayal ettim de :KK70::KK76:
Olsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamam :D

ben meraklıyım aslıdna öyle şeylere dur bakalım bişiler çıkar belki benden bilemedim şuan :KK70:

O da iyimiş. Farklımı böyle de belli ederim diyosun haha :KK70:

Haha İstanbuldasın benimkine gel göbek atda sonra ben seninkinde bi Yıldız şov yaparım haha :KK70: Nerden buldunuz bu deliyi gibi bakışlara hazırlıklı ol ama :KK70:
Ya sorma koydum farkımı :D Gel gel deli çok bizde :D Seninkinde bi alıştırma mı yapsam ne :D
Günaydın güzellikler nasılsınız ?
Günaydınn. Haberler sende bugün :)
Olsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamam :KK70:
Ya ama aynı mekanda :D Gelinlik giyicem nikah olucak sonra kına gecesine nasıl dönüşecek o ortam :D

Back
X