• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Onunla bakmamalı mıyım acaba ya ben çok sinirleniyorum bu mevzulara

Sanırım çok sinirliyimmm
YArın gelinlikçileri gezicez . Düdnen söylemiştim zaten ama bugün de şuralardan randevu aldım o tarafa geçmişken aradan çıksınlar dedim. Yarın beni çok güzel bi gün bekliyo desene dedi gıcık bi sesle...
Sıkma canını ya erkekler çabuk sıkılıyorlar böyle şeylere. Bazen ben de yalnız mı seçsem gelinliği, sürpriz olsun ilk düğün günü görsün diyorum mesela. Ama dayanamayabilirim de tabi :D

Sanırım çok sinirliyimmm

Canım erkekler böyle malesef boşver ben provalara yanlız gidicem mesela yanımda gelmesin zatenn görmesinde gelinliği düğünde görür ilk :-)

Sıkma canını ya erkekler çabuk sıkılıyorlar böyle şeylere. Bazen ben de yalnız mı seçsem gelinliği, sürpriz olsun ilk düğün günü görsün diyorum mesela. Ama dayanamayabilirim de tabi :KK70:
Bizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaa :(
Ben ona zaten dayanamam onsuz gitsem bile gösteririm kesin kendime o konuda hiiiç güvenmiyorum :D
Canım erkekler böyle malesef boşver ben provalara yanlız gidicem mesela yanımda gelmesin zatenn görmesinde gelinliği düğünde görür ilk :-)
Yaa işte söylediğim sebepten sıkılıyo olması beni sinirlendiriyo iştee.
Provalara onsz gidebilirim ama bu aşamada birlkte yaparız diye düşünmüşüm ben hep sanırım.

Bizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaa :KK43:
Ben ona zaten dayanamam onsuz gitsem bile gösteririm kesin kendime o konuda hiiiç güvenmiyorum :KK70:

Provalara onsz gidebilirim ama bu aşamada birlkte yaparız diye düşünmüşüm ben hep sanırım.
Ben de her şeyi beraber yapalım istiyorum ama bir kez madame cocoya soktum kuyrukta da ben bekledim he. Gezmem de 5 dk sürmedi ona rağmen bi ton laf yedim içim darlandı. Ama ona bir şey bakılacaksa ihtiyaç o 3 saat de olsa gezilecek. Sanki bu ihtiyaç değil de :D Aman vallahi artık bişey diyemiyorum ben bunlara, çok keyiflerine düşkünler.

Bizim için en heyecanlı şeylerden biri olunca sıkılmasına çok sinirleniyorum yaa :KK43:
Ben ona zaten dayanamam onsuz gitsem bile gösteririm kesin kendime o konuda hiiiç güvenmiyorum :KK70:

Ya aslında haklısın araştırmaya birlikte çıkabilirsiniz ama rahatlarına çok düşkünler malesef :KK43:

Back
X