• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.
Belki de ondan mutfağı pembe yapmaya çalışıyorum.
Çocukluğuma inip sorunu çözdüm resmen hahahaha :KK70:
O zaman benim sorunda ondan kaynaklanıyo kuzu çok istemiştim bende ama benim de yoktu :D

O zaman benim sorunda ondan kaynaklanıyo kuzu çok istemiştim bende ama benim de yoktu :KK70:
Haha resmen psikolojik bir yolculuk ile sorunu çözdüm tebrkler bana :D
Bencede ondan kuzu. Artık bana kimse laf edemez. Çocukken yaşadığım bir travma sonucu böyle bu ev der geçerim :D

Bende bütünü yoktu. Mutfak setini almak istemiştim de annem küçük parçalar diye onu almamıştı.
Belki de ondan mutfağı pembe yapmaya çalışıyorum.
Çocukluğuma inip sorunu çözdüm resmen hahahaha :KK70:

Hahaha valla süpersin sorunu buldun çözdün pembe takıntısından kurtulabilirsin artık o bebek evinden al bir tane kenarda dursun :KK70:

Hahaha valla süpersin sorunu buldun çözdün pembe takıntısından kurtulabilirsin artık o bebek evinden al bir tane kenarda dursun :KK70:
Yo yoo hayıır o kadar kolay değil :D :D
Onlar kesmez artık beni zamanında düşünselermişş :D
Evi baştan aşağı pembe yapıp hepsini cezalandırıcam :D

günaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)
nişanlı kız :D aramıza hoş geldin :) ben de çok beğendim çok güzel olmuşsun. darısı düğüne artık :) ayrıca gayette güzel yakışıyorsunuz boşver milleri kimseyi memnun edemezsin. birde sıkıldığım an diye foto koymuşsun ya :D kız bir sürü bileziğin olmuş sıkılınırmı he :D çok ayıp valla :D

nişanlı kız :KK70: aramıza hoş geldin :) ben de çok beğendim çok güzel olmuşsun. darısı düğüne artık :) ayrıca gayette güzel yakışıyorsunuz boşver milleri kimseyi memnun edemezsin. birde sıkıldığım an diye foto koymuşsun ya :KK70: kız bir sürü bileziğin olmuş sıkılınırmı he :KK70: çok ayıp valla :KK70:

haha:KK70: en güzel kısmı dimi :KK70: teşekkür ederim canım :)

Oh valla kulpunuda buldun :KK70:
Haha sorma artık beni tutabilene aşk olsun :D
ben pembe değilde mor hastasıyı nolcak bilmiyorum :)
Mor da pembenin kankasıdır zaten haha :D
Renk seviyoruz napalım yaniiii :)
:KK70: tebrik ederim kuzu ahahah ay ne güldüm
Haha teşekkür ederim kuzu ben de güldüm kendime valla :D Pembe bi ev için her yola başvurdum :D
kesinlikle :KK70: eskiden takı törenleri için derdim okadar uzun süre ayakta duruyorlar manyakmı bunlar diye şimdi diyorum saatlerce durabilrim yeterki takan olsun haha :KK70:
Ayy durulmaz mı canım ayıpsın :D
Ben öyle kıpırdamadan dururum hiç sorun değil :D
Ablam ağlicaktı takı töreninde aklıma o geldi. Bana eğilmiş diyo ki " ya ölüyorum ayaklarım patlicak yeter takmasınlar artık yaa " Ama gayette ciddi yani surat beş karış haha :D

Hallettiniz mi canım hadi hayırlı olsun

süpermiş canım :) sonuç hallettinizmi nasıl geçti

Amin canımmmm :nazar: :KK54:

İlk olarak belediyeye gittik, nikah saatini hallettik..20:30 olacak nikah kısmetse inşallah. Sonra düğün mekanına gittik menüyü seçtik , masa ve sandalye süslemelerine kakar verdik organizasyon firması ile anlaştık.Otelin fotoğrafçısına gittik, orta derecedeydi fotoğraflar pek beğenmedim ama mekana başka fotoğrafçı sokmuyorlar..Kuaför ve makyöz nişanlımın annesinn kuaförü olacak..hem evlerine yakın hem tanıdık..Gelin masasında olacak canlı çiçeği bile seçtik :KK53: Geriye dış çekim fotoğrafçısı kaldı , en önemlisi yani :KK17:

Back
X