2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ben de anneme diyince şaşırdı. Görünmüyo aslında nasıl olmuş ki diye. Ama ben gayette görüyorum yani.
Aslında bu sabah diyete başlıyorum diye uyandım sabah börek almadım corn flakes yedim eski günlerdeki gibi :KK70:
Ama çok ani karar verdiğimden hala inanabilmiş değilim.
Günün sonununda ne olacak merak ediyorum :KK70: :KK70:
Dün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldum :D En son akşam kızartma hamurişi üzerine tatlı yerken buldum :D
bizim şantiye yemekleri de çok kötü olmaya başladı, mecburi diyete girdim ya, resmen açım :KK53::kk77:
O kötü ya :( Bizim de yemekler aşırı yağlı, motor yağı kullanıyorlar sanki mübarek nasıl kötü görünüyor. Yine yiyorum ama rahatsız ediyor sonra

Dün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldum :KK70: En son akşam kızartma hamurişi üzerine tatlı yerken buldum :KK70:

O kötü ya :KK43: Bizim de yemekler aşırı yağlı, motor yağı kullanıyorlar sanki mübarek nasıl kötü görünüyor. Yine yiyorum ama rahatsız ediyor sonra

Aşırı yağlı, ekşimsi..yaz mevsiminde kış yemekleri yapıyorlar..bugün nohut vardı mesela :KK53: yiyemedim ben..birde şikayet oldu, yemeklerin içinden farklı cizimler çıkmış :KK51:Güya firma değişti, bu daha beter çıktı..gelen gideni arattı ya

Dün ben de kararlıydım akşam markete girdim sağlıklı besinler sebzeler alayım haşlayayım dedim, onları aldım devam ederken kendimi abur cubur reyonunda buldum :KK70: En son akşam kızartma hamurişi üzerine tatlı yerken buldum :KK70:
Hahaha bebeğiim senin diyet muhteşemmiş. Mutlu sonla bitmiş resmen :D Fazla yüklenme kendine hasta olursun mazallah :D
ooooo bu saate öğle yemeği mi kalır hatun?
Ay ben hiç erken yiyemiyorum 3e kadar yolu var resmen :D
Erken yiyince erken acıkıyorum evin yolunu bulamıyorum valla haha :D
Ama şuan açlık tavan yaptı. Migren geliyorum diyor.
En iyisi gidip bişeyler yiyeyim

Hahaha bebeğiim senin diyet muhteşemmiş. Mutlu sonla bitmiş resmen :KK70: Fazla yüklenme kendine hasta olursun mazallah :KK70:

Ay ben hiç erken yiyemiyorum 3e kadar yolu var resmen :KK70:
Erken yiyince erken acıkıyorum evin yolunu bulamıyorum valla haha :KK70:
Ama şuan açlık tavan yaptı. Migren geliyorum diyor.
En iyisi gidip bişeyler yiyeyim

Biz yemekhanede yediğimiz için saatler şaşmıyor, ama o kadar uzun süre aç kalıp birden yükleniyor olabilirsin..migren açlığı hiç sevmez biliyorsun

Biz yemekhanede yediğimiz için saatler şaşmıyor, ama o kadar uzun süre aç kalıp birden yükleniyor olabilirsin..migren açlığı hiç sevmez biliyorsun
Bilmezmiyim kuzuu, kesinlikle hiiç sevmez.
Ben işyerinde yeme olayını sevmezdim (eski işyerinde öyleydi) Ama bir yandan da her gün ne yiyeceğini düşünmüyosun o iyi.
Ay valla börek yemeyince dengem şaştı :D Normalde bu saatte acıkmazdım.
Ben gidip yemek yiyip kendime geliyorum kuzular :)
Öptüm hepiniziii

Aşırı yağlı, ekşimsi..yaz mevsiminde kış yemekleri yapıyorlar..bugün nohut vardı mesela :KK53: yiyemedim ben..birde şikayet oldu, yemeklerin içinden farklı cizimler çıkmış :KK51:Güya firma değişti, bu daha beter çıktı..gelen gideni arattı ya
Yemek firmalarının çoğu kötü bence :/ Büyük firmalarınkine lafım yok kimisi çok güzel yapıyor ama çoğu kötü. Bizimkinde ıspanağın içinden lastik çıkmıştı :KK53: Böyle olunca özür niyetine tatlı yolluyorlar. Diyetteydim o zamanlar küfür gibi geldi :D

