• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne aldın parfüm ? Şimdi de parfüm reklamı çıkacak :KK70:
Victorias secret victoria aldım :P O parfümü seviyorum benimki bitiyordu ama pahalı alamam bi daha diye düğüne saklıyodum :D Şimdi markafonide kampanya var vücut spreyi versiyonunu gördüm kaptım :KK53:

Durun bakalım bir deneme yapalım :p Parti organizasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar :p Kına için organizasyonla anlaşacak mısınız
Kına organizasyonu, parti organizasyonu, organizasyon!
Hahaha oldu mu oldu mu?

Victorias secret victoria aldım :p O parfümü seviyorum benimki bitiyordu ama pahalı alamam bi daha diye düğüne saklıyodum :KK70: Şimdi markafonide kampanya var vücut spreyi versiyonunu gördüm kaptım :KK53:

İyi yapmışssın güle güle kullan bende düğünde calvin klein beauty kullanmayı düşünüyorum. Tabi bitirmezsem düğüne kadar :-)

Yüksek yüksek tepelere ev kursunlar bizi de içine koysunlar kınayı getir aney :KK70:

Şaka gibi :D
Ekran Alıntısı.webp

Parfüm galip geldi kızlar :D organizasyoncular iyi çalışmıyor tırnak batmasına yerlerini kaptırdılar

Bende aynen dediğin gibi yapmıştım :KK70:
İkisini de aldın mıı fotoğraf var mıı :KK68:
Hahah boşver be kuzu, su çaydanlıkta da kaynar koku önemli :KK70: :KK70:
Hiç ya önceden su ısıtıcı mı vardı :D
İyi yapmışssın güle güle kullan bende düğünde calvin klein beauty kullanmayı düşünüyorum. Tabi bitirmezsem düğüne kadar :-)
Teşekkür ederimm idareli kullanmaya çalış derim :D

Back
X