• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne biçim çocuk bardağı bu ya böyle çocuk bardağı mı olur allah aşkına :D

Hadi canımm. Doğum günlerimiz arka arkaya o zaman :KK70:

He ya öyleyim cidden yükselenden ötürü :KK70:

Nasıl anlamış beni iki dkda :KK70::KK70:
23 mayıs erkek ardaşımda ikizler :):):KK70::KK70:
doğum günün ne zman

Yani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki eder :KK70: ) kendim için 12 lira harcamışım çok mu? mantığı ile yola çıkabilirsin kuzu hahaha :KK70:
çokkk :D
Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirim :KK70: İkna et beni :KK70::KK70:

Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahah :KK70::KK70: Tablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk :KK70:

Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada :KK70:

Kargo parası vermeye ben de çok karşıyım zaten :KK70: Hele tek parça üründe aslaa! Hele ki küçük şeyler için zinhar! :KK70: :KK70:
O yüzden sen mağazadan misler gibi bardağını alııır, ofisine koyuverirsin hatta bize de içeceğinle foto gönderirsin :KK70: :KK70:
silikon koku yapar :D bir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır :D ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok :D çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile :D evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan :D hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır :D hahaha :D hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim :D

çokkk :KK70:

silikon koku yapar :KK70: bir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır :KK70: ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok :KK70: çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile :KK70: evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan :KK70: hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır :KK70: hahaha :KK70: hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim :KK70:
iki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağı

çokkk :KK70:

silikon koku yapar :KK70: bir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır :KK70: ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok :KK70: çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile :KK70: evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan :KK70: hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır :KK70: hahaha :KK70: hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim :KK70:
Doğumgünü hediyem olur :KK47: Ayrıca avm eve yürüme mesafesinde yol parası yok :D Hem çocuk şeysi gibi görünmüy, ambalajında da diyor yaratıcısın sen, öyleyim tabi boşa mı tasarımcıyız :63: Alıcam işte

http://i41.tinypic.com/10eripy.jpg
Ambalajı da pek bi güzelmiş. Kendimi şımartıp hediye alayım bence hem doğumgünüme az kaldı :p
Ambalaj çok afilliymişş , al bunu al al :KK70:
12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı :KK70:
Söyle bakalım neler neler alırız?? :KK70:
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani :KK70:
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede :KK70:

iki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağı
hhihii napam :D
Doğumgünü hediyem olur :KK47: Ayrıca avm eve yürüme mesafesinde yol parası yok :KK70: Hem çocuk şeysi gibi görünmüy, ambalajında da diyor yaratıcısın sen, öyleyim tabi boşa mı tasarımcıyız :63: Alıcam işte
doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksın :D bardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın :D sadece bardak kalacak :D senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem :D
netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzden :D ama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim :D hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm :D

Back
X