Bilmezmiyim kuzuu, kesinlikle hiiç sevmez.
Ben işyerinde yeme olayını sevmezdim (eski işyerinde öyleydi) Ama bir yandan da her gün ne yiyeceğini düşünmüyosun o iyi.
Ay valla börek yemeyince dengem şaştı :KK70: Normalde bu saatte acıkmazdım.
Ben gidip yemek yiyip kendime geliyorum kuzular :)
Öptüm hepiniziii

Börek yok , ne böreği :KK53: okudum şimdi sabahları börek mi yiyorsun hatun sen ?

afiyet olsun sana :kk77:

Yemek firmalarının çoğu kötü bence :/ Büyük firmalarınkine lafım yok kimisi çok güzel yapıyor ama çoğu kötü. Bizimkinde ıspanağın içinden lastik çıkmıştı :KK53: Böyle olunca özür niyetine tatlı yolluyorlar. Diyetteydim o zamanlar küfür gibi geldi :KK70:

senin yine lastik çıkmış , bizimkinden fare çıktığını söylediler :KK57:
ıspanak dedin can evimden vurdun beni :KK53: bir kış boyu ıspanak yedik ya, arkasından da tavuk :KK55: depolayıp hepsini bize yediriyolar sanırım:KK53: Bizim şirkette kendi çapında büyüktü ama fos çıktı ya..neyse yaz geldi salataya ve yoğurda devam :cool:

senin yine lastik çıkmış , bizimkinden fare çıktığını söylediler :KK57:
ıspanak dedin can evimden vurdun beni :KK53: bir kış boyu ıspanak yedik ya, arkasından da tavuk :KK55: depolayıp hepsini bize yediriyolar sanırım:KK53: Bizim şirkette kendi çapında büyüktü ama fos çıktı ya..neyse yaz geldi salataya ve yoğurda devam :cool:
Iyy o ne ya yuh :S Hahah ıspanağı da etli ve çok sulu yapıyolar hiç yenmiyo :D Bizim üzerine börek veriyorlardı.
Yemegimi beklerken yazabilirim :KK70: valla son 1 aydir sabahlari borege dadandim. Cok da guzel yapiyolar beee :KK70: ama bu sabah itibariyle biraktim bakalim ne cikcacak:KK70:
Höff börek de yenmez mi :D Geçen canım arnavut böreği çekti de işten döndüm her şeye üşenen ben ona üşenmedim börek açtım. 4 saat sürdü bi daha da açmam dedim :D

Çok yemek dedik gideyim ben de yiyeyim artık çok açımm

Höff börek de yenmez mi :KK70: Geçen canım arnavut böreği çekti de işten döndüm her şeye üşenen ben ona üşenmedim börek açtım. 4 saat sürdü bi daha da açmam dedim :KK70:
Haha ilk ve sondu demek :D
Ben de sevgilicağzıma pasta yapmıştım bi doğum gününde ona tövbe etmiştim aklıma o geldi.
Ne romantizmi ya veririm parası neyse alırım bi daha asla pasta yapmicam demiştim haha :D
Ayyyy onu diyince de aklıma ne geldi. Bu askerdeyken ben ona doğum gününde km leri yok sayıp pasta götürmüştüm kalpli kalpli :D Baktım yalandan yalandan diyo. Ee yesene taa nerden bu havada pasta taşıdım otobüslerde sana diyorum. Ama ben pasta sevmem ki demişti ya haha :D Uslanmam anacım ben yok
Çok yemek dedik gideyim ben de yiyeyim artık çok açımm
Ye tabi yeee. Bak geldi benim migren vallahada :(

yeme yeme sen onları, 5 eylül diyorum :KK55: sandviç yap, yada kepekli tost :kk77:
Ayy evet yaa. Düğünden çok balayını düşünerek yemicem :D Hadi gelinliğin içinde belli olmaz da bikiniyle lömbür löbür gezmeyeyim Fethiyelerde :D
Cornflakes e başladım bu sabah kuzu. Arada da dediğin gibi yaparım canım sıkılmaz :D

Back
X