• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: doğru ben sana resimciği koyarım

zahmet oldu :) Ama çok güzel bu yaaa ..benim koltuklarım bunlar, sence uyumlu olurmu? o yastıklarda içinde mavi bulunduruyor
kelebek-mobilya-koltuk-takimlari-2012-2015-katalog-en-yeni.webp

Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsiniz :D Hayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly :D:D Allahım nasıl bi çeyiz yapıyoruz biz böyle ya :D Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim :D

Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsiniz :KK70: Hayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly :KK70::KK70: Allahım nasıl bi çeyiz yapıyoruz biz böyle ya :KK70: Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim :KK70:
Hahahaha inanmıyoruumm :D
Çeyiz almış iştee daha ne istyosun bak bi ucundan tutmuş işin gördün mü nankörlük etme hahah :D

:KK70: evidea dan aldım canımm

Çok güzeller kuzum güle güle kullan :KK36:

Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsiniz :KK70: Hayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly :KK70::KK70: Allahım nasıl bi çeyiz yapıyoruz biz böyle ya :KK70: Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim :KK70:

ahaaha çok iyimiş eğlenceli çeyiz olacak :confused:

:D daha napsınn bence on numara fikir

Kızlar bende patchwork halıları çok beğeniyorum böyle halı düşünüyorum salonuma mavili olacak zaten

19112014084219.webp 22959AD950674662938A767FDCB7E01F.webp

Ay çok eğlendim ya :KK70::KK70:
Hahah ben de eğlendim burada valla çok iyiymiş. Dur akşam kavga çıkarayım milletin nişanlısı çeyize neler neler alıyo diye haha :D
Kızlar bende patchwork halıları çok beğeniyorum böyle halı düşünüyorum salonuma mavili olacak zaten

Eki Görüntüle 1506697 Eki Görüntüle 1506701
Şu mavi olanı ben de daha önce görmüştüm çok beğenmiştim kuzu bana uymaz ama san uyuyorsa çok güzel oluur

Hahah ben de eğlendim burada valla çok iyiymiş. Dur akşam kavga çıkarayım milletin nişanlısı çeyize neler neler alıyo diye haha :KK70:
Cevabın sen acıktın sonra konuşalım olacağını düşünüyorum :D Kavga sebebine bak ya haha :D

Back
X