2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasıı yaa ama benim daha yakın sanki :KK51: bana ufak bi el atsan olur ama davetiye falan değil kuzu
kuzu sen benden bir gün öncesin :) istersen sıramı sana verebilirim hakkındır :)
Kuzu yemekli düğünlerin klasiğidir bu ya yadırganmaz bence.
Öyle yazsan da daha fazla gelecekler çıkacaktır illa ki.
Dikkate almayan almaz. Alan da anlar diye düşünüyorum.
Sayı mühim :KK70:
kesinlikle sayı önemli :D
bende matbaa arayışına girdim , birbirimize haber verelim fiyatlarını :)
evet canım hatta hepimiz aynı yerde bastırırsak daha uyguna belki basarlar

Zaten bir şeyi doğru düzgün yapsam kendime şaşarım :KK20: Eki Görüntüle 1517707 bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya
bu en beğendiğim davetiyelerin arasında :) bence ayrı olabilir. bak şimdi benimde kafamı karıştırdın. burdaki yemekli olacak diğeri değil bende öyle 2 kişliktir diye yazamam

bunun gibi diyorum canım, düğün davetiyesinden ayrı tutup kına için ayrımı yapsam? Çünkü diğer şehirdeki düğün yemekli ya
Bence çok mantıklı olur kuzu. Ben sadece şık duruşu için böyle bişey planlıyorum zaten ama emin değilim.
Ama senin için çok güzel olurr
vet canım hatta hepimiz aynı yerde bastırırsak daha uyguna belki basarlar
Valla güzel fikir buldun kuzu yaa baya sevdim bunu ben

ben nişanda iki kişiliktir yazacaktım ama düşününce etrafımızdakiler okadarda elit aileler değiller :KK70: 4 kişilik bir aileye bir davetiye verince adamlara ne demiş olucaz diye düşününce vazgeçtim :KK70: düğündede 2 kişilik diye yazmayız heralde ama bir yandada 200 kişilik anlaştık nasıl olacak bilmiyorum

ahahahh yaa çok güldüm ya zaten buradaki düğüne gelen, kalkıp da diğer şehirede gelmez ki :KK57: gelir mi ki o_O
bizde belli bir sayı vermedik ama mutlaka olur tabi..oyyyy ne yapıcaz yahu :KK17:

her gelen çocuk ekstra masraf demek :KK70::KK70: çok kötü bir şey bende farkındayım ya, çocuğu bırak gel demenin kibarcası bu kadar olmuş işte :KK59:
Haha bir yandan çok acımasız evet ama düğünde koşturmasalar hepsini gidip tek tek sevebilirim.
Ama birbirlerini kovalıyolar ya ben delleniyorum orda işte

Ben de davetiyelerin o kısmına bayılıyorum ya.
Çocuklar gelmesin diye tabi ki haha :KK70:
Off düğünde koşuşturan çocuk kadar sevmediğim bişey yok galiba beniiim

ayyy saf saf gülüyorum ya biri görmese bari :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ben nasıl sinir oluyorum anlatamam ya ,hele annelerinin koy verdim gitti tavırları yokmu :KK62:

ayyy saf saf gülüyorum ya biri görmese bari :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ben nasıl sinir oluyorum anlatamam ya ,hele annelerinin koy verdim gitti tavırları yokmu :KK62:
Onlarda bir iki saatte olsa rahatlığın tadını çıkarmaya çalışıyolar ama gelin kız dellenir mi köpürür mü diye düşünen yok tabii :D

:KK70: ayyy deme yaa kıyamam bende bazen sinirleniyorum ama gelsinler ya
Valla ben bu konuda kıyarım ya haha :D
Gelmeseler ne çok severdim onları kimbiliiir.
Neyseki kına mekanının bir kısmında çocuklar için park var. Orada takılırlar :D
Ama düğüüüün

300 tanesine verdi canım o fiyatı ama başka yerlerede soracam bakalım.
Çok vermiş amaa
Ooo benim de belliii curlygirl curlygirl tarih önden gidiyor ama planlamalarda geridesin. Sıranı kaparız bak :KK70:

Ondan da vazgeçtim zaten.
Kendimi nikah salonunda evet derken hayal ettim. Mutsuz oldum. Sorun çözüldü 5 Eylül tamamdır :KK70: :KK70:
Ay iyi hadi bi karar vermişsin gözün aydın :D
ya bide bir sorum olacak benim , yemekli düğün yapanlar davetiyeyi nasıl yapacaklar ?
Yaa ben bugün gördüm davetiye iki kişiliktir çocuklara da iyi uykular yazmışlar çok hoşuma gitti koptum vallahi :D Gelin biz yetişkinler olarak dağıtalım demiş işte daha ne olsun :D
H happy__ kaçırmamamız lazım :KK70: @zeroglu nerdesin yaaa meraklıgil özledim seni
Haha kaçmıyorum sıkıntı yok :D Patronlar da bilgisayarımla beraber beni klonlamak istiyor ona ne demek lazım :D
Evett çok güzeller :)
Nasıı yaa ama benim daha yakın sanki :KK51: bana ufak bi el atsan olur ama davetiye falan değil kuzu
Olur kuzu öne alalım seni :D H happyNow iyice hırs yapacak. Üzülme ama bunlar çıraklık eserim, ustalık eserim senin olur bak :D
Korkup kaçtım :D:D

hayır ya kendimden korkuyorum o halimle kalkıp kovalarım onları :KK55::KK55:
Hahaha hayal ettim de :D

Back
X