O da öyleEvet ya ben çok yiyorum bide düşün yani yemesem nolurdu bilmem :S

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da öyleEvet ya ben çok yiyorum bide düşün yani yemesem nolurdu bilmem :S
canım bende öyleydim. aileminde yanında ypıyordum ama sonra baktım çok kırılıyor bundan dolayı.kendimi şartladım canım. nasıl sana yapmasını istemediğin birşeyden kızarsın çileden çıakrsın üzüldüğümü bildiğği halde neden yapar die. onalrı düşündüm frenlemeye çalıştım şimdi düşünüyorumda bayadır bundan dolayı sorun yaşamadık başarılı oldum galibadurduramıyorum ki kendimi o an , tahammülüm sabrım yok benim![]()
Sen de boğaydın değil mi?durduramıyorum ki kendimi o an , tahammülüm sabrım yok benim![]()
Üstteki soruyu tekrarlayabilirimbak buna çok sevindim şimdiannem hep der sen numunelik insan diye ama hiçte öyle değilmişim
![]()
Ne kadar ince düşüncelisin öyle![]()
Ayy öyleyim hakikaten hahahabence de çok düşünceliymiş![]()
İlk defa rastlanan tüm tuhaflıklar hep beni bulmayaydı iyiydi kuzu
Saçmalık ötesi ama ben gidip yaptırıcam yine de içim rahat etsin madem
Tebrik ediyorum cidden çok iyi bişey yapmışsıncanım bende öyleydim. aileminde yanında ypıyordum ama sonra baktım çok kırılıyor bundan dolayı.kendimi şartladım canım. nasıl sana yapmasını istemediğin birşeyden kızarsın çileden çıakrsın üzüldüğümü bildiğği halde neden yapar die. onalrı düşündüm frenlemeye çalıştım şimdi düşünüyorumda bayadır bundan dolayı sorun yaşamadık başarılı oldum galibasanada tavsiye ederim.
Aynen kuzu demir eksikliği falan olunca hastanede de test yaptır falan diyolar, benim aile hekimi benim durumu alışık olduğu için ilaçlara başlatıyo geneldetam anlayamadım canım, kansızlık var ama anladığım kadarıyla b12 eksik, kandaki demir falan eksik, kan eksik..
Nasıl yaşıyorum kiii :S
O da öyle(aynı kaynım der gibi oldu
) Acaba yemekten mi diycem ama, beslenme alışkanlığı etkileyebilir belki de
Aynen kuzu demir eksikliği falan olunca hastanede de test yaptır falan diyolar, benim aile hekimi benim durumu alışık olduğu için ilaçlara başlatıyo genelde![]()
Yemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmamEvet ya ben çok yiyorum bide düşün yani yemesem nolurdu bilmem :S
Korkulcak bişey yoktur sıkma canını dediğim gibidir:)) beslenme alışkanlığım değişti bu işe başladığımdan beri etkilemiş olabilir :S
ay memlekette olsaydım bende keşke daha ilk defa gittim bu doktora kötü hissetmiştim zaten
hislerimde yanılmadım da :S
Yemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmam![]()
kızlar trendyolda lav varmış :)
ivit gördüm bendekızlar trendyolda lav varmış :)
Yoğurtsuz ıspanak mı yenirmiş yaYemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmam![]()
ay bende yoğurt çok severim et az yerim de ıspanak hayatta yemeeem
Hemen bakıyoruuz![]()
Hiç işte saçmalıkYoğurtsuz ıspanak mı yenirmiş ya![]()
Çok şekermişşşhttp://www.trendyol.com/5-li-Polyester-Banyo-Seti/UrunDetay/33821/10779310
şunlara bakın hele ne sevimliler :)
Haha tiplere bak yahttp://www.trendyol.com/5-li-Polyester-Banyo-Seti/UrunDetay/33821/10779310
şunlara bakın hele ne sevimliler :)
haha oda iyimişHaha tiplere bak yaÇoks sevimliler de ben akşam banyoya girmeye korkarım yaa kocaman gözlü baykuşlar bana bakacakk. Aman Allahııım
![]()