• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İkisinde kampanya vardır olur yaparlar yani :KK70: Ama rakipler :KK70: Lav önceden güralar art craft olarak satıyordu ürünlerini, sonradan lav olarak markalaştılar. Paşabahçenin camlarının altında şişecamın amblemini görürsün mesela kabartma olarak 4 çizgi olur, lavda yok.
Paşabahçenin şişecam olduğunu biliyordum da Lavı da öyle sanıyodum demek ki.
Ama baya öyle sanıyodum yani olamaz.
Şuan yeni bir bilgi öğrenmiş olmanın sevincini ve hüznünü aynı anda yaşıyorum resmen hahaha :D
Carrefoura da saygılar. Dipdibe koymuşlar bie de çok kızdım çok :D

Paşabahçenin şişecam olduğunu biliyordum da Lavı da öyle sanıyodum demek ki.
Ama baya öyle sanıyodum yani olamaz.
Şuan yeni bir bilgi öğrenmiş olmanın sevincini ve hüznünü aynı anda yaşıyorum resmen hahaha :KK70:
Carrefoura da saygılar. Dipdibe koymuşlar bie de çok kızdım çok :KK70:
Hepsi carrefour'un suçu :D Ama kampanyayı yakın zamanda tekrar ederlerse affedebiliriz :D

Hepsi carrefour'un suçu :KK70: Ama kampanyayı yakın zamanda tekrar ederlerse affedebiliriz :KK70:
Tabi canım tüm bunları bi çırpıda unutabilirim. Bu kampanyaya çok ihtiyacım var! :D
Bir de aldığım bardak altıklarından bir tane eksik çıktı kutuda aklıma o geldi şimdi bi daha kızdım :D

Yani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki eder :KK70: ) kendim için 12 lira harcamışım çok mu? mantığı ile yola çıkabilirsin kuzu hahaha :KK70:
Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirim :D İkna et beni :D:D
Tabi canım tüm bunları bi çırpıda unutabilirim. Bu kampanyaya çok ihtiyacım var! :KK70:
Bir de aldığım bardak altıklarından bir tane eksik çıktı kutuda aklıma o geldi şimdi bi daha kızdım :KK70:
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahah :D:D Tablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk :D
Aaaa benimkide boğa :)
Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada :D

Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirim :KK70: İkna et beni :KK70::KK70:

Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahah :KK70::KK70: Tablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk :KK70:

Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada :KK70:
Benim burcum boğa değil ama :D nişanlım boğa ben oğlak burcuyum pek anlamam ben kim kimle anlaşıyo :D

Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirim :KK70: İkna et beni :KK70::KK70:

Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahah :KK70::KK70: Tablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk :KK70:

Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada :KK70:
Alma boşver o slikon kapak koku yapar :D

6 tane takım alsan çok tabiii de yani bi tane almak için hiç de çok değil. Kendime bir bardak da almayacaksam batsın bu dünya niye çalışıyorum ki ben ulenn . Diye isyan etsem anlarmısın:? :D
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahah :KK70::KK70: Tablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk
Haha bilemedim onu ben :D
Aman bir tabak için uğraşamam dedim yakında carrefourda yok zatii 1 çay tabağı eksik oluversin :D

Benim burcum boğa değil ama :KK70: nişanlım boğa ben oğlak burcuyum pek anlamam ben kim kimle anlaşıyo :KK70:
Heheh ben de hepsini bilmem ya kendi burcumdan ötürü. Ama bazı yerler beni ikizler gösteriyo hiç sevmiyorum onları. Boğayım arkadaş ben bal gibi de. Ne biçim günde doğmuşum ya bi yere koyamamışlar :D Benim de annem oğlak
Alma boşver o slikon kapak koku yapar :KK70:
Deme öyle yapmaz o öyle şeyler :KK47:
6 tane takım alsan çok tabiii de yani bi tane almak için hiç de çok değil. Kendime bir bardak da almayacaksam batsın bu dünya niye çalışıyorum ki ben ulenn . Diye isyan etsem anlarmısın:? :KK70:
Hiç yaa. Tabi burdan almam kargo parası var bir de, ama arar bulurum :KK76:
Kız beni ikna et diyo senin yaptığın oldu mu bacım şimdi hahaha :KK70:
Heh ya onu diyecektim ben de :D

Merhaba kizlar bugun nasilsiniz?
teşekkürler gayet iyi sen nasılsın?

Paşabahçe değil kız lav o :KK70: Neyi nereden aldığını unutmuş :KK70:

En birinci olurduk hem de :p

Teşekkürler canım :)

Hava pek bi çirkin ondan olabilir ben de çok sıkıldım :KK51:
en birinci kesin olurduk
haha o kadar çok almış ki feleği şaşmış
hava cok güzel burda

sanırım bizimkiler hep boğa burcu oyüzden odunlukları bukadar çok benziyor :KK70:
benimki ikizler ama boğanın hemen arkası :)

Kizlar gunaydin:)
size dedim bunlar odungiller yok dedinuz:)
Trpst Trpst canim bu sefer guzel olsun.@extravolume @Conchiglia Allah hayr etsin hayirdir
kizlar ya yemin ediyorum sizi imreniyorum ne ara oyle konustunuz.isler ne kadar yogun boyle
canım amin seninde güzel olur inşallah

Ben de boğayım :KK47:

Yok kız rakip onlar :KK70: Paşabahçe şişecamın şeysi, lav da güralların şeysi :KK70:
aman aslan görünümlü

günaydın kızlar :) mesajlarınızın hepsini okuyamadım zaten telefondan giriyorum bi de telefonum her yeni sayfada pencere açıyo kendi kendine bişeyler yapıyo.napıcağımı da bilemedim.

albümlere baktım.ikinizde güle güle kullanın.@zeroğlu bu takımı çok beğeniyorum.pierre cardinde de buna benzer bi kahvaltı takımı var.onu düşünüyodum bende.hala karar vermiş değilim.
canım pierinkinede baktım bunda karar kıldım ama o da çok güzel

boğa erkekleri dmek istedim tatlım :KK70:
aman o eksik kalmasın çatlar:KK70::KK70:

Hiç yaa. Tabi burdan almam kargo parası var bir de, ama arar bulurum :KK76:
Kargo parası vermeye ben de çok karşıyım zaten :D Hele tek parça üründe aslaa! Hele ki küçük şeyler için zinhar! :D :D
O yüzden sen mağazadan misler gibi bardağını alııır, ofisine koyuverirsin hatta bize de içeceğinle foto gönderirsin :D :D

Kargo parası vermeye ben de çok karşıyım zaten :KK70: Hele tek parça üründe aslaa! Hele ki küçük şeyler için zinhar! :KK70: :KK70:
O yüzden sen mağazadan misler gibi bardağını alııır, ofisine koyuverirsin hatta bize de içeceğinle foto gönderirsin :KK70: :KK70:
Ay ne güzel de oluur :KK68: İkna ettin beni :D

Yanlız şu anda fark ettim bunu... İşaretli yere bakınız..
da.webp

Back
X