• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım kesinlikle denemeden bilinmez. Bi de alışılmışın dışında bişey hiç olmaz.
Bakalımm biz hiç bakmadık damatlık gidip de. Bakmaya başlayınca neler çıkıcak görücez.
Çok pahalı olmasında gelinliğe daha geniş bütçe kalsın ya hahaha :p :KK70:

Yok ya pahalı değil çok . Hatta şuan damatta kampanya var aveaya 700 e geliyor damatlık ayakkabı hariç

Yok ya pahalı değil çok . Hatta şuan damatta kampanya var aveaya 700 e geliyor damatlık ayakkabı hariç
Aa çok sevdim kampanyayı bu fiyata ayarlarsak çok iyi olur ya. İnşallah bunu çok aşmayız diye temenni ediyoruuum :)

Kızlarr gelin makyajı nasıl sizce ?

wv8k.webp y1mh.webp ymch.webp

Bende çok beğendim ya ama benim gözlerim küçük nasıl olur acaba çok hoşuma gitti :KK37:
İşte o kısım riskli. Yani her makyaj herkese olmuyor tabii. Ama işten anlayan biriyle çalışılırsa olup olmayacağını bilir hatta bunu sana göre uyarlar.
O yüzden gelin makyajı için gerçekten iyi bi yere ihtiyacımız var , işimiz zor :)

Görmüştüm ben konusu vardı bunun değil mi ? Doğal geldi bana gayet hoş :)

Evet canım kk dan :)
İşte o kısım riskli. Yani her makyaj herkese olmuyor tabii. Ama işten anlayan biriyle çalışılırsa olup olmayacağını bilir hatta bunu sana göre uyarlar.
O yüzden gelin makyajı için gerçekten iyi bi yere ihtiyacımız var , işimiz zor :)

Evet kuaförümün makyözün beğenmiyorum o yüzden dışarıdan birini bulucam inşallah düzgün bir makyöz bulabilirm.
Eğer kötü olursa makyajım kıyamet kopar çünkü :rolleyes:

Evet kuaförümün makyözün beğenmiyorum o yüzden dışarıdan birini bulucam inşallah düzgün bir makyöz bulabilirm.
Ben de de var aynı sorun. Kuaför tamam ama makyöz yok. Sürekli değişiyor daha doğrusu takip edemiyorum :KK70:
O yüzden de güvenemiyorum.
Sırf bu sebepten ikisini de başka bi yerde yaptırabilirim ama bunun için tavsiyelere falan ihtiyacım var öyle körü körüne de gidemem :KK43:
E kopar kıyamet tabii gelin makyajı bu yanii güzel olmak zorunda alternatifi yok :KK70:

Ben de de var aynı sorun. Kuaför tamam ama makyöz yok. Sürekli değişiyor daha doğrusu takip edemiyorum :KK70:
Sırf bu sebepten ikisini de başka bi yerde yaptırabilirim ama bunun için tavsiyelere falan ihtiyacım var öyle körü körüne de gidemem :KK43:
E kopar kıyamet tabii gelin makyajı bu yanii güzel olmak zorunda alternatifi yok :KK70:
Bişey diyim mi ben galiba takmıyorum bu konuyu çok fazla. Şaşırdım kendime şu an o_O

Bişey diyim mi ben galiba takmıyorum bu konuyu çok fazla. Şaşırdım kendime şu an o_O
Aa ben de şaşırdım sana şuan :D
Gelin makyajı bu yahu daha ne olsun :D
Herkes bakıp yorum yapacak aa makyajı şöyle böyle diye. Ben bile yapıyorum yani hahaha :D
Saçı çok ıslak duruyo en favori yorumumdur mesela :D
Spreyi basıp gönderiyolar deli oluyorum. Basmasalar saç pert oluyo. Bu ünlülerinki saatlerve nasıl aynı kalıp aynı zamanda kuru görünüyo biri bana bunu açıklasın bu arada :D

Dışarıdan birini ayarlamak lazım o gün kuaföre gelmesi için. Benimde tavsiyeye ihtiyacım var hatta prova yapsalar keşke :-)

Bende saça pek takmıyorum nedense :confused:

Durun bakalım bir deneme yapalım :P Parti organizasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar :P Kına için organizasyonla anlaşacak mısınız

Dışarıdan birini ayarlamak lazım o gün kuaföre gelmesi için. Benimde tavsiyeye ihtiyacım var hatta prova yapsalar keşke :-)

Bende saça pek takmıyorum nedense :confused:
Ben ikisine de takılıyorum arkadaş. Ne takıntılı insanmışım ben :D
Provasız çok tehlikeli ya ben istiyorum prova. Bazıları o şekilde anlaşıyo zaten gelin makyajı için

aman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım
Sıkma canını deme öyle ya düzelir kuzuu

Durun bakalım bir deneme yapalım :p Parti organizasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar :p Kına için organizasyonla anlaşacak mısınız

Ee varmı kına reklamı :KK45:

Ben ikisine de takılıyorum arkadaş. Ne takıntılı insanmışım ben :KK70:
Provasız çok tehlikeli ya ben istiyorum prova. Bazıları o şekilde anlaşıyo zaten gelin makyajı için

Aa bende öyle anlaşayım madem tabi önce yapacak makyöz lazım :-)

Back
X