• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

HAhah ama bi erkek olarak iyi dayanmış :KK70:
Tabi canım geçen bana bizim koltuk takımının pembe versyonunu görüp onu göndermiş :D
Güzel di mi diye haha :D TAbi ki de çok güzel dedim, yola geliyo sandım ama bazen dellenmesine mani olamıyorum :D
MAşşallah :KK57: Yahu o benim bir bulaşık operasyonuma bakar anında tuz buz oluverir bu sakarlıkla :KK70:
Bende de farklı olmaz sanırım. Biz plastik mi alsak ki riske girmemiş oluruz :D
:Haha yok artık olmaz heralde :D

Tabi canım geçen bana bizim koltuk takımının pembe versyonunu görüp onu göndermiş :KK70:
Güzel di mi diye haha :KK70: TAbi ki de çok güzel dedim, yola geliyo sandım ama bazen dellenmesine mani olamıyorum :KK70:

Bende de farklı olmaz sanırım. Biz plastik mi alsak ki riske girmemiş oluruz :KK70:

:Haha yok artık olmaz heralde :KK70:
Yola geliyo sandın öyle mi :D Kızım dua et gelmesin o yol yol değil erkeğin bu kadar pembe düşkünü olması mı yol :D :D Ahaha aklıma karim rashid geldi :D Pembeli adam :D Valla ben alayım camları da bari kırıldı mı eğlencesi olsun. Plastiği de kırabilirim çünkü :D

Yola geliyo sandın öyle mi :KK70: Kızım dua et gelmesin o yol yol değil erkeğin bu kadar pembe düşkünü olması mı yol :KK70: :KK70: Ahaha aklıma karim rashid geldi :KK70: Pembeli adam :KK70: Valla ben alayım camları da bari kırıldı mı eğlencesi olsun. Plastiği de kırabilirim çünkü :KK70:
Hahaha sende haklısın ama gül gibi geçinir giderdik diye şey ettim ben ooof off :D
pembeli adamı da duydu bu kulaklar Allahııım :D
Plastiği de kırma ihtimalin için seni ayakta alkışlarım anca başka bişey gelmez elimden :KK9::D

Benim evin son durumu ! :D
article-2324313-19C5B33A000005DC-78_964x714.webp

Ahahah çok iyi benim küçükken vardı bundan hep böyle hayal ederdim evimi :KK70:
Bende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.
Belki de ondan mutfağı pembe yapmaya çalışıyorum.
Çocukluğuma inip sorunu çözdüm resmen hahahaha :D

Back
X