• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orası orasımıydııı :d Yok anacım oraya girmem zaten ben :KK70:
Bakmadım kuzu işte çok vakit harcayınca oraya geçemedim aynı gün. Haftaya ya Fatih e ya oraya bakıcam

ben fatih'e hiç bakmadım , arkadaşım orda da 2000 tl den başlıyor gelinlikler dedi..Fırsatın varsa iki yere de bak tabi

ben fatih'e hiç bakmadım , arkadaşım orda da 2000 tl den başlıyor gelinlikler dedi..Fırsatın varsa iki yere de bak tabi
Fatih bana daha yakın canım oraya kesin bakarım ama Kadıköyde de görmek istediğim 2 yer var. Onlara bakmazsam aklım kalır . İki tarafa da bakmaya çalışıcam o yüzden :)

Kızlar malumunuz anneler günü geliyor annelerinize ve kayınvalidelerinize ne alıcaksınız?

bende onu düşünüyorum kara kara.annem kolay kıyafete bayılır çünkü.geçenlerde doğum günüydü çanta aldım bu seferde eşarp almayı düşünüyorum.kayınvalideme ne alsam olmaz.nişanlıma ne sever diye sordum hiçbişey, altın diyo ama kusura bakmasın o kadarını alamıycam :63: çiçek falan alabilirim.

Back
X