2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2 tane böyle kupa aldım renkleri biraz daha farklı ama model aynı

cicekli-mug-pembe-845x845.jpg

Bide bu yağdanlığı aldım :)
635519175024190056.jpg

100 lira sanırım çünkü tupper :KK53:
Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim :D
Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner :D

Ben nedense aldıklarımı daha çok beğeniyorum nasılsa ona benzer baharatlık aldım bunları uzun bi dolap var onun içine renkli dizince şirin olucak ben inanıyorum sende inan kuzu :)
bende inanıcam sanırım buna :D
hyr :KK43: katrei.matem adım tajip edin benii
hemen takibe alıyorum buarada aldıklarında güle güle kullan

Çok ama yaa :/ Neyse tupper almycam zaten dert edinmeyeyim :KK70:

Evett inanıyorum hem para vermezsem daha da içime siner :KK70:

kütahya porselende cam var hemen hemen aynı fiyat ama kareydi.bunlar daha kullanışlı diye aldım.almayım aşmayım diyorum bende ama yinede alıyorum işte. :(

Hahah buna çok güldüm :KK70: Her alandan bir dert edinmemiz gerekiyomuş gibiyiz cidden :KK70:
Tupper ben de almicam ben de dert etmeeyim madem. :KK70:
Bak ne güzel sıkıntı yaratmayacak bir şey bulduk sevinelim işte :D
kütahya porselende cam var hemen hemen aynı fiyat ama kareydi.bunlar daha kullanışlı diye aldım.almayım aşmayım diyorum bende ama yinede alıyorum işte. :KK43:
Sen hiç tutamıyorsun kendini ya :D Ben niye bu kadar pintiyim acaba azıcık parama kıyıp harcamam lazım sanki :D
normlade yağdanlık 60 tl idi daha önce beğenmiş fiyatından dolayı alamamıştım indirime girmiş 44 tlye mağazadada %50 indirim olunca 22 tl ye geldi. Kupalarda indirimle tanesi 3,5 tlye aldım
Çok iyiye almışsın yaa :KK53: Bugün bi gidip baksam mı belki devam eder indirim :KK17:

Yaa bime merdiven gelmiş dün gittim alırım diye kalmamış :KK12:
Merdiven dey,nce o ne diye bi girdim baktım haha :D
Kalmaz kuzum kalırmı Bim ve A101 i aynı teyzeler basıyo :D
H happy__ bak 8 mayıs da bimde 30 parça çatal bıçak 39 liraymış. Ama neye benziyor bilmiyorum uzaktan kutu içinde foto koymuşlar :D

Back
X