• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha desin ben kendi yağlığımı kendim yaparım :KK70: Ona da para vermeyeyim artık. Kavanoza da para vermiycem baharatlığa da :p
Ayyy bilemedim ya boşver tamam yağlığı napcan ki :KK70:
Hııı di mii :D Renki camlardan alırım ben deee onlarda güzel kii hahaha :D
Baharatlığımı da ne heveslerle yapmıştım zaten. Bunlar kalıversin. Benimkilerin boyası atınca alırım artık :D

kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim :D birde elime alırsam süper olacak :D

Eklentiler

• BernardodanCeyizAlisverisi.webp
    BernardodanCeyizAlisverisi.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim :KK70: birde elime alırsam süper olacak :KK70:
Ooo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var :D
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız :D

Sen yap tabi :KK70: bende ahşap kesme tahtası yapiim bari :KK70:
Yap yap bize de göster sonra :P
yağda neymiş kilo yapar boşverin :KK70:
Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız :P
Hııı di mii :KK70: Renki camlardan alırım ben deee onlarda güzel kii hahaha :KK70:
Baharatlığımı da ne heveslerle yapmıştım zaten. Bunlar kalıversin. Benimkilerin boyası atınca alırım artık :KK70:
Kullan sıkılınca yenisini alırsın zaten :D
kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim :KK70: birde elime alırsam süper olacak :KK70:
Hadi gözün aydıın :)

Ooo hayırlı olsun kuzu hepiniz edindiniz bu setten bi tane maşallahınız var :KK70:
Güle güle kullan. Eline alınca da foto çek , malum gayet meraklıyız :KK70:
tşkler canım :D onu ve aklıma gelen diğer çeyizleri yavaş yavaş ekliyorum zaten albüme :D gelincede çeker eklerim
Yap yap bize de göster sonra :p

Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız :p

Kullan sıkılınca yenisini alırsın zaten :KK70:

Hadi gözün aydıın :)
valla gözüm aydın :D bir seneden fazladır gözüm vardı bu sette çok pahalıydı ozman hep durduruyordum kendimi :D başka şeyler bakım kendimi avutuyordum onu alım bunu alım die amaaaaa sonunda beni duydular ve indirdiler :D

Çok mantıklı o zaman hiç kek kalıbı vs de almayalım kek yapar kilo alırız :p
Hahah bence buzdolabı da almayalım ya böylece evde yiyecek saklayamayacağımız için yiyemeyiz! Hem de buzdolapları çok pahalı baya da kara geçeriz heee :D

tşkler canım :KK70: onu ve aklıma gelen diğer çeyizleri yavaş yavaş ekliyorum zaten albüme :KK70: gelincede çeker eklerim

valla gözüm aydın :KK70: bir seneden fazladır gözüm vardı bu sette çok pahalıydı ozman hep durduruyordum kendimi :KK70: başka şeyler bakım kendimi avutuyordum onu alım bunu alım die amaaaaa sonunda beni duydular ve indirdiler :KK70:
Sabreden curly muradına ermiş :D

Hahah kuzu işten dönerken marketten alıp pişirir yerdik. Günlük yaşardık diye düşünmüştüm ben ama olmaz mı kiii :KK70:
Mantıklıı :KK58:
hhaaa aynen öyle oldu :KK70:

mor bardaklardan almazsanız tasarruf edip alırısnız buzdolabı :KK70:
10 tlye kim buzdolabı kaybetti biz bulalım :KK12:
Hahaha nerdeeen nereye ya :KK70:
o buzdolabı kaç mor bardak sen biliyomusun kuzu :KK70: :KK70:
Hahaha hiç ya sevdim anı yaşama fikrini hem buzdolabına alınca ne oluyor bozuluyor eninde sonunda fazla aldığın boşa masraf o da :D Çalışan insanız sonuçta unutuyoruz.

Back
X