• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende beyaz mutfak istiyodum ama alt kapaklar beyaz değil mecbur idare edilcek :KK70:
Altlar ne renk peki?
Hahah ben de durum pek farklı değil kuzuu

Yaa var ya yok böyle bir yer! Zaten kapısında kuyruk oluyo kocaman mekanın :KK70:
Ama şuan nişanlıcığıma ulaşamıyorum iş çıkışı oraya gitmem gerek benim ya:KK43:
Merak duygularım depreşmeye başladı şu anda :KK14:

Hahah ben de durum pek farklı değil kuzuu

Yaa var ya yok böyle bir yer! Zaten kapısında kuyruk oluyo kocaman mekanın :KK70:
Ama şuan nişanlıcığıma ulaşamıyorum iş çıkışı oraya gitmem gerek benim ya:KK43:

Evlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaa :KK57: Sende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)

İyi çok şükür :) Efor sarfetmeden kilo verirsem daha süper olucam :KK55: Bu arada çerçevelere bayıldım , güle güle kullan :cool: bende salonum için turkuaz aksesuar düşünüyorum :KK45:
:D bulursan banada söyle bende çok isterim efor sarfetmeden kilo vermeyi. Teşekkür ederim bende turkuaz düşünüyorum alıyım dedim bi yerden başlamak lazım salon yok ama aksesuar var :D

Evlenecek insanlar stresten zayıflar deniliyor bir de , niye bende etki etmedi acaabaaa :KK57: Sende götür kebabları 5 eylülü unutma derim :)
Hahah bana da vururmu o stres acaba son 1 ay kala falan. İnşallah vurur ya.
Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek :D
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi :D

Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek :KK70:
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi :KK70:
Can boğazdan gelir demişler :D

Bana da en zayıf zamanların olucak dediler. En zayıf hallerim böyle olusa gerisini düşünmek istemiyorum :D
Aaa bi meraklıgil daha! :KK70:
Nerde otruyosun bilmiyorum kiii . Valla yakınındaysan çok şey kaçırıyosun :KK70:
Kız adını söylesene kaç saattir süründürdün beni burada :D
benim yanlarda var ya, alt beden , üst bedenden bağımsız..sanki başka vücutlardan birleşmiş gibiyim :KK57::KK53:
Hahahah sanki yanlış parçalar birleşmiş gibi değil mi :D

Bende niye sağlıklı yaşam, beslenme danışmanlığı reklamları çıktı :KK53: O künefeyi yeme mi demeye çalışıyor :D

:KK70: bulursan banada söyle bende çok isterim efor sarfetmeden kilo vermeyi. Teşekkür ederim bende turkuaz düşünüyorum alıyım dedim bi yerden başlamak lazım salon yok ama aksesuar var :KK70:

bulursam asrın icadı ilan edicem zaten :KK14: Benim eşyalar tamam da agustosta teslim edilecek, halı için bir ayım var..eşyalar gelmeden alsam olmaz diye düşünüyorum ama bakalım..Koltuklar gri ,küçük yastıklarda mavi renkler var..o yüzden halı ve perdeyi o renklerde mi yapsam diye düşünüyorum ..

bulursam asrın icadı ilan edicem zaten :KK14: Benim eşyalar tamam da agustosta teslim edilecek, halı için bir ayım var..eşyalar gelmeden alsam olmaz diye düşünüyorum ama bakalım..Koltuklar gri ,küçük yastıklarda mavi renkler var..o yüzden halı ve perdeyi o renklerde mi yapsam diye düşünüyorum ..
Aynenn güzel olur benim çok beğendiğim bi kaç mavili halı var ya perde de beğenmiştim ona uygun :) bencede mobilya geldikten sonra al en azından evde deneme yaptıklarında daha sağlıklı olur eşyayla uyumunu görürsün

Böyle istemsizce zayıflamak istiyorum. Ben fark etmeden gitsin göbek :KK70:
Ya şuan yemezsen bi yerlerim şişer ama hahaa . Kocakarı sözleri bazen işe yarıyo gibi :KK70:

4 ay gibi bir süre var kız, ama benim göbek bağımzlığını ilan etti, ay nasılda sinir bozucu duruyor :KK57: Sen ye kebabı, yürüyüş yap sonrada :) işimize gelince kocakarı laflarını dinliyoruz zaten :KK55::oops:

Back
X