Vuuu 2013den beri miiiiTrpst ben göremiyorumm :)
kızlar ben buarada 2013 ten beri çeyiz alıyorum hala bitmedi :)) çook eksik var çoook

Bizde bitmiyo diyoruzzz tabi bitmez hale baaak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vuuu 2013den beri miiiiTrpst ben göremiyorumm :)
kızlar ben buarada 2013 ten beri çeyiz alıyorum hala bitmedi :)) çook eksik var çoook
Trpst ben göremiyorumm :)
annem 2013ten beri bitmediyse benim hayatta bitmezzz durum fenaTrpst ben göremiyorumm :)
inşallah çünkü bayağı ciddi gördüm iki ayağımı bir pabuca sokacak ama ben bekleme taraftarıyımEvet canım bende albüm yapayım :) en kısa zamanda inşallah :)
Bence hepsi de yetişir canım![]()
canım mayısta olacak net değil tarih işle ilgili biraz pürüz var demiştim kendisi döküldü zaten anlattı konustuAmaan Eylül de Ekimde yapsan yetişirdi be hahaZorla evlendiricez kızı
Nişano ne zaman yapıyosunuz sahi tarih netleşmedi mi
Evet evet yap çok eğlenceli oluyooo
Ooohhh al o zaman hakkın var![]()
izledim canım seni ya aynen katılıyorum sana bitmiyor eksik ıvır zıvırTrpst ben göremiyorumm :)
Ben göremiyorumm. Hatta ben kimsenin albümünü göremiyorum. Beni de izleyin saksı değilim benben çok iyiymakşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)
Ben de koyayım o zamannteşekkür ederim canım :) bu fotoğraf koyma işide hoşuma gitti aldığım tüm çeyizi yüklüyüm bari ne aldım ne almadım böylece ortayada çıkar :)
Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorumAyy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)
curlygirl foto eklemek için bişiler almayın da hahah
Benim gibi sebep yaratmayın çok tehlikeli oluyo bak![]()
Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardıvalla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyor
ama gerçekten olmaz nasıl yetişelim
Kız ne yaptın sen öyleeTrpst ben göremiyorumm :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Nişanı bi yapın da o zaman netleştirirsiniz durumu.canım mayısta olacak net değil tarih işle ilgili biraz pürüz var demiştim kendisi döküldü zaten anlattı konustu
gayet iyiydi eylül ekim bir ihtimal aman kafam karıstı iyice
artık görebilrisin canım :)Ben göremiyorumm. Hatta ben kimsenin albümünü göremiyorum. Beni de izleyin saksı değilim ben
Ben de koyayım o zamann
Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum
Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardıKonuda bi başıma mı konuşucam böyle
Kız ne yaptın sen öyleeBen seneye kadar bitiririm diyordum
Trpst Hoşbuldum bu arada
Beni takip etmeyen etsin lütfen göremiyorum hiç bir fotoğrafı böyle dışlanmış hissettim![]()
Haha kuzu sen almak istediğin ama sebep bulamadığın bişey olursa bana ulaş ben iki dkda çözüveririm evelAllahSenin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum![]()
Koysana ben çok merak ederim şimdiayy albüm yapsam bende mi koysam![]()
Teşekkür ederim canım saksılıktan kurtardın beniartık görebilrisin canım :)
Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibiHaha kuzu sen almak istediğin ama sebep bulamadığın bişey olursa bana ulaş ben iki dkda çözüveririm evelAllah![]()
Not: Ben takipteyim seni yavruceylan![]()
Konu alışveriş oldu mu sınır tanımam da tanıtmam da . Felsefem şöyle "beğendin mi alıcaksın kardeş"Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibi
Not: Evet ilk sen takip ettin kuzu yerin ayrı![]()
hahha çok güldüm saksı değilsin sen!Ben göremiyorumm. Hatta ben kimsenin albümünü göremiyorum. Beni de izleyin saksı değilim ben
Ben de koyayım o zamann
Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum
Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardıKonuda bi başıma mı konuşucam böyle
Kız ne yaptın sen öyleeBen seneye kadar bitiririm diyordum
Trpst Hoşbuldum bu arada
Beni takip etmeyen etsin lütfen göremiyorum hiç bir fotoğrafı böyle dışlanmış hissettim![]()
yani o da var tarih bu denilince mecburen hızlanır ama çok korkuyorum bu kadar ani beklemiyordumHadi bakalım hayırlısı olsun. Nişanı bi yapın da o zaman netleştirirsiniz durumu.
Korkma vakit belirlendikten sonra ona göre bir hız alır herşeyi halledersin olacaksa :)
Koysana ben çok merak ederim şimdi
Teşekkür ederim canım saksılıktan kurtardın beni
Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibi
Not: Evet ilk sen takip ettin kuzu yerin ayrı![]()
bayıldım felsefene deKonu alışveriş oldu mu sınır tanımam da tanıtmam da . Felsefem şöyle "beğendin mi alıcaksın kardeş"![]()
![]()
![]()
Hahah aynen öyle.bayıldım felsefene de
ay sonu da bankalar şöyle bir felsefe yapıyorlar "aldın mı ödeyeceksin kardeş"
Kuzular yarına şu sağlık raporu için izin alayım diyorum.
Amaa önce aile hekimine gitmem gerek di mi? Öyle planladım ben ama?
Kuzuu çok teşekkür ederim valla çok makbule geçti bu :)İlk olarak aile hekimine gidiyorsun, senden kan alınıyor, bazı yerlerde akciğer filmi isteniyor..bizden istendi mesela, biz devlet hastanesinde hallettik..Daha sonra tahlil sonuçlarını , akciğer filmi sonucunu, ve fotoğrafla birlikte tekrar aile hekimine gidiyorsun..orda sonuçlara bakılıp, rapor veriyor..Sonra o rapor, fotoğraf ve nüfüs cüzdanı ile belediyeye başvuru yapıyorsun..Bizim belediye nikah işlemleri için 15:00 kadar çalışıyordu..
Kuzuu çok teşekkür ederim valla çok makbule geçti bu :)
Akciğer filmi sonucunu aynı gün alabildin mi sen?
Gerçi aynı gün alsan da aile hekimine aynı gün onaylatamazsın herhalde geç olur .
Her halükarda önümüzdeki haftada nikah işlemleri için izin alıcam gerçi ama o iş yerime çok yakın zaten problem olmaz