- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
burada yaptırcam canım diğer tarafta zaten zaman yokcanım ya sen hangi düğünde yapacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada yaptırcam canım diğer tarafta zaten zaman yokcanım ya sen hangi düğünde yapacaksın?
Kuzu sözleşmiş gibi hepsi 1200 resmen
Ama ben bi pazarlık payı bıraktım kendime![]()
burada yaptırcam canım diğer tarafta zaten zaman yok
Öyle mi dersin . Bencede çok yğksek değil ama şöyle 1000 yapsalar çok sevinirdim yafiyat çok iyi bence ya
pazar buarada bir sonraki cuma orada canım.senin iki düğün arası kaç gündü?
Öyle mi dersin . Bencede çok yğksek değil ama şöyle 1000 yapsalar çok sevinirdim ya
pazar buarada bir sonraki cuma orada canım.
Haha hadi ya sen bulamadın mıı?ben o fiyata bulsam balıklama atlarım![]()
Senin görüştüklerinde fiyat ne?ben o fiyata bulsam balıklama atlarım![]()
kanka olduk fotoğrafçılarla, artık onlar beni arıyorfiyatı fazla gelenin fotoğraflarını çok beğeniyorum, fiyatı beğenemiyorum tabi
kendi içimde gel git yaşıyorum
![]()
Hahah pahalı olanı kim sevmezgenelde öyle oluyo bende pahalı olanı her zaman daha çok severim
Hahah pahalı olanı kim sevmezFiyat bilmeden herşeyin gidip en pahalısını beğeniyor olmam tesadüf değil di mi
![]()
evet canım baya gün odluğu için balayından kısmak zorunda kaldık her türlü sıkıntı zaten amannn ayarlasakta kurtulsakarada baya gün varmış aslında, bende buradakini çarşambaya çektim..orada da cumartesi olacak..inşallah yetişir herşey..
hihi galiba bendegenelde öyle oluyo bende pahalı olanı her zaman daha çok severim
Haha biliyorduuuminan tesadüf değil, yanlızda değilsin
![]()
Gaza geldim kız şuan fotoğrafçıyı arayıp anlaşıyorum dicemben sadece nişanda 900 verdim fotoğrafçıya istanbulda 1200 ise düğün bence çok iyi
Haha hadi ya sen bulamadın mıı?
Valla burada çektircek olsan sana en beğendiğimi söyler durma derdim
Çünkü fotolarını çook beğeniyorum da 200 lira eksik olsa diyorum ben sadeceOnu atsa koşa koşa anlaşıcam
Senin görüştüklerinde fiyat ne?
genelde öyle oluyo bende pahalı olanı her zaman daha çok severim
Mesaj atıcam incelersin ordan kuzu.1500-3000 arası değişiyor fiyat..Bazılarında tüm gün hikaye çekimi oluyor o zaman fiyat direk 2000 den başlıyor..Benim beğendiğim iki hatun var biri burada, diğeri orada ikisi de pahallı amaMaksimum 1500 vermek istiyorum bende..tabi onun altında olursa süper olur
senin bahsettiğin fotoğrafçı kim?
Acaba yanılıyor olabilir miyiz ki? belki ucuz olanlar daha iyi![]()
Çok merak ettim yaa adı ne ne kadarmış?Kuzum ben köklü bir fotoğrafçı ile konuştum adam bayağı usta çok da güzel çekimleri var beğendim açıkçası..
Ama diğer yerler gibi gösterişli bir yeri falan yok.
Nedendir bilmem bayağı da uygun :)