• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım bende albüm yapayım :) en kısa zamanda inşallah :)

Bence hepsi de yetişir canım :KK49::KK37:
inşallah çünkü bayağı ciddi gördüm iki ayağımı bir pabuca sokacak ama ben bekleme taraftarıyım

Amaan Eylül de Ekimde yapsan yetişirdi be haha :KK70: Zorla evlendiricez kızı :KK70:
Nişano ne zaman yapıyosunuz sahi tarih netleşmedi mi

Evet evet yap çok eğlenceli oluyooo :KK70:

Ooohhh al o zaman hakkın var :KK70:
canım mayısta olacak net değil tarih işle ilgili biraz pürüz var demiştim kendisi döküldü zaten anlattı konustu
gayet iyiydi eylül ekim bir ihtimal aman kafam karıstı iyice

Trpst Trpst ben göremiyorumm :)

kızlar ben buarada 2013 ten beri çeyiz alıyorum hala bitmedi :)) çook eksik var çoook
izledim canım seni ya aynen katılıyorum sana bitmiyor eksik ıvır zıvır

ben çok iyiym :KK70: akşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)
Ben göremiyorumm. Hatta ben kimsenin albümünü göremiyorum. Beni de izleyin saksı değilim ben :KK12:
teşekkür ederim canım :) bu fotoğraf koyma işide hoşuma gitti aldığım tüm çeyizi yüklüyüm bari ne aldım ne almadım böylece ortayada çıkar :)
Ben de koyayım o zamann:KK53:
Ayy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)
curlygirl curlygirl foto eklemek için bişiler almayın da hahah :KK70:
Benim gibi sebep yaratmayın çok tehlikeli oluyo bak :KK70:
Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum :D
valla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyor
ama gerçekten olmaz nasıl yetişelim
Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardı :D Konuda bi başıma mı konuşucam böyle :cry:
Trpst Trpst ben göremiyorumm :)

kızlar ben buarada 2013 ten beri çeyiz alıyorum hala bitmedi :)) çook eksik var çoook
Kız ne yaptın sen öylee :KK57: Ben seneye kadar bitiririm diyordum :D

Trpst Trpst Hoşbuldum bu arada :KK52:
Beni takip etmeyen etsin lütfen göremiyorum hiç bir fotoğrafı böyle dışlanmış hissettim :63:

canım mayısta olacak net değil tarih işle ilgili biraz pürüz var demiştim kendisi döküldü zaten anlattı konustu
gayet iyiydi eylül ekim bir ihtimal aman kafam karıstı iyice
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Nişanı bi yapın da o zaman netleştirirsiniz durumu.
Korkma vakit belirlendikten sonra ona göre bir hız alır herşeyi halledersin olacaksa :)

Ben göremiyorumm. Hatta ben kimsenin albümünü göremiyorum. Beni de izleyin saksı değilim ben :KK12:

Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum :KK70:

Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardı :KK70: Konuda bi başıma mı konuşucam böyle :cry:

Kız ne yaptın sen öylee :KK57: Ben seneye kadar bitiririm diyordum :KK70:

Beni takip etmeyen etsin lütfen göremiyorum hiç bir fotoğrafı böyle dışlanmış hissettim :63:
artık görebilrisin canım :)

ayy albüm yapsam bende mi koysam :KK53::KK53::KK53:
Koysana ben çok merak ederim şimdi :D
artık görebilrisin canım :)
Teşekkür ederim canım saksılıktan kurtardın beni :D
Haha kuzu sen almak istediğin ama sebep bulamadığın bişey olursa bana ulaş ben iki dkda çözüveririm evelAllah :KK70: :KK70:
Not: Ben takipteyim seni yavruceylan :KK70:
Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibi :D
Not: Evet ilk sen takip ettin kuzu yerin ayrı :D

Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibi :KK70:
Not: Evet ilk sen takip ettin kuzu yerin ayrı :KK70:
Konu alışveriş oldu mu sınır tanımam da tanıtmam da . Felsefem şöyle "beğendin mi alıcaksın kardeş" :KK70: :KK70: :KK70:

