- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Günaydın kuzuu .. Bugün sessizlik hakim gibi buralara :)
Ben iyi gibiyimSen nasılsıın?
İyiym canım benim çok şükür :)
Çok teşekkür ederim kızlar sağolunn.
Geçmiş olsun canımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzuu .. Bugün sessizlik hakim gibi buralara :)
Ben iyi gibiyimSen nasılsıın?
Çok teşekkür ederim kızlar sağolunn.
A101 ciler naptınız gittiniz mi dün![]()
ya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdıbu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunççya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdıbu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler![]()
ayyyy inanmıyorum orda gözler dönüyo zaten :) annemi gönderdim bende pankek tavasıyla bıçak almış :)
Annem saolsunHahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç![]()
Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize![]()
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi banaAnnem saolsunakşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe
![]()
A101 ciler naptınız gittiniz mi dün![]()
ne aldın ne aldın foto fotoben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım![]()
Aaa hem de pembe miiii ah yaaa kaçırdııımAnnem saolsunakşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe
![]()
Hahaha ay çok güldüm bunabende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi banadolayısı ile almadım
![]()
Ayyy hani nerdeleeeer? :)ben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım![]()
yaparsın suççç yapmassın suç şekerim bunlaraAaa hem de pembe miiii ah yaaa kaçırdııım
Hahaha ay çok güldüm buna
Kalpli kalpli yumurtta işte mis gibi daha ne istiyolarsa bunlar hahah
Ayyy hani nerdeleeeer? :)
Hahah nankörlük diz boyu yahuuuyaparsın suççç yapmassın suç şekerim bunlara![]()
ne aldın ne aldın foto foto![]()
oda olurAldıklarımı nişanlımla gönderdim eve, netten bulmaya çalışayım :)
Aldıklarımı nişanlımla gönderdim eve, netten bulmaya çalışayım :)
Haha göster de nereden olursa olsun modundayız resmen :)oda olur![]()
Hoşgeldin :) Yetiştirip yetiştirememek tamamen maddi durumunuzla alakalı. Paranız varsa 3 aya bile hallolur. Ama yok borçlanmadan yavaş yavaş yapmamız gerek derseniz biraz zorlayabilir. Mutluluklar şimdiden :)Buradaki her bir gelin adayına mutluluklar diliyorum Hepinizin gönlünce bir sevgilisine kavuşma ve aynı yastıkta bir ömür diliyorum
Veee net olmasa da hislerim bu yaz ben de sanırım bu nişan mevzularına dalıyorum gibi görünüyor.
Bugün sevgilim 2015 bitmeden işi neticelendirebilir miyiz sence yetişir mi dedi?
Ama ben imkansız gibi düşünüyorum
Aralığı bile baz alsak altı ayda yetişir mi ki tüüm bu evlilik işleri? Nişanı alyansı, çeyizi (ki bende bir fincan bile yokken hiç çeyizim yok) gelinliği, gün bulması, eşyası, evi tutması, yerleştirmesi altı ayda yetişmez dimi kızlar? Ben bu olaylara epey bir yabancı olarak şaşkınım ve inanamıyorum da :)
GünaydııınGünaydın hatunlar![]()
Günaydın, çok geçmiş olsunnGünaydın kızlaar. Feci şekilde grip oldumm kötü vaziyetteyimm.İzin geçen hafta izin almıştım tekrar izin almaya çekiniyorummm
![]()
Günaydınngünaydın kızlar
Günaydınn bugün cuma mııGünaydınnn Hayırlı Cumalar :)
Günaydın :)günaydın kızlar :)
Günaydıın :) Bugün cumaymış heheh :)
Ben de geldim ama :) saksı değilim sonuçtaMerhaba hoşgeldiinn aramıza o zaman :)
Aslında tüm bu işleri 1-2 ayda yapan bile var. Yani işin açığı maddi durum el verirse tüm bu hazırlıklar 6 ayda gayette yetişir diye düşünüyorum . Şimdiden hayırlı olsun :)
Günaydınngünaydınnn gelinler
Günaydın, amin inşallah :)kizlar gunaydin
taze gelin adaylari hayirli cumalar
hastalarimiza Rabbim sifa versin
Rabbim sevdiklerimize kavustursun.
Nasıl ya neye saldırdılar dumur oldumya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdıbu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi banadolayısı ile almadım
![]()
AY ne aldınn ne vardı hala %50 var mıdır. Ay dün kinder surprizlerde indirim vardıı alıcaktım unuttumben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım![]()
Hahah nankörlük diz boyu yahuuu![]()
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi banadolayısı ile almadım
![]()