• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlarr.
Bugün yine hava berbat. Gerçekten yazı ilkbaharı es geçtik direk sonbahar oradan da kışa doğru gidiyoruz galiba :cry:
Amaa neyseki bu iğrenç havada bile moralimi yüksek tutabilirim çünkü dün yeni bebişlerimi aldımm. Bir de bizim gelecek minik kuzuya dayanamadım bir elbise kapıverdim. Rengini tahmin edersiniz ama vallahi kasıtlı almadım onu elim öyle gidiverdi yani :KK70:
Günaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor iş :D
Kuzuya aldığın şeye bayıldıımmm. Sağlıkla giysin İnşallah. Diğerinde de aklın kalmakta haklı :D Ama aldığın şeyin cicişliği onu ört pas eder :D Sonra devamı gelecek nasılsa bu almaların onu da alırsın bi araa :)
Bu arada diğer aldıkların nerde hanii, cocodan neler kaptın düün?
Günaydın kızlaarrr
Günaydın canımm.
Benim yalnız yaşama gibi bir deneyimim yok o yüzden o kısmı düşünemiyorum ama kızlar haklı. Öyle yaparsan elinden geleni yapmış olacaksın, gerisi de olacağına varacak artık sıkma canını lütfen.
Direkt yaşadığın şehri yazarsan bu da ekstra bi problem yaratabilir gibi hem :(
HAkkınızda hayırlısı olsun. Evlilik önemli bir karar sadece karşı tarafı bekleme, sen de iyice ölç tart. Bundan sonrası koca bir ömür çünkü, kolay değil. Umarım en hayırlısı neyse o olur ...
Günaydınnnnn :)
günaydın kızlar :)
Kizlar gunaydin
nasilsiniz.neler yapiyorsunuz
sohbetiz cok guzel iyi ki varsiniz.
günaydın herkese:KK6:
Size de günaydın kuzulaaaar :)

Günaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor iş :KK70:
Kuzuya aldığın şeye bayıldıımmm. Sağlıkla giysin İnşallah. Diğerinde de aklın kalmakta haklı :KK70: Ama aldığın şeyin cicişliği onu ört pas eder :KK70: Sonra devamı gelecek nasılsa bu almaların onu da alırsın bi araa :)

Günaydın canımm.
Benim yalnız yaşama gibi bir deneyimim yok o yüzden o kısmı düşünemiyorum ama kızlar haklı. Öyle yaparsan elinden geleni yapmış olacaksın, gerisi de olacağına varacak artık sıkma canını lütfen.
Direkt yaşadığın şehri yazarsan bu da ekstra bi problem yaratabilir gibi hem :KK43:
HAkkınızda hayırlısı olsun. Evlilik önemli bir karar sadece karşı tarafı bekleme, sen de iyice ölç tart. Bundan sonrası koca bir ömür çünkü, kolay değil. Umarım en hayırlısı neyse o olur ...

Size de günaydın kuzulaaaar :)
Kuzuuu ne sorucam sana kirli sepeti aldın mı ??

Teşekkür ederim kuzular sağolun. Allah nasip ederse unvanım değişeceği için maaşım 400 civarı artıcak. ekstra masraf sadece işte kira giderim olucak eğer istanbulda kalırsam evlilik gerçekleşmezse felan dayımların olduğu yere giderim aynı yerde dururum onlarla öyle düşündüm. Bide aklıma şey geldi normal tayinler 5 yıl ama kurum tekrar sınav açmayı planlıyordu yine sınav açılır tekrar sınava girme hakkım var oşekilde yine geri gelirim die düşündüm
Oh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)
Ne aldın ne aldın :KK70:
Çaydanlık, nevresim takımı bir de ben bol yastık kullanmayı devdiğim için nevresime uyacak bir renk yastık kılıfı daha aldım, albüme de koydum :) Daha alacaktım da dur dedim yapma.
Çok şekerr ya :)
Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdim :D Ayaklarım oraya çekti beni ama :)
günaydın kızlar :)
Günaydıın :)
günaydın herkese:KK6:
Günaydın kuzuu
Günaydın canıım, hangi mevsimde olduğumuzu ben de anlamadım gerçekten . Bir gün yaz bir gün kış. Hayır bu şekilde evleneceğim diye heveslenemiyorum daha çok var gibi geliyo. Yaz gelecek de sonra baharı bekle zor iş :KK70:
Kuzuya aldığın şeye bayıldıımmm. Sağlıkla giysin İnşallah. Diğerinde de aklın kalmakta haklı :KK70: Ama aldığın şeyin cicişliği onu ört pas eder :KK70: Sonra devamı gelecek nasılsa bu almaların onu da alırsın bi araa :)
Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldım :D Değdi bence :P Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.

