Haha sonum benzemesin İnşallahhaha bende her sabah gayet güzel başlıyorum akşama bozuluyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha sonum benzemesin İnşallahhaha bende her sabah gayet güzel başlıyorum akşama bozuluyo![]()
Haha fark etmeden hayırlı bi işe vesile olmuşlarbizim şantiye yemekleri de çok kötü olmaya başladı, mecburi diyete girdim ya, resmen açım![]()
Dün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldumHaha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.
Aslında bu sabah diyete başlıyorum diye uyandım sabah börek almadım corn flakes yedim eski günlerdeki gibi
Ama çok ani karar verdiğimden hala inanabilmiş değilim.
Günün sonununda ne olacak merak ediyorum![]()
![]()
O kötü yabizim şantiye yemekleri de çok kötü olmaya başladı, mecburi diyete girdim ya, resmen açım![]()
Haha fark etmeden hayırlı bi işe vesile olmuşlar
Ben hala öğlen yemeğimi yemedim . Ne yesem diye düşünüyorum![]()
Dün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldumEn son akşam kızartma hamurişi üzerine tatlı yerken buldum
O kötü yaBizim de yemekler aşırı yağlı, motor yağı kullanıyorlar sanki mübarek nasıl kötü görünüyor. Yine yiyorum ama rahatsız ediyor sonra
Hahaha bebeğiim senin diyet muhteşemmiş. Mutlu sonla bitmiş resmenDün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldumEn son akşam kızartma hamurişi üzerine tatlı yerken buldum
![]()
Ay ben hiç erken yiyemiyorum 3e kadar yolu var resmenooooo bu saate öğle yemeği mi kalır hatun?
Hahaha bebeğiim senin diyet muhteşemmiş. Mutlu sonla bitmiş resmenFazla yüklenme kendine hasta olursun mazallah
Ay ben hiç erken yiyemiyorum 3e kadar yolu var resmen
Erken yiyince erken acıkıyorum evin yolunu bulamıyorum valla haha
Ama şuan açlık tavan yaptı. Migren geliyorum diyor.
En iyisi gidip bişeyler yiyeyim
Bilmezmiyim kuzuu, kesinlikle hiiç sevmez.Biz yemekhanede yediğimiz için saatler şaşmıyor, ama o kadar uzun süre aç kalıp birden yükleniyor olabilirsin..migren açlığı hiç sevmez biliyorsun
Yemek firmalarının çoğu kötü bence :/ Büyük firmalarınkine lafım yok kimisi çok güzel yapıyor ama çoğu kötü. Bizimkinde ıspanağın içinden lastik çıkmıştıAşırı yağlı, ekşimsi..yaz mevsiminde kış yemekleri yapıyorlar..bugün nohut vardı meselayiyemedim ben..birde şikayet oldu, yemeklerin içinden farklı cizimler çıkmış
Güya firma değişti, bu daha beter çıktı..gelen gideni arattı ya
Bilmezmiyim kuzuu, kesinlikle hiiç sevmez.
Ben işyerinde yeme olayını sevmezdim (eski işyerinde öyleydi) Ama bir yandan da her gün ne yiyeceğini düşünmüyosun o iyi.
Ay valla börek yemeyince dengem şaştıNormalde bu saatte acıkmazdım.
Ben gidip yemek yiyip kendime geliyorum kuzular :)
Öptüm hepiniziii
Yemek firmalarının çoğu kötü bence :/ Büyük firmalarınkine lafım yok kimisi çok güzel yapıyor ama çoğu kötü. Bizimkinde ıspanağın içinden lastik çıkmıştıBöyle olunca özür niyetine tatlı yolluyorlar. Diyetteydim o zamanlar küfür gibi geldi
![]()
Yemegimi beklerken yazabilirimBörek yok , ne böreğiokudum şimdi sabahları börek mi yiyorsun hatun sen ?
afiyet olsun sana![]()
Iyy o ne ya yuh :S Hahah ıspanağı da etli ve çok sulu yapıyolar hiç yenmiyosenin yine lastik çıkmış , bizimkinden fare çıktığını söylediler
ıspanak dedin can evimden vurdun benibir kış boyu ıspanak yedik ya, arkasından da tavuk
depolayıp hepsini bize yediriyolar sanırım
Bizim şirkette kendi çapında büyüktü ama fos çıktı ya..neyse yaz geldi salataya ve yoğurda devam
![]()
Höff börek de yenmez miYemegimi beklerken yazabilirimvalla son 1 aydir sabahlari borege dadandim. Cok da guzel yapiyolar beee
ama bu sabah itibariyle biraktim bakalim ne cikcacak
![]()
Yemegimi beklerken yazabilirimvalla son 1 aydir sabahlari borege dadandim. Cok da guzel yapiyolar beee
ama bu sabah itibariyle biraktim bakalim ne cikcacak
![]()
Ooooo çok şirinn@Conchiglia sen kirli sepeti arıyordun değil mi?
http://www.englishhome.com.tr/fiyonklu-kapakli-camasir-sepeti-kucuk-pembe.html
Ben buna bayıldım ve fiyatı da çok iyi
Haha ilk ve sondu demekHöff börek de yenmez miGeçen canım arnavut böreği çekti de işten döndüm her şeye üşenen ben ona üşenmedim börek açtım. 4 saat sürdü bi daha da açmam dedim
![]()
Ye tabi yeee. Bak geldi benim migren vallahadaÇok yemek dedik gideyim ben de yiyeyim artık çok açımm
Ayy evet yaa. Düğünden çok balayını düşünerek yemicemyeme yeme sen onları, 5 eylül diyorumsandviç yap, yada kepekli tost
![]()