- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
süpermişMobilya aldıkk :) gelinliğim dikilicek bide bi yerle anlaştık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpermişMobilya aldıkk :) gelinliğim dikilicek bide bi yerle anlaştık![]()
Saoll canım :) yanlız uyuyamıyorum ben o gelinlik istediğim gibi çıkıcakmı diye üç modeli karıştırdım nerdeysesüpermişhadi hayırlı olsun
ihihihSaoll canım :) yanlız uyuyamıyorum ben o gelinlik istediğim gibi çıkıcakmı diye üç modeli karıştırdım nerdeyse![]()
Aaa provan vardı dimi resim çektin mi :) yaa ben modelleri denedim ama birinin önünü birinin arkasını falan beğenince dikmek zorunda kaldılarihihihbenimde cuma günü provam vardı bende ondan beri aynı durumdayım
ortaya çıkmaya başlamış bitince nasıl olacak isteidğim gibi olacakmı die telaştayım
![]()
resim var canım biraz sonra albüme eklerim :) gerçi hiç bir şey bellli değil ama :)Aaa provan vardı dimi resim çektin mi :) yaa ben modelleri denedim ama birinin önünü birinin arkasını falan beğenince dikmek zorunda kaldılar![]()
Kan verdim kuzu sadece. Geçen hafta verememiştim malum. Onu halledip geldim. Bu hafta içi onu da halledersek süper olucak. Bütün gece nikah düğünde mi olsun 2 Eylülde mi diye kabuslar görmekten hiç uyuyamadım yaaaanikah işlemlerinimi halletin yoksaa :)
Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorumMobilya aldıkk :) gelinliğim dikilicek bide bi yerle anlaştık![]()
Hadi hadii hemen göreliiiiimm :)ihihihbenimde cuma günü provam vardı bende ondan beri aynı durumdayım
ortaya çıkmaya başlamış bitince nasıl olacak isteidğim gibi olacakmı die telaştayım
![]()
Olsunn bakarık yine de :)resim var canım biraz sonra albüme eklerim :) gerçi hiç bir şey bellli değil ama :)
Oh hadi bakalım gelinliği naptın :) karar veremedin mi güne kuzuKan verdim kuzu sadece. Geçen hafta verememiştim malum. Onu halledip geldim. Bu hafta içi onu da halledersek süper olucak. Bütün gece nikah düğünde mi olsun 2 Eylülde mi diye kabuslar görmekten hiç uyuyamadım yaaaa
Gelinlik baktım 2000 fiyat veren bi yerle daha görüştüm ama aklımdaki yerlere bakmadan emin olamıyorum.Oh hadi bakalım gelinliği naptın :) karar veremedin mi güne kuzu
Albüme koyarım bakarsın kuzu kaldırıveririm sonra çok çok uyguna anlaştık tanıdık biri dikicek :) bendede bi acaba olmassa var ama bi ay sonra bitmiş olucak beğenmessen paran iade diye anlaştık ablayla zaten tanıdık da baya ilgilendi :)Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorum
Senin model nasıl göstersenee. Bi de ne kadara anlaştın
Hadi hadii hemen göreliiiiimm :)
Olabilir aslında ama nedense ben düğün günü olunca daha bi seviyorum şimdi düğünün olduğu günü kutlamicaz mı kiGelinlik baktım 2000 fiyat veren bi yerle daha görüştüm ama aklımdaki yerlere bakmadan emin olamıyorum.
Bi de 2000 e bulsam çok sevinicem diyodm bulunca da neden uygun yapamicakmı acaba diyorum
Nikah günü de şöyle kuzu bizim yıldönümümüz 2 Eylül ve hep çok özel oldu o tarih bizim için. Hatta ikimiz de de o tarihin dövmeleri var :) O yüzden nikahı düğünden 3 gün önce mi yapsam diye düşnüüyorum. Ve hiçbi şekilde karar veremedim . Resmen uyuyamadım dün gece ya.
Sencee?
Ooo beğenmezsen paran iade kısmı süpermiş.Albüme koyarım bakarsın kuzu kaldırıveririm sonra çok çok uyguna anlaştık tanıdık biri dikicek :) bendede bi acaba olmassa var ama bi ay sonra bitmiş olucak beğenmessen paran iade diye anlaştık ablayla zaten tanıdık da baya ilgilendi :)
Ben de hep düğünde olsun istedim bu zamana kadar. Ama tarihler bu kadar yakınken de bu düşünce baya sardı beni.Olabilir aslında ama nedense ben düğün günü olunca daha bi seviyorum şimdi düğünün olduğu günü kutlamicaz mı ki![]()
Kan verdim kuzu sadece. Geçen hafta verememiştim malum. Onu halledip geldim. Bu hafta içi onu da halledersek süper olucak. Bütün gece nikah düğünde mi olsun 2 Eylülde mi diye kabuslar görmekten hiç uyuyamadım yaaaa
Ayy ne çok iş halletmişsin sen ya maşallah valla! Ben de gelinlik mevzuunda hala tık yok. Bi yerle daha görüştüm 2000 tl fiyat verdi ama uygun olunca da ben acaba yapamicakmı diyorum
Senin model nasıl göstersenee. Bi de ne kadara anlaştın
Hadi hadii hemen göreliiiiimm :)
yüklüyorum kızlarOlsunn bakarık yine de :)
Ben hemmen baktııım!meraklıgiller bakabilir albümden :)
Telefondan eklemeye çalıştım yaa ön kısımla arka kısım başka fotolarOoo beğenmezsen paran iade kısmı süpermiş.
Ya bir iki yer dışında nereye yaptırsam aklımda acaba olucak zaten hep biliyorum. Ama o yerlerde çok pahalı
Çok merak ettim modeli koy de göster :)
meraklıgiller bakabilir albümden :)
Üzerine kalıp olarak iyi beli tam oturuyomu resimden tam seçemedimmeraklıgiller bakabilir albümden :)