• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kamera yok canım bildiğin çay bahçesi burası. kınada kameraya gerek varmı hiç düşünmemiştim onuda. fotoğraf makinası var etrafımda iki tane profesyonel onlarla çekeriz diye düşünmüştüm fotoları.

kesinlikle bom boş yer 3 saatte 1000 l iyi para valla.

sanırım benzer fiyatlara bu tarz yerler

seninki kına görünümdü düğüne hatırlatırım oyüzden :KK70:

babamın dediği bir yer var akşamda oraya bakıcam 23 nisan tatlinde kesinleştirmiş olurum heralde :KK70:
Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bende :D

Aynen öyle canım. Benimki de daha uygundu ama ses sitemi +dj eklenince aynı fiyata geldi yani. Ekstra bişey yok içinde
bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler için :D onu koydumu ohh mis :D
Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli :mad::KK70:
ya ondan banada laızm :D ben çok zayıftım kilo alım diye yedim drudum yağı fazla kaçırdım heralde :D kilo aldım çokta memnunum ama simit ve göbeği eritmem lazım :D 3 gündür ebru şallıyı takip ediyorum instagramdan bazı hareketlerini yapmaya çalışıyorum sanki gibi geliyor :D görücez bakalım :D
Krep gibi bişey zaten hamuru kuzu. O bölmelere döküyosun harcı oldu bitti :KK70:
okadar kolaymı ya :D

Senin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecek :KK70:
O belirsizlikle yaşamaya devam çünkü şirkette resmen kimse kalmamış :KK57: Resmen terkedildim bu dağbaşında. Acaba tatil de benim mi haberim yok :KK53: Ama aldığım duyumlara göre yarın çalışıyoruz. Patron da çook uzaklarda olduğuna göre yarın ben de koltuğuna oturabilirim diyorum :p
Hahah :D Patron çook uzaklarda, koltuğuna otrabilirim diye plan yapıp bize deli mi diyosun sen?
Fikri uygulamaya koyulmuşsun baya baya ayol :D
@Conchiglia resmi tatil uzmanı bence ya onun hakkını yemek istemiyorum. Bu altın değerindeki fikirler hep ondan çıktı. Ben de alttan alttan destek verdim kendi yorumlarımla :D :D

canım aslıdna ben garon bile istemiyorum. kınada çünkü sadece çerez ve meyve suyu dağıtıcam.e onlarıda arkadşlarım yapar. arkadaşların kınasında öyle yapmıştık. oyüzden sadeec mekan bile yeter bana.
O zaman gayet iyi fiyat
Hahaha bak yaa bana ettiği laflara bakk şununnn :KK70:
Ayrıca o deliye hasret olan kimse çıksın ortaya , o eli ben çok merak ediyorum.
Hem bi tanışmış oluruz o da rahat eder hahaha :KK70:
Git de sor yaa belirsizlikle yaşanmıyo biliyosun :KK70:
şu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)

Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?
katılıyorum fiyatlar ucuyor

Hahahah @ShiverFly baaak burda benden bi tane daha var bence :KK70:
Ayyy süper fikir valla gülmekten bayılabilirim şuan.
İzin vermezse ben bunu uygularım, kafama da bi huni takarım oooh mis! :KK70:
tam senli,k olur hunili resmini bekliyorum

Aman kuru kuru mekanlara bu fiyatları veriyorlar sinir oluyorum. Sen bütçene göre hareket et araştırmaya devam et bence

Merhaba kesinlikle fethiyeyi öneririm gezilecek çok fazla yer var

Aman canım sakin :KK45: Grafikerim ben :KK6:
wuhuu bayılırım grafikerlere

Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli :mad::KK70:
spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)

Gerçekleri saklayamayız elbet gün yüzüne çıkacak göbekler :KK70:
Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.
Ay bi ara kendliğinden ermişti benim göbek. Bakıp bakıp üzülüyodum göbeksiz hiç güzel değilmiş diye haha :D
O günleri geri istiyorum ya!
Şu boğazımı bi tutabilsem. Bi yandan bunları diyip bi yandan yapyağlı böreği götürmesem meselaa :D

Ayy bi deli daha :KK70::KK70::KK70: Hayır H happyNow öyle canlanıyor gözümde iyi gülüyorum yani :KK70::KK70: Koca şirkette de kimse kalmadı bi başıma rahat rahat gülüyorum deli diyecek de yok ahahaha

