• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben mi yanlış anlamışım yarım yamalak okuyunca acaba :KK53:

Tamam ya lokumlukmuş araya kına paketi sıkıştırmış. Tamam ben o tülü beğendim işte :D

tüllü keseler var canım :KK70: sdece onu kullanabilirsin :KK70:
Oldu o zaman :D Kına koyarız içine çerez de konur ille de içine öyle kap koymak şart mı canım. Ucuza gelsin biraz. Aynı gün hem kına hem çerez hem nikah şekeri mi dağıtıcam yoksa ben :KK53: Nikahtan sonra kınaya dönen düğün olacak bizimki de :P

Oldu o zaman :KK70: Kına koyarız içine çerez de konur ille de içine öyle kap koymak şart mı canım. Ucuza gelsin biraz. Aynı gün hem kına hem çerez hem nikah şekeri mi dağıtıcam yoksa ben :KK53: Nikahtan sonra kınaya dönen düğün olacak bizimki de :p
hihihi :D kına dağıtmak lazım. ama kınayı direkt tüle koyamazsın dökülür. kına için şişe düşünüyorum

Bizimki gibi bi yer desene :KK43:
Ay ne bileyim iyiler aslında da o olayı anlamadım biri zorunlu diyo biri değil öyle arada derede kalıverdim. Asıl patronlar yok ondan oldu böyle. Normalde beni çağırmıyorlardı böyle günlerde. Aman olsun boş geçirdiğimiz vakitlere sayalım işte ne diyeyim :)

Kızlar davetiye için instagramda bi sayfa buldum. calligraphyplanet diye, oradan fikir alınabilir :)

Back
X