• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sessiz bugün burasıı :KK43:
H happy__ davetiyeler çokk güzelmiş ilham alınabilir :-)
Bi gaz alsam yaparım bence ya, ama o gaz yok bende şu an :) Bahar yogunluğu desem bahar da gelemedi ama.. Zorunda kalmadıkça başlayamıyorum bişeylere. Sen grafiker misin :)
Atıldığını düşününce yapası gelmiyo insanın :KK70:
Sen de mi grafikersin :D Bak şimdi öyle dedin hiç yapasım gelmedi. A1 broşür bastırıp dağıtsam mı napsam :D Ya da whatsapptan çağırayım işte herkesi :P
Baya sessiz evet :KK70: tatilciler napıyodur acaba :KK51:
Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyordu :D

Baya sessiz evet :KK70: tatilciler napıyodur acaba :KK51:

Napsınlar gezmeler tozmalar :KK53:

Bi gaz alsam yaparım bence ya, ama o gaz yok bende şu an :) Bahar yogunluğu desem bahar da gelemedi ama.. Zorunda kalmadıkça başlayamıyorum bişeylere. Sen grafiker misin :)

Sen de mi grafikersin :KK70: Bak şimdi öyle dedin hiç yapasım gelmedi. A1 broşür bastırıp dağıtsam mı napsam :KK70: Ya da whatsapptan çağırayım işte herkesi :p

Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyordu :KK70:

Evet yaz gelemedi bir türlü ya buz hava buzzzz. Evett grafikerimm :KK45:

Sen de mi grafikersin :KK70: Bak şimdi öyle dedin hiç yapasım gelmedi. A1 broşür bastırıp dağıtsam mı napsam :KK70: Ya da whatsapptan çağırayım işte herkesi :p

Normalde daha çok konuşuluyor galiba. Dışarıdan böyle sessiz görünmüyordu :KK70:
Yok iç mimarım canm :) photoshop bilgilerimle yapabilirsem bişeyler yapıyorum davetiye beni aşar :D aynenn dün burda olsaydın :D

Yok iç mimarım canm :) photoshop bilgilerimle yapabilirsem bişeyler yapıyorum davetiye beni aşar :KK70: aynenn dün burda olsaydın :KK70:
Yakınmış mesleklerimiz :) Olsun photoshopla da olur bence ya güzel bişeyler
Kaçırmışım desene :D Olsun bugünün yarını var :KK45:

Senin meslek ? aynen yarın görürsün :KK70:
Endüstri ürünleri tasarımcısıyım ben de :) Hem ürün hem grafik tasarımı yapıyorum ama. Az biraz sazanlık var bende "Ben yaparım ben yaparım" diye atlayıveriyorum sonra böyle başıma yıkılıyor :D Fazla kontrolcüyüm sanırım, her şey benim elimden çıksın istiyorum.

Endüstri ürünleri tasarımcısıyım ben de :) Hem ürün hem grafik tasarımı yapıyorum ama. Az biraz sazanlık var bende "Ben yaparım ben yaparım" diye atlayıveriyorum sonra böyle başıma yıkılıyor :KK70: Fazla kontrolcüyüm sanırım, her şey benim elimden çıksın istiyorum.
:D zaman zaman o hatayı bende yapıp atlıyorum ve ihale hop bana kalıyo , tasarım grubunun ortak özelliği heralde bu :D

:KK70: zaman zaman o hatayı bende yapıp atlıyorum ve ihale hop bana kalıyo , tasarım grubunun ortak özelliği heralde bu :KK70:
Birdenbire görevin olmuş oluveriyor :D Aman olsun işte bir sürü şey biliyor oluyoruz ben seviyorum galiba bilmiş olmayı :P

Bende bu gruba dahilim sanırım artık.. 25 yaşındayım memurum. Tanışma tarihim 12.12.06.2012 söz tarihim net gün yok bayramdan sonraki ilk ya da ikinci hafta

Buradaki her bir gelin adayına mutluluklar diliyorum Hepinizin gönlünce bir sevgilisine kavuşma ve aynı yastıkta bir ömür diliyorum
Veee net olmasa da hislerim bu yaz ben de sanırım bu nişan mevzularına dalıyorum gibi görünüyor.
Bugün sevgilim 2015 bitmeden işi neticelendirebilir miyiz sence yetişir mi dedi?
Ama ben imkansız gibi düşünüyorum
Aralığı bile baz alsak altı ayda yetişir mi ki tüüm bu evlilik işleri? Nişanı alyansı, çeyizi (ki bende bir fincan bile yokken hiç çeyizim yok) gelinliği, gün bulması, eşyası, evi tutması, yerleştirmesi altı ayda yetişmez dimi kızlar? Ben bu olaylara epey bir yabancı olarak şaşkınım ve inanamıyorum da :)

Back
X