O belirsizlikle yaşamaya devam çünkü şirkette resmen kimse kalmamış :KK57: Resmen terkedildim bu dağbaşında. Acaba tatil de benim mi haberim yok :KK53: Ama aldığım duyumlara göre yarın çalışıyoruz. Patron da çook uzaklarda olduğuna göre yarın ben de koltuğuna oturabilirim diyorum :p

Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia :KK70:

Ahahahah :KK70::KK70::KK70: Seni de kaptırdık :KK70::KK70:

Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmez :KK70::KK70:
Sende git otur tamam hadi :D heveslendin dimi :D

bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler için :KK70: onu koydumu ohh mis :KK70:

ya ondan banada laızm :KK70: ben çok zayıftım kilo alım diye yedim drudum yağı fazla kaçırdım heralde :KK70: kilo aldım çokta memnunum ama simit ve göbeği eritmem lazım :KK70: 3 gündür ebru şallıyı takip ediyorum instagramdan bazı hareketlerini yapmaya çalışıyorum sanki gibi geliyor :KK70: görücez bakalım :KK70:

okadar kolaymı ya :KK70:

Ya sorma bende neler yaptım kilo alayım diye şimdi göbek çevresi ciddi sıkıntıda bakayım bende ebru ablaya bari :KK45:

Bulursanız bana da haber verin, kesip atıcam yoksa göbeğimi ya :KK11:o_O

Döner bıçağı son çözüm:KK70:

O zaman gayet iyi fiyat

spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)

Tatlım ben kilo vermek istemiyorum zaten zayıfım ama işte göbekk yaa o gitmeli:confused:

bende mi kınayı ayrı yapsam ki :KK53:
sakın ha sakın :D düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak
Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bende :KK70:
normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.

Ayy bi deli daha :KK70::KK70::KK70: Hayır H happyNow öyle canlanıyor gözümde iyi gülüyorum yani :KK70::KK70: Koca şirkette de kimse kalmadı bi başıma rahat rahat gülüyorum deli diyecek de yok ahahaha

Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia :KK70:

Ahahahah :KK70::KK70::KK70: Seni de kaptırdık :KK70::KK70:

Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmez :KK70::KK70:
hayırda yani ben yalnız değilim arada gülmeye benzer hıggh pıggh gibi sesli olunca delirdiğimin resmidir diyorum
bakıyorlar 4 kişiyiz bu odada az kaldı mayısta kendi odama taşınıyorum video bile cekip yollarım he heyyt

Hahah :KK70: Patron çook uzaklarda, koltuğuna otrabilirim diye plan yapıp bize deli mi diyosun sen?
Fikri uygulamaya koyulmuşsun baya baya ayol :KK70:
@Conchiglia resmi tatil uzmanı bence ya onun hakkını yemek istemiyorum. Bu altın değerindeki fikirler hep ondan çıktı. Ben de alttan alttan destek verdim kendi yorumlarımla :KK70: :KK70:
:D :D yok asla senin hakkını yiyemem sen olmasan başaramazdım En Büyük KK

Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.
Ay bi ara kendliğinden ermişti benim göbek. Bakıp bakıp üzülüyodum göbeksiz hiç güzel değilmiş diye haha :KK70:
O günleri geri istiyorum ya!
Şu boğazımı bi tutabilsem. Bi yandan bunları diyip bi yandan yapyağlı böreği götürmesem meselaa :KK70:

Bende balayı için ya düğünde korse morse hallolur :KK45: Yapma bak yemee hepsi yağ olarak geri dönüyor:KK45:

Ya sorma bende neler yaptım kilo alayım diye şimdi göbek çevresi ciddi sıkıntıda bakayım bende ebru ablaya bari :KK45:

Döner bıçağı son çözüm:KK70:

Tatlım ben kilo vermek istemiyorum zaten zayıfım ama işte göbekk yaa o gitmeli:confused:
hasha döner bıcagı hay Allah
bölgesel için yemeği kesmeden spor yapmalısın sadece karın çalıstıran hareketler

O zaman gayet iyi fiyat

alalım biz onu bi bende basenlerden şikayetciyim ya lanet olasılar

Back
X