• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

durduramıyorum ki kendimi o an , tahammülüm sabrım yok benim :KK64:
canım bende öyleydim. aileminde yanında ypıyordum ama sonra baktım çok kırılıyor bundan dolayı.kendimi şartladım canım. nasıl sana yapmasını istemediğin birşeyden kızarsın çileden çıakrsın üzüldüğümü bildiğği halde neden yapar die. onalrı düşündüm frenlemeye çalıştım şimdi düşünüyorumda bayadır bundan dolayı sorun yaşamadık başarılı oldum galiba ;) sanada tavsiye ederim.

canım bende öyleydim. aileminde yanında ypıyordum ama sonra baktım çok kırılıyor bundan dolayı.kendimi şartladım canım. nasıl sana yapmasını istemediğin birşeyden kızarsın çileden çıakrsın üzüldüğümü bildiğği halde neden yapar die. onalrı düşündüm frenlemeye çalıştım şimdi düşünüyorumda bayadır bundan dolayı sorun yaşamadık başarılı oldum galiba :KK66: sanada tavsiye ederim.
Tebrik ediyorum cidden çok iyi bişey yapmışsın Hoppa

tam anlayamadım canım, kansızlık var ama anladığım kadarıyla b12 eksik, kandaki demir falan eksik, kan eksik..
Nasıl yaşıyorum kiii :S
Aynen kuzu demir eksikliği falan olunca hastanede de test yaptır falan diyolar, benim aile hekimi benim durumu alışık olduğu için ilaçlara başlatıyo genelde :D

O da öyle :KK57: (aynı kaynım der gibi oldu:KK70:) Acaba yemekten mi diycem ama, beslenme alışkanlığı etkileyebilir belki de

:)) beslenme alışkanlığım değişti bu işe başladığımdan beri etkilemiş olabilir :S

Aynen kuzu demir eksikliği falan olunca hastanede de test yaptır falan diyolar, benim aile hekimi benim durumu alışık olduğu için ilaçlara başlatıyo genelde :KK70:

ay memlekette olsaydım bende keşke daha ilk defa gittim bu doktora kötü hissetmiştim zaten
hislerimde yanılmadım da :S

Evet ya ben çok yiyorum bide düşün yani yemesem nolurdu bilmem :S
Yemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmam :D

Yemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmam :KK70:

ay bende yoğurt çok severim et az yerim de ıspanak hayatta yemeeem :D

kızlar trendyolda lav varmış :)

Hemen bakıyoruuz :D

Yemekle ilgili değil kuzu o doğru yemekleri yemekle ilgiliymiş, mesela et, ıspanak yemek lazım ama yanında yoğurt yemicekmişiz yoğurt onlardaki demiride alıyomuş çünkü :) yoğurtsuzda sofraya oturmam :KK70:
Yoğurtsuz ıspanak mı yenirmiş ya :KK14:

Back
X