2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Saoll canım :) yanlız uyuyamıyorum ben o gelinlik istediğim gibi çıkıcakmı diye üç modeli karıştırdım nerdeyse :KK70:
ihihih :D benimde cuma günü provam vardı bende ondan beri aynı durumdayım :D ortaya çıkmaya başlamış bitince nasıl olacak isteidğim gibi olacakmı die telaştayım :D

ihihih :KK70: benimde cuma günü provam vardı bende ondan beri aynı durumdayım :KK70: ortaya çıkmaya başlamış bitince nasıl olacak isteidğim gibi olacakmı die telaştayım :KK70:
Aaa provan vardı dimi resim çektin mi :) yaa ben modelleri denedim ama birinin önünü birinin arkasını falan beğenince dikmek zorunda kaldılar :D

nikah işlemlerinimi halletin yoksaa :)
Kan verdim kuzu sadece. Geçen hafta verememiştim malum. Onu halledip geldim. Bu hafta içi onu da halledersek süper olucak. Bütün gece nikah düğünde mi olsun 2 Eylülde mi diye kabuslar görmekten hiç uyuyamadım yaaaa

Mobilya aldıkk :) gelinliğim dikilicek bide bi yerle anlaştık :KK70:
Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorum :D
Senin model nasıl göstersenee. Bi de ne kadara anlaştın
ihihih :KK70: benimde cuma günü provam vardı bende ondan beri aynı durumdayım :KK70: ortaya çıkmaya başlamış bitince nasıl olacak isteidğim gibi olacakmı die telaştayım :KK70:
Hadi hadii hemen göreliiiiimm :)

Kan verdim kuzu sadece. Geçen hafta verememiştim malum. Onu halledip geldim. Bu hafta içi onu da halledersek süper olucak. Bütün gece nikah düğünde mi olsun 2 Eylülde mi diye kabuslar görmekten hiç uyuyamadım yaaaa
Oh hadi bakalım gelinliği naptın :) karar veremedin mi güne kuzu

Oh hadi bakalım gelinliği naptın :) karar veremedin mi güne kuzu
Gelinlik baktım 2000 fiyat veren bi yerle daha görüştüm ama aklımdaki yerlere bakmadan emin olamıyorum.
Bi de 2000 e bulsam çok sevinicem diyodm bulunca da neden uygun yapamicakmı acaba diyorum :D
Nikah günü de şöyle kuzu bizim yıldönümümüz 2 Eylül ve hep çok özel oldu o tarih bizim için. Hatta ikimiz de de o tarihin dövmeleri var :) O yüzden nikahı düğünden 3 gün önce mi yapsam diye düşnüüyorum. Ve hiçbi şekilde karar veremedim . Resmen uyuyamadım dün gece ya.
Sencee?

Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorum :KK70:

Albüme koyarım bakarsın kuzu kaldırıveririm sonra çok çok uyguna anlaştık tanıdık biri dikicek :) bendede bi acaba olmassa var ama bi ay sonra bitmiş olucak beğenmessen paran iade diye anlaştık ablayla zaten tanıdık da baya ilgilendi :)

Gelinlik baktım 2000 fiyat veren bi yerle daha görüştüm ama aklımdaki yerlere bakmadan emin olamıyorum.
Bi de 2000 e bulsam çok sevinicem diyodm bulunca da neden uygun yapamicakmı acaba diyorum :KK70:
Nikah günü de şöyle kuzu bizim yıldönümümüz 2 Eylül ve hep çok özel oldu o tarih bizim için. Hatta ikimiz de de o tarihin dövmeleri var :) O yüzden nikahı düğünden 3 gün önce mi yapsam diye düşnüüyorum. Ve hiçbi şekilde karar veremedim . Resmen uyuyamadım dün gece ya.
Sencee?
Olabilir aslında ama nedense ben düğün günü olunca daha bi seviyorum şimdi düğünün olduğu günü kutlamicaz mı ki :KK51:

Albüme koyarım bakarsın kuzu kaldırıveririm sonra çok çok uyguna anlaştık tanıdık biri dikicek :) bendede bi acaba olmassa var ama bi ay sonra bitmiş olucak beğenmessen paran iade diye anlaştık ablayla zaten tanıdık da baya ilgilendi :)
Ooo beğenmezsen paran iade kısmı süpermiş.
Ya bir iki yer dışında nereye yaptırsam aklımda acaba olucak zaten hep biliyorum. Ama o yerlerde çok pahalı :(
Çok merak ettim modeli koy de göster :)

Olabilir aslında ama nedense ben düğün günü olunca daha bi seviyorum şimdi düğünün olduğu günü kutlamicaz mı ki :KK51:
Ben de hep düğünde olsun istedim bu zamana kadar. Ama tarihler bu kadar yakınken de bu düşünce baya sardı beni.
Bi de bilemedim ya ben evlendiğim günü kutlarım arkadaş :D :D

Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorum :KK70:

Olsunn bakarık yine de :)
yüklüyorum kızlar

Back
X