• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdı :confused: bu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Hahah olamaz yaaa, ne diye saldırdılarrr çok korkunçç :D :D
:KK70: :KK70: ayyyy inanmıyorum orda gözler dönüyo zaten :) annemi gönderdim bende pankek tavasıyla bıçak almış :)
Ooo kapmışsın bişeyler tebrikler :D
benlik bişey yoktu diyee ben gitmedim. Henüz A101den hiçbişey ekleyemedim çeyize :D

Annem saolsun :KK70: akşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe :KK70:
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi bana :D dolayısı ile almadım :D

Annem saolsun :KK70: akşama bişey kalmamıştı yoksa tavam hemde pembe :KK70:
Aaa hem de pembe miiii ah yaaa kaçırdııım :D
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi bana :KK70: dolayısı ile almadım :KK70:
Hahaha ay çok güldüm buna :D
Kalpli kalpli yumurtta işte mis gibi daha ne istiyolarsa bunlar hahah :D
ben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım :KK55:
Ayyy hani nerdeleeeer? :)

Buradaki her bir gelin adayına mutluluklar diliyorum Hepinizin gönlünce bir sevgilisine kavuşma ve aynı yastıkta bir ömür diliyorum
Veee net olmasa da hislerim bu yaz ben de sanırım bu nişan mevzularına dalıyorum gibi görünüyor.
Bugün sevgilim 2015 bitmeden işi neticelendirebilir miyiz sence yetişir mi dedi?
Ama ben imkansız gibi düşünüyorum
Aralığı bile baz alsak altı ayda yetişir mi ki tüüm bu evlilik işleri? Nişanı alyansı, çeyizi (ki bende bir fincan bile yokken hiç çeyizim yok) gelinliği, gün bulması, eşyası, evi tutması, yerleştirmesi altı ayda yetişmez dimi kızlar? Ben bu olaylara epey bir yabancı olarak şaşkınım ve inanamıyorum da :)
Hoşgeldin :) Yetiştirip yetiştirememek tamamen maddi durumunuzla alakalı. Paranız varsa 3 aya bile hallolur. Ama yok borçlanmadan yavaş yavaş yapmamız gerek derseniz biraz zorlayabilir. Mutluluklar şimdiden :)
Günaydın hatunlar :KK49::KK49::KK49:
Günaydııın
Günaydın kızlaar. Feci şekilde grip oldumm kötü vaziyetteyimm. :KK43: İzin geçen hafta izin almıştım tekrar izin almaya çekiniyorummm :KK43:
Günaydın, çok geçmiş olsunn
günaydın kızlar
Günaydınn
Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)
Günaydınn bugün cuma mıı :eek:
günaydın kızlar :)
Günaydın :)
Günaydın hayırlı cumalarr :KK68:
YEKTA61 YEKTA61 geçmiş olsun tam hastalık havası var bir sıcak bir soğuk :KK43:
Günaydıın :) Bugün cumaymış heheh :)
Merhaba hoşgeldiinn aramıza o zaman :)
Aslında tüm bu işleri 1-2 ayda yapan bile var. Yani işin açığı maddi durum el verirse tüm bu hazırlıklar 6 ayda gayette yetişir diye düşünüyorum . Şimdiden hayırlı olsun :)
Ben de geldim ama :) saksı değilim sonuçta
günaydınnn gelinler
Günaydınn
kizlar gunaydin
taze gelin adaylari hayirli cumalar
hastalarimiza Rabbim sifa versin
Rabbim sevdiklerimize kavustursun.
Günaydın, amin inşallah :)
ya ben geçenlerde ilk defa gittim perşembe günü teyzeler sepetime bile saldırdı :confused: bu hafta gitmedim bana göre bişey yoktu pek.
Nasıl ya neye saldırdılar dumur oldum :KK57:
bende akşam girdim nişanlıcığımla tavayı gösterdim aaa alalım sana kalpli yumurta yaparım dedim kalpli yumurtada neymiş güzelim yumurtaların suyumu çıktı nerde ıvır zıvır var onlara gidiosun dedi bana :KK70: dolayısı ile almadım :KK70:
:D:D:D çok ayıp etmiş :D
ben unuttum ya gitmeyi :) onun yerine Esse'ye gittim %50 indirim vardı..bir sürü çeyiz aldım :KK55:
AY ne aldınn ne vardı hala %50 var mıdır. Ay dün kinder surprizlerde indirim vardıı alıcaktım unuttum :cry:
Hahah nankörlük diz boyu yahuuu :KK70:
:D:D

:D :D bizimkide akşam bu pankek sevdasıda yeni heralde diyo :D

Back
X