- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Ben su ısıtıcı alacaktım gittim parfüm aldım ya![]()
Muhabbeti sürdürmediniz kiAz konuşunca çıkıyor
![]()
Ne aldın parfüm ? Şimdi de parfüm reklamı çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben su ısıtıcı alacaktım gittim parfüm aldım ya![]()
Muhabbeti sürdürmediniz kiAz konuşunca çıkıyor
![]()
Victorias secret victoria aldımNe aldın parfüm ? Şimdi de parfüm reklamı çıkacak![]()
Bende aynen dediğin gibi yapmıştımN Nyks01 Üstüne de bunu aldın mı tadından yenmez
https://www.markafoni.com/arcelik-arcelik-k-2369-b-cam-kapakli-tost-grill-beyaz/urun/10693725/
Kına organizasyonu, parti organizasyonu, organizasyon!Durun bakalım bir deneme yapalımParti organizasyonları hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Kına için organizasyonla anlaşacak mısınız
ooo süper bi kombin olmuş vallahi kuzu tebriklerBende aynen dediğin gibi yapmıştım![]()
Hahah boşver be kuzu, su çaydanlıkta da kaynar koku önemliBen su ısıtıcı alacaktım gittim parfüm aldım ya![]()
Kına organizasyonu, parti organizasonu, organizasyon!
Hahaha oldu mu oldu mu?
Victorias secret victoria aldımO parfümü seviyorum benimki bitiyordu ama pahalı alamam bi daha diye düğüne saklıyodum
Şimdi markafonide kampanya var vücut spreyi versiyonunu gördüm kaptım
![]()
Kafası karıştı
Hahaha ay şaka gibi . Kız şimdi dalga geçtiğimizi anlayıp küfürlerle dolu bi pankart çıkarmasın?Oyy kına hediyelik, bindallı, kaftan
![]()
Aaa ben kına reklamları çıktı sandıııım hahahaKafası karıştıtırnak batması reklamları çıkıyor
![]()
Nee tırnak batmasımı ahahahKafası karıştıtırnak batması reklamları çıkıyor
![]()
İkisini de aldın mıı fotoğraf var mııBende aynen dediğin gibi yapmıştım![]()
Hiç ya önceden su ısıtıcı mı vardıHahah boşver be kuzu, su çaydanlıkta da kaynar koku önemli![]()
![]()
Teşekkür ederimm idareli kullanmaya çalış derimİyi yapmışssın güle güle kullan bende düğünde calvin klein beauty kullanmayı düşünüyorum. Tabi bitirmezsem düğüne kadar![]()