• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kuzu ya cidden kötğ olmuş ama ara gelinlikçiyii söyle yarın çalışacağm için bugüne alalım tekrar diyee.
Of yaaa valla ben çok sinirlniyorum böyle şeylere

kuzum kötü olmuş olsun belki erken cıkarsın dersin prova diye

Sıkıntı yok :) Unutturmayın ama sadece :KK70:

I ıhh hiç bulanmadı :eek:

Çocuk gibi şikayet ediyor yaa :KK70::KK70:

Gel yarın beraber çalışalım :KK19:

Heh işte direk çocuk tembihleri :KK70:

uyuz oluyorum böyle durumlara, bizde de baştakiler karar veriyor..Kar tatilini bile kesmişlerdi bizden..rapor alsan çok belli olur dimi?
ya öyle bişi ki gelinliği yarına attım die bu akşam ev bulmuştuk ona bakacaktık. gelinlikçi kadında yarın çok iyi olur dantelcim gelecek hepsine bakmış olursun dedi. oyüzden bugünede almak istemiyorum. puff çok bunaldım ama yarın erken çıkma işi mantıklı gibi

ya öyle bişi ki gelinliği yarına attım die bu akşam ev bulmuştuk ona bakacaktık. gelinlikçi kadında yarın çok iyi olur dantelcim gelecek hepsine bakmış olursun dedi. oyüzden bugünede almak istemiyorum. puff çok bunaldım ama yarın erken çıkma işi mantıklı gibi
Aynenn izin al erken cık canım

Valla sıkılmakta haklısın :(
Ev bakma kısmı süpermiş yaa madem onu halledersiniz heem :)
Alında bi bakıma gelinlik işi de iyi olmuş yarına gidersen dantelleri de görmüş olacaksın. Canını sıkma yani kuzu

Armuttan teklif alayım dedim kimsemi insaflı davranmaz ayy gel ev kur işte evlen nası kuriim evi zalımlar izin vermiyo :mad:
Ne teklifi kuzu. Ben de fotoğrafçı bakmıştım oradan Sen hangi konuda teklif aldın. Kim yaktı canını :D

Olsun ancak tamamlanıyor zaten

YANİ AMA PEK EKSİĞİM KALMADI CANIM BENİM,

Benim yarın tatil , cumayı birleştirdim 4 gün tatil ama yorucu gün olacak 2 gün yeğen doğum gnü hazırlıklarındna .

İnsan plan yapıp da böyle aksiilik çıkınca sinir oluyor ya

sende arayıp konuşssan canım curlygirl curlygirl

Bizde cam balkon yaptırmak istiyoruz çok pahalı ama:KK57:
Zalımlar çok istiyolar ya bende balkonun birine yapiim dedim küçük olanı kullanmam en azından çamaşırlığı koyarım dedim ama biraz çokmuş sana ne kadar dediler :D haberleşelim bari

YANİ AMA PEK EKSİĞİM KALMADI CANIM BENİM,

Benim yarın tatil , cumayı birleştirdim 4 gün tatil ama yorucu gün olacak 2 gün yeğen doğum gnü hazırlıklarındna .

İnsan plan yapıp da böyle aksiilik çıkınca sinir oluyor ya

sende arayıp konuşssan canım curlygirl curlygirl
ne güzel kafan dağılır en azından
kalan 2 günde dinlenirsin hem

Back
X