• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa hani izin çıkmıştı ama sanaaa :KK43:

ama niye? bizde pazar mesaisi uygulanacak ?
öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende :(

öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende :KK43:
Ayy kuzu ya cidden kötğ olmuş ama ara gelinlikçiyii söyle yarın çalışacağm için bugüne alalım tekrar diyee.
Of yaaa valla ben çok sinirlniyorum böyle şeylere

bak unutmayız, hepimiz kayıt altına alırız bu mesajı :KK53::KK19:
Sıkıntı yok :) Unutturmayın ama sadece :D
amele sümüğü gibi yapışırım valla benden demesi :KK53: (midesi bulanan varsa özür dilerim )
I ıhh hiç bulanmadı :eek:
Aaaa asla olacak iş değil :KK70:
Ben şaka yaptım @Conchiglia gerçek söylemiş olabilir bence ona çizmeyin N Nyks01 hahah :KK70:
Çocuk gibi şikayet ediyor yaa :D:D
kkızlar yaaaa şuan mail geldi yarını tatil yapmıyorlar yaa ben erkenmi hava attım naptım :KK43:
Gel yarın beraber çalışalım :KK19:
Aaa ne fenasın çok ayıp öyle denmez kardeşe :KK70:

Tühhh şansa bak sende bizle birlikte çalışacaksın artık:KK43:
Heh işte direk çocuk tembihleri :D

öyleydi zaten pazar günü gibi olacak ama baş müdür mail aattırmış herkes gelecek diye. gelmezsem hiç bişi yapamazlar ama takarlar işte.off ya bu hiç iyi olmadı buakşam gelinlik provası vardı onu yarına ertelemiştim bende :KK43:

canım bana gelme diyen kendi şefimi ama maili attıran proje müdürü :KK43:

uyuz oluyorum böyle durumlara, bizde de baştakiler karar veriyor..Kar tatilini bile kesmişlerdi bizden..rapor alsan çok belli olur dimi?

o değil sigorta şirketleri tatil sorun olsa poliçe kesemeyiz bölgeler kapalı bizimki neyin telaşındaysa

Ayy ne sinir ya en nefret ettiğim şey bi öyle bi böyle diyolar ya

Back
X