• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

H happyNow nasıllar :rolleyes:
A395-01-600x600.webp korkmaz-a369-a365-a316-ucu-bir-arada-pembe-set_5173_1.webp

N Nyks01 o şamdanlar ne yahu öyle pırlanta kaplımıymış:KK45:

Kızlar, kahvaltı takımı almadım, almayı da pek düşünmüyorum. Laaakin ne yapabilirim bana bir önerisi olan?

Haha ekonomist mübarek nasıl da ince hesaplamış kuzum benim :KK70:

Pofff hayallerim hayal oldu şuan :KK43:
Ülkeyi bilmem de kriz bizi fena vurdu. Evde kalıcaz kriz yüzünden bi de yaa :KK70:
napıyım kriz dediniz korktum:):)

Ben dee :)

Senin yoruma istinaden benim reklamlar yine coşturdu :KK70:Eki Görüntüle 1497723
bu reklamlar öldürüyor link gönderiyosunuz tıklıyorum ta tam heryerde sarı çaydanlık:)):

vay be dünyanın sonu geldi

Erken ama şu su ısıtıcı da n11de 90 tlye düştü :KK70: Bugüne özel 100tl üzeri %11 indirim varmış. Alsam mı ne yapsam acaba
ilk kez alma diyorum daha cok var elektronik alma

cici ama cıssss

Heheh su ısıtıcı hariç hepsi var H happyNow da :KK70: Ben de o ısıtıcının sarısını alıcaktım ama çok küçük 1lt diye vazgeçtim. Daha teknolojik şeyler alınır o paraya ve ben teknolojiyi çok severim :p

@ecm şamdan da komple platinden üretim heralde pırlanta da göremediğimize göre :KK70:

Hm aldıysa sorun yok ozaman :-)
Aa bu ayakkabılar çok güzell ama ben babet giyicemm boylarımız bir çünkü :KK43:

Kızlar, kahvaltı takımı almadım, almayı da pek düşünmüyorum. Laaakin ne yapabilirim bana bir önerisi olan?
Günlük takımın içindeki pasta ya da servis tabakalrı da kahvaltı tabağı olabilir bence :)
bu reklamlar öldürüyor link gönderiyosunuz tıklıyorum ta tam heryerde sarı çaydanlık:)):
Tıklasam neyse de ne konuşsak yapıştırıveriyor korkuyorum :D
ilk kez alma diyorum daha cok var elektronik alma
Almadım cicim kalsın dedim :)

Ya aslında cok uzunda olsa topuklu giymeyi düşünmüyordum :KK45: Rahat dans edemem kiii alışkın değilim zaten:rolleyes:
Ben de şu an bundan başka gelin ayakkabısı beğenemeyeceğimi düşünüyorum :D Renkli mi alsam günlük de giyerim :KK53:

Ya aslında cok uzunda olsa topuklu giymeyi düşünmüyordum :KK45: Rahat dans edemem kiii alışkın değilim zaten:rolleyes:
ben severim topuklu ama boylarda birse mantıklı

Ben de şu an bundan başka gelin ayakkabısı beğenemeyeceğimi düşünüyorum :KK70: Renkli mi alsam günlük de giyerim :KK53:
ben renkli alacağım kusum:):)

H happyNow nasıllar :rolleyes:
Eki Görüntüle 1497953 Eki Görüntüle 1497954
Ayy N Nyks01 cığım söylemiş zaten o set benim minik kuşlarım bizzat :KK70:
N Nyks01 o şamdanlar ne yahu öyle pırlanta kaplımıymış:KK45:
Kıız biz sana dolar coştu diyoruz sen nelere bakıyosun hala olacak iş değil yahu haha :KK70:
Ayy alma zaten ya ben aldım ama çok gereksiz olduğunu düşünüyorum şuan şu cicili tabaklar var ya çizgili falan oluyo mavi pembe ya da desenlileri de çok tatlıı. Secdus tabakları hatta öyle bak çıkar. Ben bayılıyorum onlara. Onlardan bi kaç desen kombin yaparsan bence tatlığından yenmez yaniii. Pasta tabağı boyutundalar sanırım hem onlar.

Back
X