Senin kadar orijinal bahane üretebileceğimi sanmıyorum :KK70:

Oooo herkes gidiyor teker teker. Hani ben tek değildim hani 2016da evlenen vardı :KK70: Konuda bi başıma mı konuşucam böyle :cry:

Kız ne yaptın sen öylee :KK57: Ben seneye kadar bitiririm diyordum :KK70:

hahha çok güldüm saksı değilsin sen!
benimki kesin değil 2016 da olabilir nişan olsunda bi
izledim seni hemen

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Nişanı bi yapın da o zaman netleştirirsiniz durumu.
Korkma vakit belirlendikten sonra ona göre bir hız alır herşeyi halledersin olacaksa :)
yani o da var tarih bu denilince mecburen hızlanır ama çok korkuyorum bu kadar ani beklemiyordum:KK17::KK17:

Koysana ben çok merak ederim şimdi :KK70:

Teşekkür ederim canım saksılıktan kurtardın beni :KK70:

Ay çok iyisin hemen sana danışırım böyle şeylerde o zaman :) Zaten satın alma konusunda bol gaz veriyorsun gibi :KK70:
Not: Evet ilk sen takip ettin kuzu yerin ayrı :KK70:

Telefondan zor olur ki, şirket bilgisayarına atmam için, bağlantı kablom yok o_O

Kuzular yarına şu sağlık raporu için izin alayım diyorum.
Amaa önce aile hekimine gitmem gerek di mi? Öyle planladım ben ama?

İlk olarak aile hekimine gidiyorsun, senden kan alınıyor, bazı yerlerde akciğer filmi isteniyor..bizden istendi mesela, biz devlet hastanesinde hallettik..Daha sonra tahlil sonuçlarını , akciğer filmi sonucunu, ve fotoğrafla birlikte tekrar aile hekimine gidiyorsun..orda sonuçlara bakılıp, rapor veriyor..Sonra o rapor, fotoğraf ve nüfüs cüzdanı ile belediyeye başvuru yapıyorsun..Bizim belediye nikah işlemleri için 15:00 kadar çalışıyordu..

İlk olarak aile hekimine gidiyorsun, senden kan alınıyor, bazı yerlerde akciğer filmi isteniyor..bizden istendi mesela, biz devlet hastanesinde hallettik..Daha sonra tahlil sonuçlarını , akciğer filmi sonucunu, ve fotoğrafla birlikte tekrar aile hekimine gidiyorsun..orda sonuçlara bakılıp, rapor veriyor..Sonra o rapor, fotoğraf ve nüfüs cüzdanı ile belediyeye başvuru yapıyorsun..Bizim belediye nikah işlemleri için 15:00 kadar çalışıyordu..
Kuzuu çok teşekkür ederim valla çok makbule geçti bu :)
Akciğer filmi sonucunu aynı gün alabildin mi sen?
Gerçi aynı gün alsan da aile hekimine aynı gün onaylatamazsın herhalde geç olur .
Her halükarda önümüzdeki haftada nikah işlemleri için izin alıcam gerçi ama o iş yerime çok yakın zaten problem olmaz

Kuzuu çok teşekkür ederim valla çok makbule geçti bu :)
Akciğer filmi sonucunu aynı gün alabildin mi sen?
Gerçi aynı gün alsan da aile hekimine aynı gün onaylatamazsın herhalde geç olur .
Her halükarda önümüzdeki haftada nikah işlemleri için izin alıcam gerçi ama o iş yerime çok yakın zaten problem olmaz

Rica ederim canım :KK19:

Akciğer filmi aynı gün çıkıyor, ama diğer sonuçlar iki gün sonra ancak çıkıyor..Nişanlımın testleri daha uzun sürmüştü..ondan 6 tüp alınmıştı kan..benden 4 tüp.Ben 1 tam gün izin aldım, sonuçları takip ettim çıktığında da yarım gün izin almıştım..Hemen çıkmıyor maalesef..İşyerine yakınsa, kan verip işe dönersin, sonuçlar çıkıncada yarım gün daha izin alırsın.

Back
X