- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hatun kişiydi kendisi ama öyle yaptı baya ya
Tamam görüşürüz o zaman yarın dedim ne diyeyim hahah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatun kişiydi kendisi ama öyle yaptı baya ya
Tamam görüşürüz o zaman yarın dedim ne diyeyim hahah![]()
Hadi bakalım görücez :)
Gözümüz ne kadar dönmüş bak işteona rağmen kötü hissediyorum
Bir gün gelin adayları olarak ordu oluşturup a101i basalım derim![]()
İşte konuşamadık ki anlaşırız o kolay dedi e benim model de çerezmiş yapar bişeyler heralde di miyeterince rencide oldum deseydin fiyat konusunda ne dedi ?
Madem senin modele öyle dedi yapsın helalinden 1.5 veririm deİşte konuşamadık ki anlaşırız o kolay dedi e benim model de çerezmiş yapar bişeyler heralde di mi![]()
Haha valla ne iyi olurdu sevinçten çığlık atardım heralde hahahMadem senin modele öyle dedi yapsın helalinden 1.5 veririm de![]()
Ay benimde yok kiii. Çok da pahalılar yaSupla aldınızmı ya eksikleri çıkarıyım dedim suplamda yokmuş![]()
Ben almayabilirim çok pahalı :/Supla aldınızmı ya eksikleri çıkarıyım dedim suplamda yokmuş![]()
Aslında sıkı pazarlıkla alınıyo bizim bi arkadasş 2.500 lük gelinliği 1600 e aldı resmenHaha valla ne iyi olurdu sevinçten çığlık atardım heralde hahah![]()
Ay benimde yok kiii. Çok da pahalılar ya
Evet pahalıymış ama çok şık yaaaBen almayabilirim çok pahalı :/
Supla aldınızmı ya eksikleri çıkarıyım dedim suplamda yokmuş![]()
Evet kuzu iyi pazarlık yapmak lazım ya abam 2 sene önce 3800 dediği gelinliği pazarlıkla 2300e getirmiştiAslında sıkı pazarlıkla alınıyo bizim bi arkadasş 2.500 lük gelinliği 1600 e aldı resmen
Evet çok şıklar gerçekten . Benim yemek takımı kare. Kare suplalar daha pahalı galiba bi deEvet pahalıymış ama çok şık yaaa![]()
Sıkma canını ya erkekler çabuk sıkılıyorlar böyle şeylere. Bazen ben de yalnız mı seçsem gelinliği, sürpriz olsun ilk düğün günü görsün diyorum mesela. Ama dayanamayabilirim de tabiSanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Onunla bakmamalı mıyım acaba ya ben çok sinirleniyorum bu mevzulara
Sanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Onunla bakmamalı mıyım acaba ya ben çok sinirleniyorum bu mevzulara
Bizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaaSıkma canını ya erkekler çabuk sıkılıyorlar böyle şeylere. Bazen ben de yalnız mı seçsem gelinliği, sürpriz olsun ilk düğün günü görsün diyorum mesela. Ama dayanamayabilirim de tabi![]()
Yaa işte söylediğim sebepten sıkılıyo olması beni sinirlendiriyo iştee.Canım erkekler böyle malesef boşver ben provalara yanlız gidicem mesela yanımda gelmesin zatenn görmesinde gelinliği düğünde görür ilk![]()
Ben de her şeyi beraber yapalım istiyorum ama bir kez madame cocoya soktum kuyrukta da ben bekledim he. Gezmem de 5 dk sürmedi ona rağmen bi ton laf yedim içim darlandı. Ama ona bir şey bakılacaksa ihtiyaç o 3 saat de olsa gezilecek. Sanki bu ihtiyaç değil deBizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaa
Ben ona zaten dayanamam onsuz gitsem bile gösteririm kesin kendime o konuda hiiiç güvenmiyorum
Yaa işte söylediğim sebepten sıkılıyo olması beni sinirlendiriyo iştee.
Provalara onsz gidebilirim ama bu aşamada birlkte yaparız diye düşünmüşüm ben hep sanırım.
Bizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaa
Ben ona zaten dayanamam onsuz gitsem bile gösteririm kesin kendime o konuda hiiiç güvenmiyorum
Yaa işte söylediğim sebepten sıkılıyo olması beni sinirlendiriyo iştee.
Provalara onsz gidebilirim ama bu aşamada birlkte yaparız diye düşünmüşüm ben hep sanırım.
Olsun o da bişeydir bende hiç yok kuzuBen aldım :))) schafer da aldığım setin yanında hediye olarak 6 tane ama :)