• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar anneler günü hediyesi olarak kayınvalideye porselen demlik almaya karar verdim :) şimdide hangi markadan alsam die düşünüyorum sizce nerden alıyım :) memnun kaldığınız kullandığınız marka varmı

Kızlar anneler günü hediyesi olarak kayınvalideye porselen demlik almaya karar verdim :) şimdide hangi markadan alsam die düşünüyorum sizce nerden alıyım :) memnun kaldığınız kullandığınız marka varmı

Benim yok maalesef kuzum
Benim ki çok basit bir hediye olcak sanırım kuzum ya :(
Cam kesme tahtası aldım schafer dan bide ajanda istiyordu ajanda ile götürecem .

H happy__ in albümde var ya bi tane onunki çok güzel benceee :) Coco sanırım ? :D

Hahaha benzetmeye bak yaaa cidden şuan baya Sepya :KK70: :KK70:
Benimkine bi de camların pisliği eklenince karartılmış sepya oldu :KK70:
Ama gerçekten öyle ya benzetme bile değil :D
Ben cocodan indirimden aldım sadece demlik değil direk çaydanlık olarak, canlı da çok güzel görünüyor ama tabi ki kullanmadım tam olarak bir yorum yapamam ama çok beğendim. Şu anda 45tl fiyatları sanırım, bir bak derim :) Essede de var, kek kalıbıyla beraber satılıyor ama onun deseni daha genç işi duruyor kayınvalideye uygun olmayabilir.
H happy__ in albümde var ya bi tane onunki çok güzel benceee :) Coco sanırım ? :KK70:
Ben söyleyemeden cevap gelmiş :D

H happy__ in albümde var ya bi tane onunki çok güzel benceee :) Coco sanırım ? :KK70:

Ama gerçekten öyle ya benzetme bile değil :KK70:

Ben cocodan indirimden aldım sadece demlik değil direk çaydanlık olarak, canlı da çok güzel görünüyor ama tabi ki kullanmadım tam olarak bir yorum yapamam ama çok beğendim. Şu anda 45tl fiyatları sanırım, bir bak derim :) Essede de var, kek kalıbıyla beraber satılıyor ama onun deseni daha genç işi duruyor kayınvalideye uygun olmayabilir.

Ben söyleyemeden cevap gelmiş :KK70:
hımmm bi bakıyim. bende bernardodan aldım çeyize ama hiç kullanmadığım için kalitesini bilmiyorum

bende de tık yok, istanbul da yapmaktan vazgeçtim..diğer şehir için arayıştayım..:KK14:o_O
En azından ona karar vermişsin o da bişey :D
Benim de 2-3 seçeneğin var en iyi indirimi yapanı seçicem artık haha :D
3üde aynı ayarda çünkü ayırt edemedim. En ayır edici özelliği fiyatı olacak yani.
Ama bi tanesi bir adım önde gibi sanki ya :D

En azından ona karar vermişsin o da bişey :KK70:
Benim de 2-3 seçeneğin var en iyi indirimi yapanı seçicem artık haha :KK70:
3üde aynı ayarda çünkü ayırt edemedim. En ayır edici özelliği fiyatı olacak yani.
Ama bi tanesi bir adım önde gibi sanki ya :KK70:

Öyle ama şimdi de yanlış mı yapıyorum diyorum..:KK53: Burada fotoğraf olmayacak..yani dış çekim olmayacak..Mekanın belirlediği fotoğrafçı var tabi..Seninkilerin fiyat aralığı ney?:cool:

ah bende bir anlaşabilseydim artık kim olduğu umurumda deil yeterki anlaşmış olayım o dercede bunalttı beni bu konu :(

Öyle ama şimdi de yanlış mı yapıyorum diyorum..:KK53: Burada fotoğraf olmayacak..yani dış çekim olmayacak..Mekanın belirlediği fotoğrafçı var tabi..Seninkilerin fiyat aralığı ney?:cool:
Kuzu sözleşmiş gibi hepsi 1200 resmen :D
Ama ben bi pazarlık payı bıraktım kendime :D

Back
X