Hayırlı olsun kuzuu halletmişmiydiniz mobilyayı orayı kaçırmışım ben :KK70: nerden aldınız fikir alalım bi :)

1 ayı geçti biz alalı ama renkte karar verememiştik :-) Çiğlide mert mobilya var ordan aldık inegölde yapılıyordu seçtiğimiz marka oradan geliyor ve baya kaliteli canım lansse markası

1 ayı geçti biz alalı ama renkte karar verememiştik :-) Çiğlide mert mobilya var ordan aldık inegölde yapılıyordu seçtiğimiz marka oradan geliyor ve baya kaliteli canım lansse markası
Duymamıştım bunu kuzu hiç fiyatlar nasıl peki malzemesini falan biliyomusun ?

Oh bak zam da var çok iyi bak hiç korkma en kötü ihtimalin bile kötü bi ihtimal değil yaparsın sen :)

Çaydanlık, nevresim takımı bir de ben bol yastık kullanmayı devdiğim için nevresime uyacak bir renk yastık kılıfı daha aldım, albüme de koydum :) Daha alacaktım da dur dedim yapma.

Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdim :KK70: Ayaklarım oraya çekti beni ama :)

Günaydın kuzuu

Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldım :KK70: Değdi bence :p Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.
güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdik :( insanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba :(

Değil mi ama. Hiç planlamamıştım hatta cıss diye zaranın kapısının önünden geçmezdim :KK70: Ayaklarım oraya çekti beni ama :)

Günaydın kuzuu

Cocodan çıkınca kendime bir şeyler mi baksam diye gezerken kendimi bebek kıyafeti bakarken buldum tamamen gelişigüzel gerçekleşti. Sonunda kendime alacağım pantolondan vazgeçip bunu aldım :KK70: Değdi bence :p Ama senin bahsettiğin ev civarına gidemedim bu arada bakmaya :/ Coco yağmalamalarımı da albüme koydum.
İyi yapmışsın canım :) bu arada aldıklarında güzeller baya uyumlu bir çalışma olmuş :)

Hayırlı olsuun fotoğraf isteriz gelince :)

Tabikiii bir gelsin de hemen eklerim :rolleyes:

Duymamıştım bunu kuzu hiç fiyatlar nasıl peki malzemesini falan biliyomusun ?

Ya şöyle oldu aslında biz geziyorduk tam çıkarken mağazanın sahibi kaç para dedin dedi satıcı kadına normalde koltuk 3.700 dü + tv ünitesi + masa sandalye takımı bize patron indirimiyle 4.200e geldi :rolleyes: Malzemeside gürgen canım

Günaydın kuzuu

çaydanlıkla nevresim çok güzel.bende beğenmiştim bunları ama tabiki pembesini :KK70:

Günaydın kuzular bu akşam bir aksilik çıkmazsa salon mobilyalarımız geliyor :KK49:
Aaa hadi hayırlı olsun canım. Gelsinde foto çek bol bol merak ederiz bilirsin :D
Kuzuuu ne sorucam sana kirli sepeti aldın mı ??
Ay yok kuzu almadım. Yeni bişey mi keşfettin yoksaa? :D
[
Ayy baktımm çaydanlığını sevsinler senin. Çok ciciler bunlar :D Çok beğendim hepsini güle güle kullan kuzucuum.
Eve de hafta sonuna kadar bakarsın belki he ? :D Cumartesi gidicez görüşmeye ya :)

güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdik :KK43: insanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba :KK43:
Ayy gerçekten nasıl bi talih bu kuzu yaa. Bir de o mu çıktı..
Valla para basıyomuş gibi mi görünüyosunuz bilmiyorum ama acilen para basmadığınızı aksine ihtiyacınız olduğunu gösterecek bişeyler yapın. En zor dönemde olanlara bak ya :(

güle güle kullan canım. bende sinri bozucu bir akşam geçirdim. benim kardeim yetmiyormuş gibi nişanlımın kardeşi çıktı piyasaya dün ona para gönderdik :KK43: insanların bize sorması gerekirken hala bizden bişiler bekliyorlar. ordan bakınca para basıyormuş gibimi görünüyoruz acaba :KK43:
Ay ben anlamıyorum bu insanları ya. Düğün yapacak insanları para basıyor olarak mı görüyorlar acaba. Daha önce vukuat olmuş muydu böyle gerçekten mi ihtiyacı var yoksa yine fuzuli masraflar mı ? Biz o meseleyi çözer gibiyiz babam konuşmuş ama bakalım ne olacak..
İyi yapmışsın canım :) bu arada aldıklarında güzeller baya uyumlu bir çalışma olmuş :)
Teşekkür ederim canım :) Dün mavi modundaydım sanırım :) Çaydanlıkta pembe olanı da beğenmiştim ama kahvaltı takımının demliğiyle uyumlu olsun dedim böyle aldım. Zaten aklım maviye daha çok kaymıştı :)

Back
X